Aluminyum Jantları parlatma [Resimli, Detaylı Anlatım]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
iyide eren senin o kullandıgın gravür uç.. brosedir... jantları temizlemez.. cizer.. krom egzostlarını çizdigin gibi.. yanlış uygulama yapmışsın ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Ucu bilerek zımpara gibi sert olanından aldım.
En üstteki fotoda jantın ne halde olduğunu görüyorsunuz.
Sonrasında ufak bi işlemle daha iyi bir görüntüye sahip oldu.
Cila veya metal parlatıcı pasta lar kullanılırsa çizilme en aza indirilir. Veya daha yumuşak polisaj uçlarıylada yapılabilir.
Ben memnunum açıkcası.
Ve resimlerde üst taraflarda çizik oluştu çünki sığmadı ve uç tarafı geldi.
En iyi yer jantın göbeği oldu resimlerdede ap açık ortada.
-
-eren- adlı üyeden alıntı
Ucu bilerek zımpara gibi sert olanından aldım.
En üstteki fotoda jantın ne halde olduğunu görüyorsunuz.
Sonrasında ufak bi işlemle daha iyi bir görüntüye sahip oldu.
Cila veya metal parlatıcı pasta lar kullanılırsa çizilme en aza indirilir. Veya daha yumuşak polisaj uçlarıylada yapılabilir.
Ben memnunum açıkcası.
iyide o kullandıgın zaten birnevi zımparadır.. parlatma için polisaj bezi takmalısın.. .. zımpara broseye ne kadar cila sürersen sür .. cizecektir bunun için yapılmıştır çünkü..
jant üzerindeki lekeleri.. arexons chrome pollish alarak ayna gibi yapabilrdin .. 30 dk ugraşmak yeterli .. egzost daha kolay.. ama broseyi sürdükten sonra ne yaparsan yap .. parlamaz.. mat kalır. resimdede apaçık göründügü gibi..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Eğer o derin derin olan izlerden bahsediyorsanız onlar çok önceden vardı
Aldığım adam dağa bayıra sürmüş sanırım.
O kötü görüntü azda olsa gitti.
Yinede önerinizi dikkate alıcam
-
uç bulamıyorsanız, eski kot pantolonunuzdan parça kesipte kullanabilirsiniz
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
draggy adlı üyeden alıntı
uç bulamıyorsanız, eski kot pantolonunuzdan parça kesipte kullanabilirsiniz
Bu mesajınızı başka bir başlıkta görmüştüm.
Ama bunun gibi bi parça yoktu bunun üzerine sarabilirim
-
Sarma olmuyor çıkıp sağa sola dolanıyor , 7-8 kat üst üste yuvarlak kesip koyun ortadanda bir civata ve somunla sabitleyin, çöpe gidecek kot pantolonu parlatıcı oldu
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Öneri için teşekkürler. Deniycem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)