15 gündür hiç haber yok bu projeden, son durum nedir acaba çok merak ettim...
15 gündür hiç haber yok bu projeden, son durum nedir acaba çok merak ettim...
abi bu işler bazen adamı kitleyebiliyor. öyle bir gün bakıyorsun tonla iş çıkmış bi bakıyorsun 2 ay hiç birşey yok. öyle duruyorsun kafanda bazı şeyler otursun diye.
6 ayda bitiremeyi planladığım yarış buggy'sinden biliyorum. 1.5 senedir aklımı aldı halen de alıyor.
not : bu arada cihazda hayabusa motoru var.
yine de merakla bekliyoruz. süper olay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------
çok yakın projeler değil ama headerlar ve egsostların hastasıyım. (rsd'nin genel olarak hastasıyım zaten.) belki bi ilham kaynağı olabilir.
Abi hayırlı olsun projen. Takip ettiğim kadarıyla çok güzel gidiyor. Herhangi bir gelişme varmı yaklaşık bir aydır bişey paylaşmamışsın merak ettim. Kısa zamanda bitmesi dileğiyle
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Bende merak ettim. Nedir acaba son durum. Çok iyi gidiyordunuz.
Evet merak ile bekleyen arkadaslar icin, is hayatini ihmal etmemek lazim. Son iki haftada is gezilerim ve toplantilar yuzunden 5500 km yaptim. Motoro inanin bakamiyorum , cok istememe ragmen. Sanirim haftaya biraz hafiflerim biraz daha ilgilenirim.
Boyacimiz sonunda motorun sasi , depo ve diger parcalarini boyadi.
Resimleri yuklemek istedim ama Imageshack sitesinde bir sorun var.
Duzelir duzelmez yukleme yaparim. Haftaya motoru toplamaya basliyoruz.Yeni pistonlar , subaplar ve tum blogun toplanmasi 2 gun surecektir. Yavas yavas guzel goruntuler cikacak , hazirlanin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
iiiiii mükemmel nereden buldun bunu bakayım :D
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
gösterge harika
mükemmel bir cafe racer olacağına inanıyorum, merakla takip ediyoruz...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bir kac kotu resim kusuru bakmayin , cep telefonu ile cekiyorum. Motoru toplamaya basladagimda sanirim daha guzel resimler ile detaylari gosterecegim. Depo ve sasi ve tum kalan parcalar boyandi. Artik motoru toplama zamani
guzel gidiyor, niye analog saat secmedin
www.sungurtekin.com
vay cafe racer geliyor. heyecenlandım bak şimdi.
bu arada motor seçimi çok uygun bence. göstergeler de güzel.
deposu da güzel görünüyor.
ne çıkacak acaba meraktayım.
eline kolunA sağlık süper işler bunlar kutlarım
Ustad aslinda Canadadan analog gosterge aldim bir set ama kargoda kayboldu
Iyiki sigortasi vardi da parami geri aldim , bu gostergede iki hafta evel piyasaya cikti. Ilk musterilerindenim. Retro tarz oldugundan motorda tek yenilikci parcanin gosterge olmasini dusundum.
Evet bir kac resim daha . bu seferkiler Fotograf makinasi ile
Tum eski rulmanlar olculerek tek tek yenisi ile degisiyor
Sasi detayina dikkat
hakikaten süper işçilik ne ara 5 sayfayı okudum ben bile anlayamadım...
sonucu merakla bekliyoruz...
konuyu hortlatiyim.hacı ne oldu ne bitti ??
İkarus
Antalyaya geldiğimde 1 tur biner miyim?
Ama geniş bir tur şöyle istanbuldan dönüp gelicem
Sen Antalya ya gel hele bi , motorun turu isin kolay tarafi. Camurcusun ustat sen Evlendinmi ? Evlen artik motor yapmaya basla.
Ne ise is guc kosturmaktan civi bile cakamadik motora. Bir haftadir da kriz yasaniyor. Motorun Amerikadan aldigimiz Kranki ile gelen yataklar kayipti.
Her yeri talan ettik, yataklar olmadan toplayamiyoruz. Tabi onumuzde duruyormus bir haftadir gormedik onlari
Her sey hazir artik Voltranin olusma zamani
Deponun son provasi .
Digital baskimiz yapildi , deponun kapagi bu hafta boyadiktan sonra depo tamamen bitmis olacak
Motorda siyah rengin hakim olmasi ve krom parcalarin minimal seviyede tutulmasi gerekiyor tasarim geregi. On masalarin ust kisimlari tamamen krom dogal olarak. Boya tutmayacagindan koruk ile kapatarak dogal bir siyah kaplama calismasi yapmis olduk.
Bu arada deponun altindan elektrik kablosuna dikkat. Motorumuza olmayan ozelikleride ekledik. Depoya elektrikli benzin samandirasi monte ettik. Basit bir kaynak islemi ile alinan sifir bir benzin samandirasi depomuzda yerini almisti.
Benzin gostergemiz olacak
Daha cok eksigimiz var. Bu hafta sanirim ilk marsi duyariz.
Motorun blok kismi bildiginiz gibi 1982 model Honda CB 750 alindi. Kalan her sey sifirdan ya yapildi yada Wrenchmonkees firmasindan satin alindi.
Ama 1982 model bir blok kullaninca ruhsat ve evrak islemlerinde de bir soru sorun cikmisti. Yazdigim bir cok dilekce ve ugras sonucu , bugun ruhsatin tamamen sorunsuz duzeltildigini ve yeni tip ruhsatimin ciktiginin haberinede aldim.
Haftaya umarim motor blogunu bitmis gorursunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)