Tebrik ederim zeda3000 cok bilgilendirici ve temiz bir calisma olmus, yeni gelismeler varmidir acaba, yeni fotograflar detaylar videolar, merakla bekliyoruz aylardir gelismeleri. Tekrar tebrikler, kazasiz surusler
Tebrik ederim zeda3000 cok bilgilendirici ve temiz bir calisma olmus, yeni gelismeler varmidir acaba, yeni fotograflar detaylar videolar, merakla bekliyoruz aylardir gelismeleri. Tekrar tebrikler, kazasiz surusler
bu motora en guzel yakısan tarzlardan bırı cok guzel olmus aldıgınız gösterge ve aynaları görunce aklımda custom projesı canlandı cok basarılı olmus elerınıze saglık
Aynen ya son durumlar nedir bende merak ediyorum
Yogun is temposundan yazamiyorum , forumda ancak kisa bir sey gorup mesaj atip cikmaya vaktim oluyor. Proje basari ile sonlandi. Su anda bazi yeni modifikasyonlar dusunuyorum. Genelde her sey sorunsuz. Herkese tessekur ederim. Yeni bir projede gorusmek uzere.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Çok güzel çalışma.. Elinize sağlık.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Zeda, gerçekten ellerinize sağlık. Çok güzel ve iyi işçilikli bir motor çıkmış ortaya... Tebrikler bir kez daha.
Bir süredir eski tarz bu motorların restorasyon ve hayata dönüş projelerini forumlardan takip ediyorum ve sizin gibi başka forumlarda da bu işi gerçekleştiren iyi bileğe ve zekaya sahip insanların olduğunu görmek gerçekten gurur verici. Aynı zamanda da cesaretlendirici.
Bu uyguladığınız dönüşümü bir çok kişi buradan izledi ama inanın bu şekilde işler çıkaran insanların varlığını bir o kadar kişi bilmiyor malesef.
Bu ve bunun gibi projelerinizi güzel web siteleri veya bloglar vasıtasıyla tüm dünyaya tanıtmanız ve duyurmanız çok çok daha güzel olacaktır...
Sizi ve sizin gibi insanları daha yakından izlemek ve çıkardığı eserlerden gurur duymak inanın biz motorcuları daha çok zevk sahibi yapıyor.
Kolay gelsin...
KSK FOREVER ... 35½
Bende böyle bir projenin hazırlığı içerisindeyim ama sorunum CB750K5 bulamamam aslında bırakın K5'i hiç CB750 bulamamam internette aradım taradım ama bulamadım. Bu arada çok güzel olmuş devamını bekliyoruz bi videosunu youtube'a upload yapsanız izleyebilsek
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
geçen sizi yolda gördüm, beşiktaşa doğru iniyordunuz. canlı hali daha güzel görünüyor. elinize sağlık tekrardan.
habe habe
son durumunu bekliyoruz..
''HONDA'' hayat ONDA
Çok güzel olmuş elinize sağlık,sırf seyretmesi bile yeter bu motoru.Bizim de böyle düşüncelerimiz var ama parasızlık :(
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Çok karizma gerçekten.. Ellerinize sağlık
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
çok orjinal görünüyor tebrik ederim, unique! bu arada aynalar çok hoşuma gitti nerden alındılar acaba?
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Şu motorun fotolarını, fotoğraflar uçtuğu için göremiyorum. Facebookta falan var ise link alabilir miyim ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)