Honda 600rr poster çalışması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Elinize sağlık. Harika olmuş.
-
keşke renkli yapsaymışsın
emeğe saygı...
-
resimi bastırma çıktısını cağaloğlu nda renkli dev poster şeklinde bastırmak lazım ,
ama yinede emek harcanan güzel bir iş çıkarmıssın.
-
-
eline saglik abı güzel bır calısma )
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
Bir de Hyosung için bekleriz, senin motorun olabilir ama benim hala sadece hayalim
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Keşke yetenek sizsiniz'e katılsaydınız
-
05 Haziran 2011, 22:18
tulgacan adlı üyeden alıntı
Yazdırma kısmıda çok basit, fotoğrafa sağ tıklaıp yazdır diyorsunuz, ileri diyorsunuz ve yazdırma tercihlerinden ayarları yapıp yazdırıyorsunuz. Siyah beyaz yazdırmak için sadece siyah kartuş için seçenek vardır ve kağıt baskı yapısını yataya getirip baskı tercihini poster olarak seçip 5x5=25 sayfalık çıktı alacak şekilde seçip yazdır demeniz yeterlidir.
Nereden poster olarak seçiyoruz ki bulamadım?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
06 Haziran 2011, 00:19
metci adlı üyeden alıntı
Nereden poster olarak seçiyoruz ki bulamadım?
Ben göremedm yardm edecek var mı?
-
06 Haziran 2011, 00:25
Yazdırma tercihleri > Üst menüden sayfa yapısı >ortadaki yazıda sayfa yerleşiminden posteri seçiyorsunuz sağ alttaki belirt e basarsanızda 2x2 3x3 gibi ayarlayabilirsiniz
-
06 Haziran 2011, 00:31
-eren- adlı üyeden alıntı
Yazdırma tercihleri > Üst menüden sayfa yapısı >ortadaki yazıda sayfa yerleşiminden posteri seçiyorsunuz sağ alttaki belirt e basarsanızda 2x2 3x3 gibi ayarlayabilirsiniz
bu dedikleriniz resme sağ tıklayınca mı çıkıyor?
-
06 Haziran 2011, 00:34
Sağ tıklıyorsunuz yazdır diyorsunuz 2 kez ileriye basıyorsunuz(bende öyle sizin iletişim sisteminize ve yazıcınıza göre değişebilir. Sonrasında Hangi yazıcıyı kullanmak istersiniz diyor oradan yazıcıyı seçiyoruz ve altındaki yazdırma tercihlerine basıyoruz.
-
06 Haziran 2011, 00:35
-eren- adlı üyeden alıntı
Sağ tıklıyorsunuz yazdır diyorsunuz 2 kez ileriye basıyorsunuz(bende öyle sizin iletişim sisteminize ve yazıcınıza göre değişebilir. Sonrasında Hangi yazıcıyı kullanmak istersiniz diyor oradan yazıcıyı seçiyoruz ve altındaki yazdırma tercihlerine basıyoruz.
bende vista var ve bunları göremedm
-
06 Haziran 2011, 00:41
Vistayi uzun süredir kullanmadım xp üzerinden yazmıştım onlarıda.
Vistanın menüsü bu şekilde sanırım?
Buradan yazıcıyı seçip tercihlere basarsanız oradan ayarlayabilirsiniz
-
06 Haziran 2011, 00:44
programı var bunun bu linkte yapanlar var. anlatımı mevcut.
http://forum.donanimhaber.com/m_1338..._1/key_/tm.htm
-
06 Haziran 2011, 00:47
Vista'da bulamadım, deli oldum ama çaban için teşekkürler...
-
06 Haziran 2011, 00:49
@metci, rasterbator programı ile kolayca resmi bölebilirsin
-
06 Haziran 2011, 10:33
motopisklet adlı üyeden alıntı
@metci, rasterbator programı ile kolayca resmi bölebilirsin
Teşekkür ederim, vistayı oldum olası sevmedim zaten, bu program işimi görür...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)