El yapimi 1956 custom Triumph projesi
-
Reklamlar
-
Eline sağlık üstad
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
Çokk güzel
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
-
Alp...
çamurluğa ve işçiliğine bayıldım!!!
söyleyecek söz bulamıyorum...
-
Bu ingiliz tekerleğini hazır bir aletmidir, TR de daha önce hiç görmemiştim.. Birde 0 dan çamurluk müthiş olmuş
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
cahilliğimi mazur görün ama yukarıda dediğiniz "Bobberlar gibi bob edilmis camurluk olmiyacakdir." cümlesindeki "bob edilmiş" kısmını anlayamadım. açıklarsanız sevinirim
çalışmanız çok güzel oluyor tebrikler
-
arkadaslar tesekur ederim,
drumstar adlı üyeden alıntı
cahilliğimi mazur görün ama yukarıda dediğiniz "Bobberlar gibi bob edilmis camurluk olmiyacakdir." cümlesindeki "bob edilmiş" kısmını anlayamadım. açıklarsanız sevinirim
çalışmanız çok güzel oluyor tebrikler
drumstar, selamlar
bob etmek demek sokup atmak/ sadelestirmek, kisaltmak, bu yuzden bobber tip motorsikletler ortaya cikmisdir, chopper larla ilgisi yokdur, tesekurler.
.
.
yesilius2,
Ertugrul ve arkadaslarini ben zaten destekliyorum, kendisi benimle fikir alisverislerinde bulunuyor. reklamada karsi degilim, elbette tanitim gerekli bu tip islerin cevrilebilmesi icin.
Ancak kendilerinin yapdigi benim projemle ilgili bir resim koysaydin hem daha cok ilgi gorur benim projede sapmaz.
tesekurler
alp
-
Hocam çalışmanızı ilgiyle okudum elinize kolunuza sağlık gerçekten çok güzel gidiyor.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
-
Önceden bu işlerden çok anladığını,teknik bilginin çok iyi olduğunu düşünüyorumdum...
Artık bunların yanında gerçek bir sanatçı olduğunu düşünmeye başladım...Şu çamurluk olayıyla ufkum genişledi desem yeridir...Harika gidiyor...
-
Angel Spear adlı üyeden alıntı
draggy, ingiliz tekerlegi satinda alinabilir kendinde yapabilirsin, gunumuzde satilanlarin cogu tupden yapiliyor, ben bu dokum olani 2 sene aradim, sonunda ingilterede buldum
1 nolu yorumumda daha fazla bilgi ve linkler var.
cok tesekurler
timoti, tesekur ederim
yakinda yag/benzin depolarina basliyacagim, o yuzden motoru bir araya getirip (bos seklide) full bir mokap hazirlamaya basladim, isim cikdi yarim kaldi.
ama motor/sanzimani sase uzerinde gormek guzel enerji verdi
Resmini görünce neye benzediğini anladım, ürettirilebilir bir şeye benziyor, Büyük bir işkence diyebiliriz bir nevi, peki dönüş hızı çok mu hızlı, yoksa mutlaka devir anahtarlı bir alet mi olmalı bu?
-
tesekurler Qweasdnon
AYBERK adlı üyeden alıntı
Reklam havası var sanki....
Evet, Motorkafa genc bir uye, ve arkadaslarinin tanitimi yapmak icin benim konuyu secmis, sagolsun... daha oncede uyardigim gibi keske konuyla alakali resimler yayinlansa ve paslasarak bilgi/fikir alis verisi yapsak. Boylelikle hem daha guzel tanitimlari olur katilimci arkadaslarin hemde benim konunun ciddiyeti muhafaza edilir.
tesekur ederim,
draggy adlı üyeden alıntı
Resmini görünce neye benzediğini anladım, ürettirilebilir bir şeye benziyor, Büyük bir işkence diyebiliriz bir nevi, peki dönüş hızı çok mu hızlı, yoksa mutlaka devir anahtarlı bir alet mi olmalı bu?
draggy , elbette uretilebilir, yapim asamasinda bazi detaylari var bilinmesi gereken, kullanmamis birisinin yapmasi deneme yanilma yuzunden vakit alacakdir. o resimde gosterdigin dokumdur ve artik o modeller cok az uretiliyor,
yapimi ile ilgili detayli dokumantasyon istersen (pm) haber ver.
tesekurler,
.
.
Su anda yakit tankinin tasarimi ile ilgileniyorum, cok vakit gerektiriyor. kayda deger gelisme oldugunda yayinlayacagim.
Gorusmek uzere arkadaslar,
-
Ne denilebilir ki ? Diğer projeler gibi bunda da harika iş çıkartıyorsunuz.
Merakla takipteyim.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
bir solukta okunana bir yazı...
harika bir el işçiliği ve proje..
tebrikler...
hayran bırakıyorsunuz projeye...
-
occ yi batıran adam işbaşında.
ne kadar güzel bir hobidir bu. insan zamanın nasıl geçtigini anlamaz.
-
tesekurler arkadaslar,
jack hammer adlı üyeden alıntı
occ yi batıran adam işbaşında.
ne kadar güzel bir hobidir bu. insan zamanın nasıl geçtigini anlamaz.
jack hammer, : ))))))) ben batirmadim... ama ben ve benim gibi merdiven alti imlatcilarinin tekrardan gun isigna cikartiklari vintage tarza geri donus var.
Artik (bir suredir) kalin arka lastige burda iyi gozle bakilmiyor, Bu yuzden sase/parca imalatcilari stoklarinin eritebilmek icin mallarinin disariya (avrupa/asya) ya satiyorlar. OOC son bolumlerinde bir triumph yapmayi denedi ama bilmiyorum o bulumu gordunuz mu..
tesekur ederim
-
jig imalatınızı bunun için yapmışsınız demekki. sevindim tekrardan zevkle bir yazı okuyacağıma. birde size de teşekkür ediyorum herkese hiç sıkılmadan cevap verdiğiniz için.
iyi çalışmalar.
not : bu yaz sonu amerika taraflarına geliyorum ama size biraz uzak, ama bi şekil ayarlayabilirsem gelmek isterim. iyi çalışmalar.
-
-
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
jig imalatınızı bunun için yapmışsınız demekki. sevindim tekrardan zevkle bir yazı okuyacağıma. birde size de teşekkür ediyorum herkese hiç sıkılmadan cevap verdiğiniz için.
iyi çalışmalar.
not : bu yaz sonu amerika taraflarına geliyorum ama size biraz uzak, ama bi şekil ayarlayabilirsem gelmek isterim. iyi çalışmalar.
Sagol ER6iNbay, elbette cevap vericegim, ilgili arkadas cok, bilemedigim sorularida arastirip elimden geldigince yanitliyorum, boylelikle bende ogreniyorum.
Guney California'ya yolun duserse, mutlaka beklerim.
.
.
T1 tank
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler