yapılan işçiliğe verilen emeğe...
yeni baştan yapılan motorun güzelliğini anlatacak kelimeler bulamıyorum...
üstadım en kısa zaman da geliver Türkiye'ye de bu güzellikleri yapan insanı ahir gözlerle bir görelim, hasbihal edelim...
saygılar...
yapılan işçiliğe verilen emeğe...
yeni baştan yapılan motorun güzelliğini anlatacak kelimeler bulamıyorum...
üstadım en kısa zaman da geliver Türkiye'ye de bu güzellikleri yapan insanı ahir gözlerle bir görelim, hasbihal edelim...
saygılar...
usta ben ne zamandan beri takip ediyorum bu çalışmayı çırak arıyormusun yanına .D
birde genel bi foto koyda ballandıra ballandıra bakalım yaw
Murat ERSEL yazdığın malzemeler elektrot ıle kaynatılabılmekle beraber gazaltı kaynaga nazaran süreç daha zahmetli ve zordur.Delik oluşması,ısı yayılımı,tutunamaması,v.s.Heleki malzeme alumınyum ıse...
Jiro:Sanayi tipi işlevsel bir makina hobi amaçlı düşünülüyorsa almak yada (sıfır almak) akıl karı değil 5 ila 10.000tl arası fiyatlara satılıyor.ileride ticaret'e(üretim'e) dönerim dersen İkinci el'e yönelebilirsin.Ben oyle yaptım uygun dusebılıyor.
Yaptıgın alumınyum depoyu gorunce daha cok takdır ettım.Kaynak ve metal işciligi , dikişleri süper.İnternet'te görüyorum kaynak yaparken çarpılan hayli fazla
Tesekkür ettim(knurl ing):tırtık degıl'mı? Tırtık , bıcagı aletı neyse... işlevsel bir aletmiş depo kapagı,basamak v.b parçalar yapmak için idael .Knurling tool'u internet'ten baktım.Burada bırkac yere sordum yok.Bakalım en kotu ıhtımalle ebay'den temin edecegim.
isimsiz, gelicegim en az iki projemle birlikde.. cok tesekur ederim.
sllnbs.okn, daha once soylemisdim, beklerim (; . . . genel foto vakti gelince yayinlayacagim, ilginize tesekurler.
Dogru, aluminyum alternativ akim "AC" de kaynatildigi icin carpilma riski var, dikkatli olmak gerek, bende arada bir break dance yapiyorum alu kaynatirken...
Benim knurl aksesuari grizzly tools'dan almisdim, cogu sattiklari taiwan/cin mali ama deneme amacli ivir zivirlar icin iyi bir yer..
Resim cekeriz, gezeriz.. yeterki oraya geliym... Eger bildiginiz tasarim/sanat, yada motosiklet sergileri varsa, islerimi sergiliyebilcegim, fikirlerinizi beklerim... tesekurler,
www.sungurtekin.com
şimdi anlaşıldı mesele demek o aliminyum levhayı arka fon için kullanıyorsun olmadı arkadaş bu işte şike var
valla sabırsızlıkla bekliyorum dostum , bu arada tüm gün bu işlerle uğraşıyor olsaydın sanırım şu ana kadar bitmiş olmalıydı proğramın gerisinden geliyorsun , mızıkçılık yapıyorsun hadi gariii öldürcenmi bizi üstadım yauuuu
bak o kadar millet bekliyor burada çık çık çık
son yapılanlara harcanan zamanı, dökülen alınterini zaten söylemiyorum artık eee öpülecek parmakta kalmadı öpe öpe daha ne diyiiimmm
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
epeydir konuda bır hareket yok . Bu sefer nasıl bır suprız yapacaksın?
Üstad kolay gelsin.Aklıma geldi,birde Boldor projen vardı,ondan haber yokmu?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
alp üstad topic kurumuş yahu müsait olsan da şenlendirsen topici de gözümüzü gönlümüzü de
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
piyanist_irf, greyhorse, eray_uluyazı, cok teskurler
Hatirlamadim, cafe projesi vardi bunun yuzunden ona ara vermek zorunda kaldim ama Boldor'u acaba ben mi yanlis anliyorum?? Tesekurler Ergun,
.
.
Evet arkadaslar sonunda size bir mokap resmi yayinliyorum.
ilk resimde 21" cant/lastik ikincisi ve ucuncude 19" kullandim
komponentler sadece gecici olarak birbirne takilmis durumda, ama tasarim ogelerini yan gorunuslerden irdeliyebilirsiniz.
Depolarin form butunlugunu, saseyle olan pozisyonlarini, gidonun benzin deposuna paraleleligi, yag deposunun baglanti braketinin formunu (sanzimninki ile iliskisini) ve bir cok detayi bu mokap da gorebilirsiniz.
tasarimi bana ait olan camurluk desteklerini burda gorebilirsiniz, bilmem bu form size bir sey hatirlatti mi?
www.sungurtekin.com
ellerine sağlık tekrardan, arka çamurluğun nerdeyse yere kadar inmesi çok hoş olmuş.
habe habe
Çok tatli olmuş, nacizana bir öneri ön fren orjinal ama satyn bir disk fren fena durmaz gibi geliyor bana
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
ER6iNbay, camurluk kisalacak herhalde.. bende uzun olsun isterdim ama destekler o uzunlugu sabit tutmayabilir. tesekurler
(: saka dimi!! ben yinede cevaplayim, vintage makinalarla pek ilgisi olmayanlar icin..
rotor (disk) fren severim hem ragat dir servisi, hemde daha iyi durur, ancak rotorlar 70 lerden sonra yayginlasmisdir.. 50'lerde zaten yokdu.
Bu projede hem parcalari, hemde uretim tekniklerini zamanina uygun gorunmesini istedigim icin senesinin parcalarini kullaniyorum.
Bu on fren kampana sistemi sadece 55-57 arasi T110 Tiger larda kullanilmis ve cok nadir bulunuyor... Triumph'in en sexy kampana kapagi bu bence, capi standartlardan buyukdur ve izgarali hava sogutma girisi ve cikisi vardir . yaklasik 1.5 sene aramadan sonra bulabildim bunu, projenin en onemli komponentlerinden biri yani. ilerde frenin detayli resimlerini yayinlayacagim.
www.sungurtekin.com
Alp yayınladıgın resimlerin boyutu 799x449 bilgisayarima wallpaper olarak koyamiyorum cok kucuk
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hocam benim içinde yayınla...İstediğini yayınla yaa.Çöp tenekesi yapsan sanatsal görünüyor.Çok güzel maşallah.Şöyle küçük parçaları ayrıntılı olarak çektiğin resimler hoş oluyor bence.
yahu kım cekıyor fotoları erol atar'mı? motor'a zaten dıyecek yokta arkadas motor manken gibi(pek fotojenık) çıkmış
bumerank?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)