konu açılalı 1 sene olmuş ama ben daha yeni görüyorum ve açıkçası hayran kaldım.elinize,emeğinize sağlık.atölyenizede 41 kere maşallah yok yok yani
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
vallahi kıskanıyorum!!!! harikasınız! diyecek söz bulamıyorum!
umarım ilhamınızı kaybetmezsiniz, başarılarınızın devamını dilerim!
gözümüz üzerinizde, takipteyiz
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Alpcm turning machine master oldun gerçekten,kıskanıyorum seni bekle bu sene beraber gazlıcaz salt flats de,kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.
http://deryaatmaca.blogspot.com
sagol derya,,
.
.
baska bir yerde bu yay tasiyicilarinin ne sekilde saseye baglanacagini sordular, bende tum birimlerin bitmis halinde resimlerini cekdim.
bir onceki yorumumum resminde parcalar mokap halinde idiler.
asagidaki resimde saseye sabitlenmis haldeler. Kaynak gorunmemekde cunku celik yakanin altinda gizlenmisdir.
Pirinc spacer ana pime gecmedir, pim saseye kaynatilmisdir, pirincin ezilmemesi icinde yayin oturacagi ikinci bir celik spacer yapdim. Yay bu celik spacer'a gecer ve sabitlenir.
celik spacer pimin ilk katina oturur, gerekirse icden dis acilip yada kilit pimi ile ana pime sabitlenir.
resimde olmayan tek parca deri contadir, bu conta pirinc spacer ile sase arasinda boyanin cizilmemesi icin kullanilacak.
www.sungurtekin.com
Deri contami?? Nasil yani bildigimiz giyim derisimi?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
vay arkadaş sen bize amerikalardan burda kafayı yedirteceksin değil mi
orada yapıp zevkle bineceksin bizide burada ağızımızın suları akarak ekranlara kilitlenmiş vaziyette bulacaklar
ondan sonra uğraş dur yok psikolojik destekmiş yok sinir ilaçlarıymış
bize de yazık yahu
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
sele bağlantı aparatı 7 parçadan oluşuyor, sanırım bu herşeyi açıklıyor eline sağlık tekrardan.
habe habe
İlk paylaştığınız resimlerde prinç malzemeyi görünce yayın hareketinden kolay deforme olur diye bir uyarı yapmak istemiştim, sonra dur bakalım vardır bir hikmeti, bağlantı şekli ortaya çıkınca yorum yaparım diye düşünmüştüm. İyi kide öyle düşünmüşüm. Sele mevcut mu? Bir de üzerinde görseydik hazırsa. Merakla izliyoruz.
Gökhan YAŞDAL
sarıdan yapılan malzemeler güzel olmuş ALP..zaten projeler güzeldi. Sarı pirinç demek burda
tesekurler arkadaslar,
Bora, tercume icin sagol, genelde biliyorsun sozlukdan bakip neyse turkce karsiligi, yaziyorum..
Gelmen iyi olmus dimi? gordum projelerini, burdada cok begenilmis..
.
.
Son uc gundur bende debriyas kolunun yapimi ile ugrasdim, henuz bitmedi ama sekli ortay cikdi sayilir.
Duz celik levhadan yapdim, ve seklini el torpusu/egesi ile verdim, hic bir sofistike makina/arac/gerec kullanilmamisdir.
www.sungurtekin.com
Dostum nisan başı bir Amerika planım var
eğer bitireceksen
hatta bana bir tur binme şansı vereceksen geleceğim oraya haa
valla billa köşeye kadar gidip gelecem gaz basmayacam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)