Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Naked alamadım Kendim yaptım xD

REKLAM ALANI

Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seyyar tayyar hesabı
    gene anlamadım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gene anlamadım
    boşver anlama

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Egsozu koltuğun altına almayı düşündünmü hiç ?
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egsozu koltuğun altına almayı düşündünmü hiç ?
    yok egzozu kısaltmayı düşünüyorum ,açıkcası kuyruk altına alacak teknık donanımda yok

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    hehe sevdim bunu '' titan streetfighter'' bu yazıyı aynen yazcam üzerine deponun eklentileri yanı alt grenajları hazır zaten bi montajı kaldı ama havalar bozuk ugrasamıyorum bide sınyal almam gerekıo ona gore cunku taktıgım zaman dönerken sınyallere takılıyor[/QUOTE]

dostum nkendimce güzel olcak bi fikir geldi aklıma eğer takabiliyorsam cross motorlar için elcikler oluyor ondan takıp elciklerin üstüne tek sıra olarak şerit ledlerden sinyal yapabilirsin ben yakın zamanda yapmayı düşünüyorum motosikletime şehsen çok güzel durcağına inanıyorum :D

bide şey sölicem ona linkteki gibi gidon almak yada yaptırmak çok mükemmel olur benden sölemesi :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32261612/detay

daha sportif olur
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehe sevdim bunu '' titan streetfighter'' bu yazıyı aynen yazcam üzerine deponun eklentileri yanı alt grenajları hazır zaten bi montajı kaldı ama havalar bozuk ugrasamıyorum bide sınyal almam gerekıo ona gore cunku taktıgım zaman dönerken sınyallere takılıyor
    dostum nkendimce güzel olcak bi fikir geldi aklıma eğer takabiliyorsam cross motorlar için elcikler oluyor ondan takıp elciklerin üstüne tek sıra olarak şerit ledlerden sinyal yapabilirsin ben yakın zamanda yapmayı düşünüyorum motosikletime şehsen çok güzel durcağına inanıyorum :D

bide şey sölicem ona linkteki gibi gidon almak yada yaptırmak çok mükemmel olur benden sölemesi :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32261612/detay

daha sportif olur[/QUOTE]

cross elciklerden bende düşündüm güzel olabilir. gidonu öyle yapmayıda düşündüm eger kolay eğilebiliyorsa denicem

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    Ben honda titani oldum olasi hic sevemedim ama cok güzel yapmışsın gerçekten yakışıklı agresif olmuş,bende egzozu kısaltmani önercektim ama zaten bahsetmissin yapmayi düsündügünden , bian önce bitirip kazasız belasız keyfini sürmeni diliyorum

arkadaşı motoru şuanda tamamen söktüm ve boyaya alcam . komple şasi motor egzoz ve jantları boyayacam ama farım kırıldı aynı fardan bulamıyorum :( yuvarlak ybr far olcak mecburen

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)