Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Naked alamadım Kendim yaptım xD

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Güzel olmuş..ellerine sağlık ancak farları biraz daha aşağı bastır ki asfaltı görsün ve göstersinler
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ozturkkaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha çok kros olmuş gibi
    evet jantlar ole gosterıyor gpz 500 n jantları taakcaktım ama onnda dişlisi uymuyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 ----------

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel olmuş..ellerine sağlık ancak farları biraz daha aşağı bastır ki asfaltı görsün ve göstersinler
    :D evet biraz yukarı bakmı buarada camrluguda planladım bmw lerdekı arka camrluktan yapcam r 1200 gs lerde felan olan camurlk yanı sele altında degılde arka catala baglı olcak

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Mini speed triple olmuş =)

GKN MOTORS

Motosikleti
    Kymco Ck 125
    eksiklerini de bitirdiğin zaman, SÜPER olur bence ;)
    VİRAJLI VEYA ISLAK YOLDA GAZA DOKUNMAM :cat: AMA İŞ DÜZLÜĞE GELİNCE ...:queen::queen:
    BaLaTaN DaYaNıKLı, DeBRiYaJıN SaĞLaM,ZiNCiRiN GeRGiN,LaSTiĞiN ŞiŞiK, YoLuN AÇıK, ÖMRüN UZUN OLSUN..!!

:D:D hava yağışlı olduğı için binemiyorum çunkü çamrlugu daha ıcat edemedim .)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

motora boya yapcam ama boya kalıtelı olmazsa bişiye benzemıyor .bana hangi marka sprey boya tavsiye edersınız ? şasede hammerite kullancam ama o sadece metal yüzeylere özel jantlara altın efekt motora ve egzoza ısıya dayanıklı kalıtelı sprey lazım hangı marka ve renk yapmamı tavsiye edersınız ???

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Evrakların tam ise,27.00tl. tutarında bir masrafın var.

Emniyete gidip bir plaka makbuzu yazdırıyorsun,ardından cemiyete gidip plaka nı emniyetin verdiği makbuzu ibraz ederek baş vuruda bulunuyorsun.

Muhtemelen cemiyette masa başında dangalağın biri vardır,seni kalıplar daha hazır değil 3/4 saat sonra geldiyip sallıcak tır.Hiç takılma,3/4 saat sonra gel plakan hazır olmuş olucaktır,direk alıp gitmiyorsun,muhakkak cemiyet mührünün vurulup vurulmadığına bak,vurulmadıysa şayet vurulmaması %90 ihtimal dir.

Cemiyet mührü ardından,emniyete koşturuyorsun ardından emniyetin mührünü vurup hadi eyvallah diyip motorun yolunu tutuyorsun...

Hepsi bukadar.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evrakların tam ise,27.00tl. tutarında bir masrafın var.

Emniyete gidip bir plaka makbuzu yazdırıyorsun,ardından cemiyete gidip plaka nı emniyetin verdiği makbuzu ibraz ederek baş vuruda bulunuyorsun.

Muhtemelen cemiyette masa başında dangalağın biri vardır,seni kalıplar daha hazır değil 3/4 saat sonra geldiyip sallıcak tır.Hiç takılma,3/4 saat sonra gel plakan hazır olmuş olucaktır,direk alıp gitmiyorsun,muhakkak cemiyet mührünün vurulup vurulmadığına bak,vurulmadıysa şayet vurulmaması %90 ihtimal dir.

Cemiyet mührü ardından,emniyete koşturuyorsun ardından emniyetin mührünü vurup hadi eyvallah diyip motorun yolunu tutuyorsun...

Hepsi bukadar.

masraflı işmiş yavv :D neyse sımdılık el yapımı plakayla devam edemm cıkartırız bı ara ... bu arada camurluguda yaptım birazdan monte etcem yarın gelır fotolar

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Dostum yanlış anlama,senin gibi burda bu şekilde kesip biçenlerden çok azı motorun son halini burda paylaşıyorlar,ahaaa ek sozu yapıyom yarın foto hazır,ahaa gidon takıldı pegler hazır fotolar yarın diyip toz oluyorlar nedense anlamıyorum...

Seni dört gözle bekliyoruz

Şu an motorun son halini çok merak ediyorum...Kendi motorunu kendi yapan arkadaşlarada ayrı bir gıpta ediyorum,çalışmalarınızın devamını dilerim,saygılar....
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum yanlış anlama,senin gibi burda bu şekilde kesip biçenlerden çok azı motorun son halini burda paylaşıyorlar,ahaaa ek sozu yapıyom yarın foto hazır,ahaa gidon takıldı pegler hazır fotolar yarın diyip toz oluyorlar nedense anlamıyorum...

Seni dört gözle bekliyoruz

Şu an motorun son halini çok merak ediyorum...Kendi motorunu kendi yapan arkadaşlarada ayrı bir gıpta ediyorum,çalışmalarınızın devamını dilerim,saygılar....

haklısınız bende takıp edıyorum bu tarz işler yapan arkadaşları aynen dediğiniz gibi sonu gelmıyor genelde ama foto koymadıkları ıcın deıl işi tamamlayamadıkları için genelde sonlara doğru hevesi kaçıyor insanın . benım heves ve kapasite olarak sınırım yok imkanlar elverdıgı surece yapmak ıstedıgım herseyı basarabılıyorum , ama malum askeriz maddi sıkıntı var dıcem ama sıkıntı deıl maddıyatım hiç yok motoru bu hale getirene kadar sadece bi matkap 2-3 tane delici uç ve 2 tane spiral taşı kullandım onuda matkapın ucun bağlayarak inanın anahtar takımı hatta pense dahi yok btun takımlarım kaza anında motordaydı hepsı gitti evde ne varsa onu kullanıyorm

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Mad Max filmleri vardı zamanında...çölde yabani yaşam ve acayip makinalar vardı...bu makina sanki o filmden fırlamış gibin...

hilkat-ı garibe...

http://hilalboard4.free.fr/Caps/mad%20max2.jpg
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mad Max filmleri vardı zamanında...çölde yabani yaşam ve acayip makinalar vardı...bu makina sanki o filmden fırlamış gibin...

hilkat-ı garibe...

http://hilalboard4.free.fr/Caps/mad%20max2.jpg

bu işler böledirr bmw yapsa olur şahane tolga yapınca olur hilk atı garibe

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    farlar biraz bayağı bi yukarı bakıyor gece zor olacaktır

ama cidden farklı bi duruşu var
    honda NAS-B1 Konsept modeli vardı bi ara
    biraz daha oynasan accıcık benzeyecek gibi sanki )
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

topladıgımda sürüşe gecmeden önce cekmiştim fotoları farlara dıkkat etmemişim yada yıkarken kalkmış olabılır )

yağmur altında aravermeden çalışarak 1200 gs tarzı çamrlğumuda yaptım :D bence güzel oldu .gece oldugu için cok belli deil ama yarın düzgün fotolarıda yüklerim

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu işler böledirr bmw yapsa olur şahane tolga yapınca olur hilk atı garibe
    kızma biraderim...ben bu yaptıklarının 10 da 1 ini bile beceremem...emeği takdir ederim...ama ürkütücü bir makina...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kızma biraderim...ben bu yaptıklarının 10 da 1 ini bile beceremem...emeği takdir ederim...ama ürkütücü bir makina...
    yok abi kızmak ne haddimize benim amacım böle ilginç bişi yapmaktı zaten motorun heybeti gösterişi sesi yoksa ya sempatik olması lazım yada ilginç . bende zaten robotumsu nakedlere ve supermotolara hastayım . ama gercekten bmw nın uzaydan gelme gibi motorlarını çinli bi firma yapsa ne ucubeliği kalır ne çirkinliği örneğin arora bmw nın 650 cs ini kopyalamış önce arorayı gordm hıc dıkkatımı cekmedı sonra orjinalını gördüm '' vay bee adamlar yapıyo '' :D

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    İste buu dostum bide guzel bi renge boyayip azicik daha depoyu falan da gorsel olarak eklentiler yaptinmi dunyadaki tek honda titanin streetfighter versiyonu olur bence mukemmel olmus
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

bu arada camurlğu bugun aksama kadar test etme ımkanım oldu hic beklemıyodum ama aksama kadar ıslak ve camurlu yollarda gezmeme rağman en az orjinalı kadar koruma sağladı ::S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İste buu dostum bide guzel bi renge boyayip azicik daha depoyu falan da gorsel olarak eklentiler yaptinmi dunyadaki tek honda titanin streetfighter versiyonu olur bence mukemmel olmus
    hehe sevdim bunu '' titan streetfighter'' bu yazıyı aynen yazcam üzerine deponun eklentileri yanı alt grenajları hazır zaten bi montajı kaldı ama havalar bozuk ugrasamıyorum bide sınyal almam gerekıo ona gore cunku taktıgım zaman dönerken sınyallere takılıyor

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    sen yaptın,patladı gitti

Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen yaptın,patladı gitti
    anlamadm

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlamadm
    seyyar tayyar hesabı

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)