Güzel olmuş..ellerine sağlık ancak farları biraz daha aşağı bastır ki asfaltı görsün ve göstersinler
Güzel olmuş..ellerine sağlık ancak farları biraz daha aşağı bastır ki asfaltı görsün ve göstersinler
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
evet jantlar ole gosterıyor gpz 500 n jantları taakcaktım ama onnda dişlisi uymuyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 ----------
:D evet biraz yukarı bakmı buarada camrluguda planladım bmw lerdekı arka camrluktan yapcam r 1200 gs lerde felan olan camurlk yanı sele altında degılde arka catala baglı olcak
eksiklerini de bitirdiğin zaman, SÜPER olur bence ;)
VİRAJLI VEYA ISLAK YOLDA GAZA DOKUNMAM :cat: AMA İŞ DÜZLÜĞE GELİNCE ...:queen::queen:
BaLaTaN DaYaNıKLı, DeBRiYaJıN SaĞLaM,ZiNCiRiN GeRGiN,LaSTiĞiN ŞiŞiK, YoLuN AÇıK, ÖMRüN UZUN OLSUN..!!
:D:D hava yağışlı olduğı için binemiyorum çunkü çamrlugu daha ıcat edemedim .)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------
motora boya yapcam ama boya kalıtelı olmazsa bişiye benzemıyor .bana hangi marka sprey boya tavsiye edersınız ? şasede hammerite kullancam ama o sadece metal yüzeylere özel jantlara altın efekt motora ve egzoza ısıya dayanıklı kalıtelı sprey lazım hangı marka ve renk yapmamı tavsiye edersınız ???
Evrakların tam ise,27.00tl. tutarında bir masrafın var.
Emniyete gidip bir plaka makbuzu yazdırıyorsun,ardından cemiyete gidip plaka nı emniyetin verdiği makbuzu ibraz ederek baş vuruda bulunuyorsun.
Muhtemelen cemiyette masa başında dangalağın biri vardır,seni kalıplar daha hazır değil 3/4 saat sonra geldiyip sallıcak tır.Hiç takılma,3/4 saat sonra gel plakan hazır olmuş olucaktır,direk alıp gitmiyorsun,muhakkak cemiyet mührünün vurulup vurulmadığına bak,vurulmadıysa şayet vurulmaması %90 ihtimal dir.
Cemiyet mührü ardından,emniyete koşturuyorsun ardından emniyetin mührünü vurup hadi eyvallah diyip motorun yolunu tutuyorsun...
Hepsi bukadar.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Dostum yanlış anlama,senin gibi burda bu şekilde kesip biçenlerden çok azı motorun son halini burda paylaşıyorlar,ahaaa ek sozu yapıyom yarın foto hazır,ahaa gidon takıldı pegler hazır fotolar yarın diyip toz oluyorlar nedense anlamıyorum...
Seni dört gözle bekliyoruz
Şu an motorun son halini çok merak ediyorum...Kendi motorunu kendi yapan arkadaşlarada ayrı bir gıpta ediyorum,çalışmalarınızın devamını dilerim,saygılar....
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
haklısınız bende takıp edıyorum bu tarz işler yapan arkadaşları aynen dediğiniz gibi sonu gelmıyor genelde ama foto koymadıkları ıcın deıl işi tamamlayamadıkları için genelde sonlara doğru hevesi kaçıyor insanın . benım heves ve kapasite olarak sınırım yok imkanlar elverdıgı surece yapmak ıstedıgım herseyı basarabılıyorum , ama malum askeriz maddi sıkıntı var dıcem ama sıkıntı deıl maddıyatım hiç yok motoru bu hale getirene kadar sadece bi matkap 2-3 tane delici uç ve 2 tane spiral taşı kullandım onuda matkapın ucun bağlayarak inanın anahtar takımı hatta pense dahi yok btun takımlarım kaza anında motordaydı hepsı gitti evde ne varsa onu kullanıyorm
Mad Max filmleri vardı zamanında...çölde yabani yaşam ve acayip makinalar vardı...bu makina sanki o filmden fırlamış gibin...
hilkat-ı garibe...
http://hilalboard4.free.fr/Caps/mad%20max2.jpg
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
farlar biraz bayağı bi yukarı bakıyor gece zor olacaktır
ama cidden farklı bi duruşu var
honda NAS-B1 Konsept modeli vardı bi ara
biraz daha oynasan accıcık benzeyecek gibi sanki )
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok abi kızmak ne haddimize benim amacım böle ilginç bişi yapmaktı zaten motorun heybeti gösterişi sesi yoksa ya sempatik olması lazım yada ilginç . bende zaten robotumsu nakedlere ve supermotolara hastayım . ama gercekten bmw nın uzaydan gelme gibi motorlarını çinli bi firma yapsa ne ucubeliği kalır ne çirkinliği örneğin arora bmw nın 650 cs ini kopyalamış önce arorayı gordm hıc dıkkatımı cekmedı sonra orjinalını gördüm '' vay bee adamlar yapıyo '' :D
İste buu dostum bide guzel bi renge boyayip azicik daha depoyu falan da gorsel olarak eklentiler yaptinmi dunyadaki tek honda titanin streetfighter versiyonu olur bence mukemmel olmus
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
bu arada camurlğu bugun aksama kadar test etme ımkanım oldu hic beklemıyodum ama aksama kadar ıslak ve camurlu yollarda gezmeme rağman en az orjinalı kadar koruma sağladı ::S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------
hehe sevdim bunu '' titan streetfighter'' bu yazıyı aynen yazcam üzerine deponun eklentileri yanı alt grenajları hazır zaten bi montajı kaldı ama havalar bozuk ugrasamıyorum bide sınyal almam gerekıo ona gore cunku taktıgım zaman dönerken sınyallere takılıyor
sen yaptın,patladı gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)