Çakmaktan Motosiklet Yapımı [Resimli Detaylı Anlatım]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Teşekkürler,emeğe saygı...
-
Tebrik ederim , güzel olmuş.
-
Helal eren güzel yapmışsın, azıcık renkli olsaydı çakmak içleri seninkiler japonlarınkinden daha güzel olurmuş. Çivi mivi girdi işin içine biraz uğraştıracak, hiç becerikli değilim böyle işlerde. Oysa 4-15 yaş aralığım kinder maketleri yapmakla geçmiştir Neyse yarın bir deniyeyim bunu, eline sağlık.
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
-
Abi Bu Nedir Ya Harbiden Sanat Olmuş Tebrikler 40 yıl Düşünsem Aklıma Gelmez Helal Olsun.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
-
super yetenek, detaya olan hasasiyet mukkemmel, Transformers'lari andirmis
not: macro lens ile guzel resimler cekilebilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
bu arada, sigara cakmaklarini faydali bir is icin tercih ettiginden ayrica kutlarim.
tesekurler
-
ewe gitmeden önce hemen bi bakkal uğrayığ iki tane çakmak alıcam
İYİ GELİŞMİŞ REFLEKSLER ŞANSTAN DAHA HIZLIDIR ;)
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Teşekkürler,emeğe saygı...
Rica ederim
nicksar adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim , güzel olmuş.
Teşekkürler
Greenut adlı üyeden alıntı
Helal eren güzel yapmışsın, azıcık renkli olsaydı çakmak içleri seninkiler japonlarınkinden daha güzel olurmuş. Çivi mivi girdi işin içine biraz uğraştıracak, hiç becerikli değilim böyle işlerde. Oysa 4-15 yaş aralığım kinder maketleri yapmakla geçmiştir
Neyse yarın bir deniyeyim bunu, eline sağlık.
Öncelikle teşekkürler.
Çiviyle pek işiniz olmuycak max 1 dakika ısıtıp hafiftten genişletip gidonu takıcaksınız.
Onun yerine ısıtmadan vida ilede açabilirsiniz.
AzRaİL42 adlı üyeden alıntı
Abi Bu Nedir Ya Harbiden Sanat Olmuş
Tebrikler 40 yıl Düşünsem Aklıma Gelmez Helal Olsun.
Bende konuyu gördüğümde aynı tepkiyi vermiştim .
Paylaşımından dolayı draggy 'e teşekkürlerimi sunarım.
Angel Spear adlı üyeden alıntı
super yetenek, detaya olan hasasiyet mukkemmel, Transformers'lari andirmis
not: macro lens ile guzel resimler cekilebilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
bu arada, sigara cakmaklarini faydali bir is icin tercih ettiginden ayrica kutlarim.
tesekurler
Ben teşekkür ederim.
Kamera ile büyük sorun yaşadım elimde kalıcaktı nerdeyse.
Ama azda olsa açıklayıcı olabildiyse ne mutlu
teskocu adlı üyeden alıntı
ewe gitmeden önce hemen bi bakkal uğrayığ iki tane çakmak alıcam
Aman çakmaklara dikkat hepsinden olmuyor elinizde kalmasın sonra
-
Bende yapmaya çalıştım ama tokai değildi, bir türlü çıkmadı palstik parçalar hep parçalandı
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
eline, aklına, emeğine sağlık. ben çok beğendim
"cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır" c.darwin
-
draggy adlı üyeden alıntı
Bende yapmaya çalıştım ama tokai değildi, bir türlü çıkmadı palstik parçalar hep parçalandı
Aslında hepsi elle çıkıyor ama aletlerle daha kolay tabi.
ygr adlı üyeden alıntı
eline, aklına, emeğine sağlık. ben çok beğendim
Teşekkürler
-
vuvvvvv güzell
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
eline sağlık ilginç ve güzel bir çalışma olmuş.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
-
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
vuvvvvv güzell
Teşekkürler
timoti adlı üyeden alıntı
eline sağlık ilginç ve güzel bir çalışma olmuş.
Teşekkürler
fusuy364 adlı üyeden alıntı
Sağolun.
Sanatçı demeyelimde gördüğümü uyguladım
-
tebrikler gercekten cok yaratıcı bir çalısma olmus..ama bazı fotolar zor seciliyor makinenin macro modu ile belirgin fotolar çekilebilirse süper olacak:D
-
-
ilginç çalışma tebrikler,değişik modeller de yaparsın sen,elin yatkın bu işe
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
en kısa zamanda bende deneyecehim
-
didonatos adlı üyeden alıntı
tebrikler gercekten cok yaratıcı bir çalısma olmus..ama bazı fotolar zor seciliyor makinenin macro modu ile belirgin fotolar çekilebilirse süper olacak:D
Kamera samsung l700 bu kameradan çektiğimi hiçbir teknolojik eşyadan çekmedim.
Herseferinde tek tek seçmeniz gerekiyor modunu birini açsam diğerini unutuyorum.birde kardeşim çekince fotoları hayli kötü bi hal aldı ne yazıkki.
extrem_015 adlı üyeden alıntı
emeğe saygı
Teşekkürler
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
ilginç çalışma tebrikler,değişik modeller de yaparsın sen,elin yatkın bu işe
Teşekkürler.
Açıkcası yaparken aklımdan geçiyordu chopper tarzı birşey olsun diyede ilkini yapıp ikincisini yapamama gibi birşey vardırya ondan korktum dikkatlice bitirmeye çalıştım tabi birde burada paylaşım için yanlış birşey olmamasına gayret gösterdim.
tr100a adlı üyeden alıntı
en kısa zamanda bende deneyecehim
Bizimlede paylaşırsanız sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)