topcase üstü portbagaj yapimi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Eline emeğine sağlık güzel çalışma olmuş...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
o taktığın çekmece kulpları plastiktir,fazla sağlam olmaz.ben sana marangoz olarak 50 -60 krş civarı metal kulplardan (saten veya inoks olabilir) öneririm.bir hırdavatçıdan bulabilirsin.alt kancalarıda, ters olarak vestiyer askılıklarından kullanabilirsin.daha orjinal durur.
tebrik ederim iyi düşünmüşsün
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
-
izm35 adlı üyeden alıntı
o taktığın çekmece kulpları plastiktir,fazla sağlam olmaz.ben sana marangoz olarak 50 -60 krş civarı metal kulplardan (saten veya inoks olabilir) öneririm.bir hırdavatçıdan bulabilirsin.alt kancalarıda, ters olarak vestiyer askılıklarından kullanabilirsin.daha orjinal durur.
tebrik ederim iyi düşünmüşsün
Vallahi bravo. Bu kulplar benim elimde vardi o yüzden degerlendireyim dedim. Ama cok fazla yüklenemeyecegimi sonradan anladim. Cok fazla zaten yüklenecegim bi yük tasiyacak degilim ama yinede ya lüzum ederse mantigiyla yarin bi nalburlari gezecegim. Umarim zevkime uygun bisey bulurum. Alt kancalari degistirmeyi düsünmüyorum cünkü fonsiyonel olmazsa onlari iptal edebilirim. Ekstra bi islem yapmadan takmisstim zaten onlari delik delmedim. yerli hazirdi.
Fikir benden gelistirmesi sizlerden
-
izm35'in önerisi üzerine plastik olan kulplarin gercekten dayanikli olmadigi tespit edilmis ve nalburdan krom kaplamali kulplar alinmis ve takilmistir. Siyah olsa daha memnun olacaktim ama böyle idare edelim simdilik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------
resimsiz olmaz...
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
-
-
is gördü
is gördü...
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)