Göbeksiz Jant Yapmak İstiyorummmmm
Reklamlar
-
27 Aralık 2010, 10:56
marifet tezgah'tan o parçaları çıkarabilmek.daha önce böyle bir işi yapmamış cnc ustasına götüreceginiz için epey uğraşacaktır.cizmek degil önemli olan parçaların tam ölcüsünü cıkarabilmeniz.yoksa işin içinden çıkamazsanız.güc kaybı olacagında hemfikiriz birde videodaki gibi kalın lastik takmaya kararlıysan o motoru yerinden oynatmada güclük yasarsın dikkat ettiyseniz o uygulamayı evo'ya yapıyor.bakalım ne kadar'a mâl edeceksınız.sac'dan depo yapmaya yada harley camurluguna sahıp olmaya benzemedıgını gorebılecekmısın bakalım
Reklamlar
-
27 Aralık 2010, 12:13
Zamanın birinde adamın biri hapiste boş zamanı çok olduğundan pire,yi (bit türü bi asalak) çeşitli akrobatik hareketler öğretmiş zaman içinde cezası bitmiş dışarı çıkmış,dışarda gösteri ler yapıyormuş.
Bu durum padişahın kulağına gitmiş,adamı huzuruna çağırmış.göster marifetini demiş,
Adam başlamış gösteriye marifetini sergilemiş.
Padişahın hoşuna gitmiş,bir kese altın verin diye emir buyurmuş.vermişler.sonrada götürün temiz bir dayak atın demiş,tabiki bu durumu orada bulunanlar anlam verememiş,sormuşlar.padişah,,,gösterdiği marifet ilginç enteresan,altını hak ediyor,ama zamanını böyle boş işlerle harcadığı için ,de dayağı hak ediyor,diye cevap vermiş....
dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım umarım sürçülisan etmemişimdir.saygılar
-
27 Aralık 2010, 15:19
-
27 Aralık 2010, 15:38
Yapanlara bakıp hayret etmeye devam edelim biz herzamanki gibi.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
28 Aralık 2010, 13:29
vazgeçme ben cub ıma modifiye yaparken tamirci arkadaşım olsa çinliler yapar senin kafan dağa çokmu çalışıyor dedi ama mahçup duruma düşürdüm 80km hız yapabiliyordum şimdi 95 km hız yapabiliyorum demekki uğraşınca oluyor biz kendimizi küçük görmeye alışmışık
-
30 Aralık 2010, 12:12
oldumu lan şimdi hani yapcaktın hiç yakıştıramadım sana dostum keşke daha yakın otursaydık valla beni dükkana almazdın heralde artık benim senin gibi bi abim olcak helede böel imkanlarım olcak varya daha ne istiyim ya keşke demekten öeteye gitmiyo tabibakım yaptırmak için bile 1 haftadır servis arıyorum burda sen düşün yani
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
31 Aralık 2010, 00:09
Sahip olduğun tezgah ve vakit bende olsaydı ön teker içinde çoktan başlamıştım çalışmalara diyebilirim, sen içinden ne geçiyorsa onu dinleyerek hareket et, başkalarının içinden geçenleri değil...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)