Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkaya Ledli Flaşör Montajı (videolu)

REKLAM ALANI
    Tesla.tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge SR4 Max
    Motorun arkasına 2 tane ledli flaşör monte ettim ve sele yanına, gizli bir yere de bir buton bağlayıp eş zamanlı olarak çalışmlarını sağladım. Gerçekten motorun gece görünürlüğü artıyor.
    Videoda Motorun arka ışıkları tam kameraya odaklandığı için kamera flaşörleri silik göstermiş. Ama gerçekten oldukça parlaklar. Hatta çakarları göz bile alıyor, ben sinyal gibi fasılalı yananları kullanıcam.

http://www.youtube.com/watch?v=Eu3s0jtU3yg
    Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    bunların mavisi olacak
    BYZ ARABALI ÇOCUK...

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı GÖЯKEM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunların mavisi olacak
    İlk Gören Polis Durduracak...
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ---->meali; hocam madem bu kadar atraksiyon yapabiliyorsun yazı yazsaydın; " Ben buradayımMM" gibi...

Tabi emeğe saygıda kusur yok!

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    güzel olmuş eline sağlık sana zahmet birde maliyetini yazarmısın arkadaşım..
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

Motosikleti
    Voge SR4 Max
    Maliyeti: tanesi 2,5 liraya satılan pilli bisiklet flaşöründen 2 adet, 3-4 karış kablo, arızalı CD-rom düğmesi. Toplam maliyet kargo dahil 8 lira. Piller bu tür ledli aygıtlarda oldukça uzun dayanıyor(aylarca). Değiştirmesi de çok kolay. Flaşörü gittigidiyordan almıştım: http://urun.gittigidiyor.com/COK-FON...QQidZZ31663189
    Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    bu aletin aynısı 3 yıldır elimde duruyor ve ne zamandır motora takmayı düşünüyorum ama nasıl takıcam hiç bilmiyorum. anca elle açıp kapatırım heral, düğme işin nasıl olur bilmiyorum.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Bisiklet flaşörlerinin bukadar güçlü aydınlatma yaptığını bilmiyordum,kendi bisikletimde bile yeterli olmadığı düşünerek sökmüştüm ancak videoda hiç fena gözükmüyorlar:D

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk Gören Polis Durduracak...
    Bu ne bu! diye soracak.

Motosikleti
    Voge SR4 Max
    Videoda göründüklerinden daha parlaklar. Arka park ışıkları kameranın tam karşısına gelince etrafı karanlık çekmiş kamera. Etraf tamamen aydınlıktı mesela ama sanki karanlık bir yerde çekmişim gibi görünmüş video.

Polisin "bu ne bu?" diceni hiç sanmıyorum. Ne şahinler dolanıyor ortalıkta, açık hava diskosu gibi. Altı ışık, üstü ışık, ne arabalar var projektör gibi farları. Polis sadece mavi-kırmızı flaşörleri durdurur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

@RunemagicK, montaj basit. Kapak sökülür, düğmenin altındaki E şeklindeki bölmeye teller lehimlenir ve bu teller arasına düğme monte edilir. (cd sürücü düğmesi) Bu Düğme de gizli bir yere sıcak silikon ile tutturulur.

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    işlevsel
    ancak
    http://www.bitenekadar.com/index.cfm...ndetay&id=3914
    şu ürün aldım daha çok işime yaradı özellikle kamp çadır olayınız varsa

bide gece sağa çektiğinizde üzerinizdedee sarı güvenlik yelegi varsa arka çantanın üzerinde 2. mod ta sizi polis sanabiliyorlar iç lambayı açan yavaşlayan yol veren vs.
    ilanda video da var.

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işlevsel
    ancak
    http://www.bitenekadar.com/index.cfm...ndetay&id=3914
    şu ürün aldım daha çok işime yaradı özellikle kamp çadır olayınız varsa

bide gece sağa çektiğinizde üzerinizdedee sarı güvenlik yelegi varsa arka çantanın üzerinde 2. mod ta sizi polis sanabiliyorlar iç lambayı açan yavaşlayan yol veren vs.
    ilanda video da var.
    Bu ilandakini kullanıyor musun..video açmadı da göremedim..nasıl bişey bu ?

Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    1 tanesini maviye boya :D
    Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)