Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ses azaltan egsoz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Şuan yok
    Arkadaşlar Merhaba,

Bisikletime 66cclik motor taktım güzel gidiyor fakat tek sorunum ses çok kötü ses çıkıyor aynen mobilet sesi tiz bi ses.Bu sesi azaltamazmıyım egsoz fln değiştirerek?tiz değilde racing motor gibi sesde olabilir çok ihtiyacım var geçtiğim yerlerden insanlar kötü kötü bakıyor galiba küfür ediyorlar yani açıkcası haksızda değiller iğrenç bi ses.
    yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

videoda ses biraz güzel çıkmış olabilir ama gerçekte öyle değil az daha tiz
    Bisiklet sesinin videosu
    [B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    racing sesi olmazda
    sen bu motorun nasıl bişey olduğunu göster biraz neymiş ne değilmiş görelim belki az da olsa sesine bir çözüm bulursun

Bu 2 zamanlı bisiklete takılan motorlar sanırım 1. dünya savaşı zamanı teknolojisinde üretilmiş şimdiye kadar bu kadar berbat sesli motor duymadım. İtalyan 50 cc scooter egsozu takmak çare olabilir.

Reklama bak be tam da polis otosunun önüne çekmiş, sanki polis ceza yazmaz havasında etkili bir reklam olmuş. Herhangi bir çevirmede polis hurdalığını boylayacağını belli.

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı byocuz11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yardımcı olması adına;
    [ımg]http://img41.imageshack.us/img41/6095/motorns.jpg[/ımg]
    [ımg]http://img41.imageshack.us/img41/6095/motorns.jpg[/ımg]

Ekledim arkadaşlar resim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu 2 zamanlı bisiklete takılan motorlar sanırım 1. dünya savaşı zamanı teknolojisinde üretilmiş şimdiye kadar bu kadar berbat sesli motor duymadım. İtalyan 50 cc scooter egsozu takmak çare olabilir.

Reklama bak be tam da polis otosunun önüne çekmiş, sanki polis ceza yazmaz havasında etkili bir reklam olmuş. Herhangi bir çevirmede polis hurdalığını boylayacağını belli.
    Katılıyorum hocam,Kesin çağremidir 50cc scooter egzosu ve maliyeti nedir?
    [B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]

Katılıyorum hocam,Kesin çağremidir 50cc scooter egzosu ve maliyeti nedir?
    Üzerindeki egsozdan kaynaklı bir ses olup olmadığını bilmiyorum, çıkma ucuz yollu bir italyan egsoz bulup denemek lazım.

Motosikleti
    Şuan yok
    Fikri Olan yokmu başka?

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Arkadaşlar Merhaba,

Bisikletime 66cclik motor taktım güzel gidiyor fakat tek sorunum ses çok kötü ses çıkıyor aynen mobilet sesi tiz bi ses.Bu sesi azaltamazmıyım egsoz fln değiştirerek?tiz değilde racing motor gibi sesde olabilir çok ihtiyacım var geçtiğim yerlerden insanlar kötü kötü bakıyor galiba küfür ediyorlar yani açıkcası haksızda değiller iğrenç bi ses.
    yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

videoda ses biraz güzel çıkmış olabilir ama gerçekte öyle değil az daha tiz
    Bisiklet sesinin videosu
    ne istiyon allahtan memlekettei bütün apaçiler o sesi çıkarmak için kendilerini paralıyorlar
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne istiyon allahtan memlekettei bütün apaçiler o sesi çıkarmak için kendilerini paralıyorlar
    haha doğru söylüyorsun kardeşim aman benden uzak olsun :D tiz çıkmaması snce ne yapmalıyım

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"
    gidip en yakın motorcudan peugeot egzosu alıp snayıide oraya uygulayabilirsiniz.

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Hocam şu 66cclik motordan isteklerin bitmedi bea bigün grenaj yaptırcam diyon bigün race sesi istiyon sat şunu sende rahatla bizde

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    mobilet egzoz'u çözüm olur size.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    2017 nmax155. 2012 hyosungGV250
    mobilet eksozu olur .eğer içerisine kalın bulaşık teli yerleştirebilirseniz sesi gayet azalır . iki zamanlı motorda sesin en çok çıktığı nokta silidirden çıkıştaki 10 cm lik bölümde olur...

Biraz konuyu hortlatacağım arkadaşlar ama benim tavsiyem polini egzoz diye tabir edilen mobylette kullananların son gözdesi diyebilirim.Görüntüsü de gayet şık.İnce uzun cub egzozu gibi...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)