benzin nasıl alıyorsunuz
Herşey güzelde işte ses sorun benim için bi yerden geçerken herkes bakıyo kötü bakışlarla ve küfür ediyo ama haksızda degiller çok tiz ses çıkarıyo.ben tiz olmasın diyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
Gidip alıyorum petrolden sorun olmuyor
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]
şöyle bi grenaj yaptır
Aptallık En Büyük Günahtır !
şu videoyu izle belki ilham gelir :D
http://www.izlesene.com/video/cok-sa...88511/facebook
Böyle Hali daha güzel :D
bundan anca bobber olur
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
valla bence de bu hali çok güzel olmuş..orijinal duruyor..
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
bir mobilet ekzostu uydur bence. sesi azalır
bunların çekişi nasıldır acaba ? benim chopper bike a uyarlasak bir tane olurmu ?
Merhaba ben de 80 cc liklerinden almayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var, bunlardan biri bu motor kitinin torku nasıl ve normal bisiklet vitesi ile kullanılabilirmi?Bir diğeri ise ürün kalitesi nasıl yani 400 lira veripte 1-2 ay sonra çöpe atmak istemem atamam zaten.Çok soru sordum ama bu son soru yokuş çıkabilirmi?
bu arada bisiklet böyle çok orjinal duruyor nede olsa trek bence hiç grenaj falan yapıp masrafa girme hiç bir artısı olacağını sanmıyorum şimdiden teşekkürler
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
disk fren taktır aga yoksa sonunu düşünmek istemiyorum
valla önce iyi bir piyasa araştırması yap, fiyat al maliyetini hesapla ve sonra o vereceğin paraya değicekmi bu iş onu düşün, değmez ise git bütçene uygun bi motor al uğraşma böle bisiklete motor takıp sonra grenaj kaplatmaya vs.
Bisikletler içinde disk frenler var.. Ve bence mutlaka onlardan kullanmalısın..
70km/h az değil.. Lastiklerin kaliteli ve mümkünse viraz kalın olsun.. Küçükken mahallenin bisikletçi dükkanından çıkmazdım :D bisikletten iyi anlarım :D disk fren mutlaka gerekli he bide hava soğutmalı diskler onlar :D görünümü çok güzel :D
[I][B]Lastiğini yak evlat! Ruhunu değil.. [/B] :bounce:[/I]
bisiklet şaşesine grenaj olur. maslak oto san'da süper grenajcı ustalar var her türlü yaparlar (tabi baya tuzluya patlar gereksiz olur)
sen yine (bence) motosiklet şaşesi üzerinden git. bisiklette olay sakat.
yol iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)