Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
Color Black
Style Mini Camera
Sensor CMOS Sensor
Video Encoding M-JPEG
Video Format AVI
Video Resolution 720*480
Video Frame Rate 30fps
Image Format JPG
Image Resolution 1280*960
Built-in Memory NO
Support Memory Card Micro SD/TF Card Up to 16GB
Power Supply Internal Rechargable Li-Battery
Battery Capacity 200mAh
Charging Time of Battery 3 Hours
Working Time of Battery 1.5 Hours
Stand by time 250 Hours
Interface Type Mini 5pin USB
Supporting System Windows ME/2000/XP/2003/Vista; Mac O/S; Linux
Operating Temperature -10℃~50℃
Storage Temperature -20℃~80℃
Operating Humidity 20%-80%
Yaw Sayin Adminim mOtomax Böyle Bi kamera Getirseniz Bizde Yararlansak
YurtDısından Bi kere Ürün Getirttim Oda 1 Haftada Bozuldu Adamlara Derdimi Anlatamadım Ahim Var YurtDısından Bişey Almıyorum
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Teşekkürler Skullhunter!
Sanırım o standby süresi 250 saat değil de 250 dakika olacak. Nitekim daha büyük pilli (260mAH) bir ürün için verilen değerler şöyle:
> Built-in Li rechargeable battery lasts for 2 hours
> Camera is activated by VOX mode (6 hours standby time) when detects sound around 65dB.
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
O senin dediğin ürün ile benim alığım arasında dağlar taşlar fark var.
Benimki deneysel amaçlı neticede..
Dur ben bu maşukiye gezisinde bir iki video çekip atayım buraya..
Yok memnunum memnun olmasına da skullhunter'ın bahsettiği üründeki aparat iki mafsallaı ve sınırsız açı olanağı sunuyor. Benim aldığım kamerada ise iki açı var: aşağı ve yukarı.
VOX'u da denemedim henüz. Haftasonu kapsamlı bir test yazısı yazarım.
abiler merhaba bugun benimde kameeram geldi mini dv md80 yanlız nasıl kullancam onu bilemiyorum bi yardım edebilirmisiniz?
Skullhunter'ın getirdiği d005'lerden birini de ben aldım.
Buyurun test kaydı.
http://www.youtube.com/watch?v=ylQP-nYLEcQ
Kamerayı aralıksız kayıt moduna nasıl alıyorsun?
Benim denemelerimde hep 2dk görüntü alıp tekrar kayda geçmiş.
Tek parça görüntü almayı beceremedim.
Kılavuzda ON konumuna getirip mod tuşuna basarak cihazı açın daha sonra tekrar mod tuşuna basın demiş.
Ama benimki sadese ses ile otomatik kayda geçmiş galiba
daha profesyonel bir kamera arayan varsa contour HD 720p kask kameramı satıyorum.
2gb microsd kart, kask bağlantısı ve extra su altı kabı ile beraber 400TL'ye vereceğim.
www.contour.com
arkadaşlar bu konuda o kadar uzman değilim fakat dijital camerama gidona tripot ayaklık imal edip uydursam dijital camerada aynı işlevi görmezmi biraz kaba saba durur belki yada baş pozisyonundan çekim yapmazda direksiyondan yapar ,elimdeki imkanları kullanmak adına söylüyorum yoksa makina çok şeker minik tatlı bir alete benziyor denemek lazım aslında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)