Arkadaşlar nette gezerken böyle bir ürün gördüm çok da güzele benziyor ancak TR de satılmadığını düşünü
yorum
Ayrıtılıarı Buradan görelirsiniz yalnız ingilizce ve sterlin ile satılıyor
Şu linktede örnek bir videosu var sanırım
örnek video
Arkadaşlar nette gezerken böyle bir ürün gördüm çok da güzele benziyor ancak TR de satılmadığını düşünü
yorum
Ayrıtılıarı Buradan görelirsiniz yalnız ingilizce ve sterlin ile satılıyor
Şu linktede örnek bir videosu var sanırım
örnek video
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...74404872/detay
BU NASIL ??
KULLANAN VARMI ???
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
Merhaba
Bende başlıktaki kamerayı almayı düşünüyorum. Benim merak ettiğim bellek dolduğunda ne oluyor? Ben kaza sonrasında zor durumda kalmamak için kullanacağım. Bu yüzden sürekli kayıt yapan yani bir saat'i sürekli çeken yer kalmadığında eskilerin üstüne yazan bir kamera arıyorum. Başlıktaki kameradan bu özellik var mı?
Ayrica eger evde sagda solda yatan normal kameraniz varsa, bu >>>>>videodaki <<<<< gibi kask a mota edip super bi helmet cam yapabilirsiniz.
visore acilan deligide kamera takili degil ken bir bantla kapatabilirsiniz.
hareket halinde cekilen videolarda ki en buyuk sorun ruzgar sesinin verdigi rahatsizlik.
hatirlarsaniz haber muhabirlerinin mikrofonlarinin uzerinde kilif vardir, iste o kilif ruzgar sesini kesmek icin orda. asagidaki gibi.
eger normal kamera kullaniliyorsa kameranin microfon yerine yapistirilacak teyp ve bir kac kat kumas parcasi ruzgar sesini kesebilir.
biraz arastirma yaptim, herhangi bir alisveris sitesinden alinan 24 TL lik CASUS GİZLİ ANAHTARLIK KAMERA bile kask kamerasi olarak isinizi gorebilir. Boyle bir kamera ile cekilmis >>>>>video<<<<< var.
hatta GoPro ile karsilastirmis. GoPro dan hem ucuz hemde hafif. tek eksikligi genis gorus alani yok, onu duzeltmek icinde anahtarlik kameranin onune genis aci lensi takilabiliyor. Ama genis acili lens takmazsanda cok rahatsiz edici degil.
baska bir ornek video da burda
birisi kaskin icine koymus, bu videoda
burda lenslerin nasil takilcagini ve videonun 8:20 sinde aralarindaki varki gosteriyor. bu modifiyeden sonra 24 TL lik casus kamera , GoPro gibi genis gorus acisina sahip oluyor.
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum saygılarımla. Baştan beri okudum sadece bir nokta kafama takıldı. MD80 ve şu anahtarlık şeklinde olan kamera arasında gidip geliyorum. Md 80 de sanırım en yüksek çözünürlük 720*480. Şimdi anahtarlık şeklinde olan kameraya bakıyodum satıcı 1280*960 çekebileceğimizi yazmış. Kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum doğru mudur? http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-kamera-hd-720-74859829 Birde anahtar şeklinde olan hd çekim yapıyorda MD80 yapamıyor mu birde bu konuyu anlamadım. Kaska sabitleyip video çekicem. Sonuçta hd ve çözünürlük farkı bile çekimde fark yaratır diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mıdır? Çekim ile ilgili çok bilgim yoktur yanlış bir şey yazdıysam kusura bakmayın arkadaşlar. Teşekkürler...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Md 80 sipariş ettim cinden. 21 günde geldi. Daha moturda kullanmadım ama evde 2 3 deneme yaptım gayet güzel. 16 tlye bundan iyisi olamaz. 720x480 çekiyor. Bilgisayar için de güzel. Tek sorunu avı olarak kaydetmesi. Yarım dakka on mb... O da cevirilir boyut düşer.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
md80 den ben yaklaşık 1 yıl önce aldım ancak hiç kullanma imkanım olmadı alındığı gibi duruyor..eğer test edebilirsem o zaman tecrübelerimi ve videoyu paylaşırım..ancak çok efektif bişi olacağını sanmıyorum.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Açıkça hangi kameraların iğrenç ötesi çektiği belli değil mi? İçleri aynı zaten fark yok. Anahtarlık, kalem vs. ne olursa olsun. Ucuz kamera alacak parası olmayan elinde eski video çeken foto makinesi varsa onu bağlasın daha iyi.
Peki sizce hangi video iyi çekilmiş?
Tarih ve saat kısmını yok etmenin bir yolu var mı ?
nasıl yaptım bilmiyorum ama videoyu 2 dakikalık kısımlar halinde kaydediyor. kameranın tek sorunu görüş açısının dar olması.
Merhaba arkadaşlar.1.sayfada bahsi geçen kameran ben de aldım 2-3 ay önce.Çekimi fiyatına göre gayet iyi.Fakat ekran ya da lensin baktığı yönü gösteren lazer olmaması büyük dezavnataj.Siz bu kameranın bakmasını isteğinizi yönü en basit şekilde nasıl nişanlıyorsunuz?Saygılar....
bence en kolay yöntem normal bir yeni model birr hd video çekebilen fotoğraf makinesi alın birde kibar küçük sert kalıplı bir kılıf alın objektifin hizasına gelen yeri yuvarlak delin iple boynunuza asın çekin ben böyle yapıyorum çokda güzel oluyor .
Arkadaşlar Pek ismi duyulmamış bir marka ama kullanan kişilerin yorumları çok iyi hemde go prodan daha ucuz ve neredeyse onun kadar kaliteli http://www.ionkamera.com/default.aspx
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)