dostum hepsı tamam da egzozla urasmaktan dırnçlerı takamadım onlar bısı dııl 10 dk ısıvar
sonra ledlerı duylara lehımlıcem...
dostum hepsı tamam da egzozla urasmaktan dırnçlerı takamadım onlar bısı dııl 10 dk ısıvar
sonra ledlerı duylara lehımlıcem...
ellerine sağlık dostum sana yardımcı olamadım bana en çok koyan o bu ara durumum iyi değil
bos ver o kısmını halledım ben nolucak da iilesemedınmı olum hala nooldu yaw sana....
motora takılmış halini mrk ediyorum helal sizlere torna freeze süper işçilik bu arada kartalın hangi mah sinde oturuyorsunuz?
evet beyler bayanlar sevgili arkadaşlar ve üstadlar...
Sonunda italyadan siparş ettiğim ısıya dayanıklı rulmanlar elime ulaştı. egzozun montajını yaptık resimleri ekliyorum şimdi....ve bir de sürpriz var...
Evet montaj yapıldı destek ve güç noktaları hesaplanıp ayarlandı.
Buji deliklerinin uyumu yapıldı...
Evet işte olay sizin için bir de video çektim...buyrun aşağıdaki linkten izleyin...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=471160629592
çok güzel olmuş
büyük emek verdin eksoza
millet hazır eksozu takamıyor sen eksoz yapıyorsun
fazlamı ağır olmuş gibi
neden buji koydun? eğer daha önce anlattıysan kusura bakma göremedim... oradaki bujilerin amacı ne..
o bujı ile alev atacak eksozdan sanırsam. taramalı ya yakışır.
aynen yamyam usta ....2 vitesli elektronik relay kontol devre sürücülü yaptım...devreyi bugun yarın yaparım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------
sırada borusu var....su ısler bıtsede solidde çatının tasarımını yapıcam çatı mühendisi oluorum:D
ama bu yanmamış egsoz gazllarını patlatmak sorun yaratmasın sana egsoz gazlarının daha yüksek bir hızla atılmasına sebep olursa egsoz sübaplarına zarar verebilir...
bunların hepsı daha onceeden hesaplandı hocam...
öncelikle eline sağlık. bitince mükemmel olur eminim. peki son durum nedir? güncel resimleri merak ediyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)