H.sı olsun :D 4gözle bekliyorum.
Aslında yakın olsak, buluşup beraber bişiler yürütsek, beraber fikir proje felan. Bu arada msn özelden yazasrsanız memnun olurum. Eklerim muhabbet ederiz.
H.sı olsun :D 4gözle bekliyorum.
Aslında yakın olsak, buluşup beraber bişiler yürütsek, beraber fikir proje felan. Bu arada msn özelden yazasrsanız memnun olurum. Eklerim muhabbet ederiz.
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
Beyler gecikmeden dolayı kusurabakmayın...
Egzozun kaynak işlemleri bitti..sırada oturtulacak mil var...
Bu milin hafif,esnek ve sağlam olması lazım...En uygunu galveniz olcagına karar verdim...
Namlu torna tezgahına bağlandı...
Şöyle kısaca bir bilbi veriyim...Mekan İPEK KALIP...Ustamız Kasım abi işinin piridir...Torna tezgahını dansöz gibi oynatır...
Bu canavarlar çıraklar....Harbi canavarlar....
Şakir abimiz CNC uzmanımızdır....Kasım abinin abisidir....Yani ağır abi olur kendileri...
Şimdi namlu tezgaha bağlandı mil yatagı yani göbek ayarı yapılmaya başlandı...
Kasım abi yawaş yawaş göbeyi oyuyo....ve M14 rot a uygun delik hazır....
Sırada turbo fanlar var son halinin resmini çekmeyı unuttum. kusura bakmayın yakın zamanda eklerım... onceden fanları 0.6 galvenizden yapmıstımancak içeride patlama olacagı için yamulacagına karar verdım ve hurdacıya gırıp 1mm lik demir sac aldım ve demir makasında keserek yuvarlaga yakın bı hale getırdım...sonrası torna tezgahına baglandı ve ölçüye uygun tam daire halıne getırıldi....fanların son hali eklenecektir.
Fanların ve mılın resmını eklıcem kusura bakmayın....
Sonra egzoz bası bükülmesi için yegenin dükkanına gittim...harıl harıl çalışıolar.... bi tezgah kaptım basladım olçup biçmeye bana bi sac verdiler sağolsunlar paslanmaz 300 bilmem kaç mıs en ıısıymışşş....giyotınde ölçüye göre kestim ve büktük...
Resimde pek net ve güzel çıkmamış ama deli oluo alet....
İlgiye göre resimlerin devamı gelicekk beyler kolay gelsın herkeze....
maaşallah emek var emekk ) ilgi olmazmı.
bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.
eywlh dostum en kısa zamanda...gelicek...
kardeş sonunu merakla bekliyorum güzeL olursa 1 tanede bana yapın : )
oh oh işi kolaylamışsın ellerıne salık ilgi var bizde foto bekliyoruz bol bol.
tamamdır dostlar fotolar gelıcek fazlasıyla....
efsars dostum çok kolay bişiy yaa hemen yapalım sana da :D:D:D
ömür yedi be...sadece bilgisayar tasarımını yapmam geceleri çalıştım 1 hafta surdu...
Ellerine sağlık güzel çalışma oluo. Sonunu görelim artık :D
Bu arada fanı merak ettim. Foto çekersen sewinirim...
bu hafta icraat yapamadık....birkaç resim çektim onları eklıyorum....
Sırada gerekli malzemeler.......
ölçü birimlerın çok ilgiç malbora. çakmak ve ok
umut led calısmasına başlıyabildinmi
dun gece ledlerı dızdım dostum dur resımlerı eklıyım...ancak bı sorun var delık çok kucuk az led sıgıyo şeklı degıstırmemız gerekebilir.
Sen naaptın dostum rahat gıdebıldınmıı....
(umutermis)
slm abi ya ben sana birşey sorcam sen bu siteye nasıl resim yukluyorsun yukleyemedimde (yardım edersen sevinirim)
http://imageshack.us/ den upload ediceksın sonrada resimn linkini cvp kısmında grafik ekleden ekliceksın bukadar kardeşim...
umutum cıvanım muhendisim sinyaller ii fren kısmındaki haklayı çiftleyemiyomuyuz eğer ciftlersek orasıda süper olurcak
ben rahat geldim yaa beykozda bi abi vardı onada ugradım 23.30 da evdeydim 1 depo benzini pazar günü yedim kısacası :D ama değdi
sevındım dostum rahat gıtmene....aksam dedin gibi halkayı çiftlemeye çalışıcam...Engın bu arada fren deliği 7 diğeri 6 cm olum ondan bıraz zorlandım...
Ok, marlbolo, ÇAkmak :D
Kolay gelsin, süper gidiyor bu arada. Bitirince wideo felan da görsek tam süper olacak :D Bu arada bol bol resim çekersen, montajının özellikle. MAkbule geçer. Arşiw yap ben senden alayım olmaz mı??
dostum buraya eklıorum...yapabıldıgım kadarıyla ama bu hafta egzozla urastırtmadılar...son kısmı kaldı....boru yapımı ve montajı ve en zor kısmı burası....halledıcem ama bıraz zor olucak.....
aman bir an önce yap tak dostum sağda solda onu bir şekilde görseler ateşli silahlar kanununa muhalefetten içeri atarlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)