Ebay'den aldığım gündüz farı tabir edilen ledleri dün takabildim nihayet.
Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama trafikte sürücülerin dikkatini çekecek kadar parlak yanıyor ledler.
Ebay'den aldığım gündüz farı tabir edilen ledleri dün takabildim nihayet.
Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama trafikte sürücülerin dikkatini çekecek kadar parlak yanıyor ledler.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
emeğine sağlık led ışıklar ampullere göre çok çok ekonomik.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
bu amaçla yapılan her işlem bence güzel eline sağlık
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
güzel olmuş
Güzel bir çalışma.Emeğinize sağlık.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Asım kardeşim eline, emeğine sağlık. Farkedilebilirlik adına başarılı bir uygulama. Tebrikler...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
merhaba motora çok güzel olmuş rica etsem ebay linkini bende alabilirmiyim bende satın alıcağım saygılarımla...
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Eline sağlık ,bişeyler yapıyor olabilmek ne güzel
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
guzel olmus ben kısaları dogrudan kontaga bagladım her daım farlar yanıyor zaten motosıklet farı dıger aracları fazla rahatsız etmez.dedıgım sekıldede yapabılırdın
Teşekkürler. Ledler çok az enerji harcıyor hakkaten.
Hepinize teşekkürler.
Direkt led şeritler gibi çakma durmuyor bu ışıldaklar.
Ledlerin gerisinde yansımayı sağlayacak küçük bir projektör olduğu için gece daha parlak yanıyor.
İsmail hocam sağolasın
Teşekkür ederim. Buyrun :
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-X-C...item27ad5c1c7b
Teşekkürler.
Normalde genelde gündüz kısa farı fakat bu ledlerin tüketimi düşük olduğu için akü için de iyi olacaktır.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Led far yani gündüz farı uygulaması sitemizde de var arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/sati...itmeyecek.html
Mesut KORKMAZ
05324625892
www.mesutkorkmaz.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)