Ben çakar lamba devresi yapmak istiyorum ama internette devre şemasını bulamadım.Devre şeması olursa kendim yapıcam.
Bu videodaki gibi olucak.Yardımlarınızı bekliyorum.
Ben çakar lamba devresi yapmak istiyorum ama internette devre şemasını bulamadım.Devre şeması olursa kendim yapıcam.
Bu videodaki gibi olucak.Yardımlarınızı bekliyorum.
HONDA
yasak olduğunu ve ceza yiyebileceğini unutma
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
var bende
devresi
fakat böyle olması için fotoğraf makinesinin flaşını söküp ışık yerine ondan kullanman lazım
istersen msn ver anlatıyım sana devreyi gönderirim
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
arkadaşlar isteyene msn den proteus ve ares dosyasınıda yollarım devre bu elektronik devre bilgisi olanlar rahatlıkla yapabilir. led yazan yere fotoğraf makinesinin flaşını bağlamak gerekiyo daha iyi ışık verdiği için hepinize kolay gelsin
devre bu :
http://img217.imageshack.us/img217/4835/adszuka.png
GAME OVER TRY AGAIN
Çok teşekkürler elegance. Bu Fotoğraf makinesi flashını nerden bulabilirim ?
HONDA
elektronikçilerde bulabilirsin istanbul da olsan karaköy derim ama onun yerine 4-5 tane beyaz parlak led i seri bağlasanda olabilir arkadaşım yardıma ihtiyacın olursa mesaj atarsın
GAME OVER TRY AGAIN
başarılar diliyorum kolay gelsin
GAME OVER TRY AGAIN
Neden yasak? Ceza neden miş?
Kırmızı çakarlar tüm kipa, carrefour, Metro, Migros, dünyada var olan tüm bisikletve motosiklet satış ve servislerinde...Dünyanın bir çok yerinde takılmaları için teşvik edilir.
Türkiye de hangi yasa ve gerekçe ile yasaklanmış?
Trafikte seyir eden tüm araçların ÖN kısmında bulunan KIRMIZI,yeşil, mor,pembe ve diğer renkte ışık saçan,çakar vs kaynaklar YASAK ve cezalandırılır ancak aracın arka kısmında bulunan yön değiştirme (sinyal) ile birlikte kırmızı uyarı ışıkları serbest dir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
hemen tüm elektronikçilerde bulunan flip-flop devreleri vardır 5-6 TL ye..ama git her bisikletcide bulunan 2 adet. pil ile çalışanlardan al ve tak...piller aylarca dayanıyor fiyatları da 3 ila 10TL arasında dır...uğraşmaya değmez ayrıca pazardakiler su geçirmez
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
bu devereyi yapıp yolluya bilecek arkadaş var ise beniim ile irtibata geçebilirmi ?
rotasizkursun82@hotmail.com
[B][COLOR="Black"]Ne Sürdüğün Önemli Değildir, Rüzgar Aynı Rüzgardır sen keyfını cıkar[/COLOR][/B]
Bence O Kadar Uğraşmana Deymez Aynı Bende Denedim Ayar Tutmuyor Gittim 12 TL Verdim Beyinlisini Aldım Ambulanslardakinden 3 Gün Gezdim Çok Fazla Göz Alıyor Ve Karşıdaki Sürücüyü Çok Fazla Etkliyor Hele Kırmızı Işıkta Durduğun Zaman Millet Arabanın Camından Kafasını Çıkarıp Arkasını Bakıyor
Ama Ben 3 Gün Kullandım Aküde Sorun Oluyor.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)