güzel çalışma ben kulaklık takıyordum uzun yolda bu daha güzel olmuş. Gündemime aldım bir deneyeyim bakalım.
güzel çalışma ben kulaklık takıyordum uzun yolda bu daha güzel olmuş. Gündemime aldım bir deneyeyim bakalım.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
çanakkaleye herşey hazır ve nazır tebrikler abi güzel bir uygulama olmuş
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
muzaffer abi ellerine sağlık güzel olmuş bende deneyebilirim
üstad eline sağlık gayet güzel olmuş.Geçen gün realde 19.90 tl ye kablosuz kulaklık görmüştüm aklıma hemen kaska monte etmek geldi.Uyarmı bilmem ama deniyeceğim bende.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
muzaffer abi valla bravo bende tek ben böyle bişey yaparım sanıyordum tek farkla ben bir motor için olan bellek ve hafıza kartından müzik çalan teyb aldım ve pc kulaklığını monte ettim güzel oldu ama senın kask cıkışın hoşuma gitti bende revizyona gideyim benden biraz kablo sarkıyor ama ben artcıya da ayarladım 2 kaska da ses verebiliyorum senın yabtığında güzel hoşuma gitti
sayende bende sarkan kaplolardan kurtulayım kısaltırım biraz hiç değilse
emeğine sağlık harika olmuş
ve yolda müzik harika oluyor emin ol yanlız140 km den sonra ses de karışma oluyor ( tabi bu rüzgar sesini alan kasklar aiçin gecerli)
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Emeğine sağlık. Fakat Nolan bir kaskı delmek pekde akıllıca değil. 60 Tl ye set var . aşağıdaki linkte gördüm.
http://www.scooter.web.tr/forumlar/2...m-sistemi.html
Adalet iki tarafı keskin kılıçtır. Eğer dokunmasını bilmezsen her iki tarafıda keser.
tavsiye ederim
onun için uğraşıyorum zaten
o biraz zor olur çünkü pil takılması gerekiyor
sanada tavsiye ederim, büyük kolaylık sağlıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
güzelmiş, bunu görmemiştim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bir ara heveslenmiştim benzer bir projeye fakat ne bileyim kulak içi kulaklık daha bir çekici gelmişti.
ellerinize sağlık oldukça güzel ve açıklayacı bir konu olmuş, kullandığım kaskı emekliye ayırma planım var eğer yenisini alabilirsem deneyeceğim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Muzaffer,
Yakından görünce pek önemsemedim. Ama burdan okudukça takdire şayan olduğuna karar verdim. Eline sağlık iyi günlerde kullan
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Güzel çalışma, telefonla denedinmi peki, yani telefondan müzik dinlerken kaç km hız a kadar sesi net bi şekilde duyabiliyorsun?
GKN MOTORS
Bende de buna benzer bir intercom seti var. Ama sizin yaptığınız gibi bir kask içi kulaklık daha pratik olacaktır (mikrofon da bağlayıp intercom olarak kullanıldığında). Zira, bu kitlerdeki kulaklıkları, kaskı takıp çıkarırken yerinde sabit tutmak için baya bir çaba harcamak gerekiyor. Ben de intercom setine bu şekilde bir kulaklık yapmayı deneyeceğim
Okan Kılıç (Vreon)
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur
eline sağlık,güzel olmuş..insan uzun yolda çok sıkılıyor;müziksiz olmuyor...
bir kaç hazır sistem de ben buldum,kuaklığa harici ilava yapılabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...n-telsi/detay?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-orjinal/detay
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Muzaffer abi yanlış anlamazsan ben de orjinalinin resimlerini koyabilir miyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 ----------
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG][URL=http://img411.imageshack.us/i/01062010070.jpg/]
112ciyiz
Orjinalin hali başka tabi, bunun fiyatı ne kadar ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)