hocam eline koluna sağlık motorun hoş duruyor bizim yorumlarımız nede olsa yorum önemli olan senın ıcıne sınmesıydı eger ole olduysa da sorun yok demektır.bısı sorucam depo rengını nasıl yaptıgını anlatırmısın bızahmet ?ne gıbı ıslemlerden gectı?
hocam eline koluna sağlık motorun hoş duruyor bizim yorumlarımız nede olsa yorum önemli olan senın ıcıne sınmesıydı eger ole olduysa da sorun yok demektır.bısı sorucam depo rengını nasıl yaptıgını anlatırmısın bızahmet ?ne gıbı ıslemlerden gectı?
İmkanlar kısıtlı ama, tarzınızı oluşturmanıza engel olmamış, bu çok güzel.
Tavsiye olarak birkaç şey yazacaktım ama işin ustaları benden önce davranıp cevaplamışlar zaten sizi
İlk başta gözüma çarpan aynalar ve korna oldu. Kornayı (yeri müsait midir bilemiyorum ama) göstergeyle, far arasında biyere saklama şansınız var mı. Fotoğraflara bakınca sanki orada saklanacak bir yer varmış gibi görünüyor.
bende bir gün durduk yere yağmura yakalandım ön çamurlukda yoktu eve gittiğimde uche gibiydim çamurdan
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
güzel olmuş. gidon altındaki filtrenin işlevini çözemedim ama.
Öncelikle yorum yazma nezaketini gösteren, öneri ve tavsiyede bulunan tüm arkadaşlarıma sonsuuuzz teşekkürlerimi iletiyorum ...
Sayenizde ufkum biraz daha genişledi ve yorumları okudukça ilham perileri dolaşmaya başladı kafamda bu ortamı bu sıcaklığı başka nerede bulabilirim inanın bilmiyorum çok çok saolun ...
- Motoru alçaltma konusunda büyük korkularım var lakin şu haliyle bile sağa yatarken eksozum yere sürtüyor(eksozlar kesilip kısaltıldığı halde) ve bu beni çok korkutuyor, kısa vede sert olursa iş değişir ama mct250' ninkiler nasıl davranır bu konuda bilmiyorum bi yerden denk getirip takıp denemek lazım ...
- Gidonun ve aynaların durumunu bende beğenmiyordum iyi oldu yorumda bulunmanız yarın izin günüm ilk işim dragbar tarzında bişeyler bulmak olucak ...
- Yakıt deposunu küçültemem sanırım düşündümde beni aşar bi durum sanki ...
- Eksozlara sarmak için amyant arayışındayım saolun bu fikir için, kırmızı renkte bulurum inş ...
- "savaskayan" hocam lastik konusunda katılıyorum size ve yardımlarınızı bekliyorum, marka ve temin edebilme ...
- Kornaları yerinden söktüm ama bi türlü sığdıramadım bi yere, oraya sok buraya sok olmadı bi türlü, koltuğun altında akünün yanında boş yer var(takım taklavat için) oraya koyucam gibi sanki ama sese nasıl bi etkisi olur bide rahatsızlık verirmi bilmiyorum ...
- Depoyu ilk önce komple kırmızıya boyadım sonrasında kağıt bant kullanarak kafama göre ne idüü belirsiz şekiller çizdim kestim, açıkta kalan kısmıda krem renkle boyadım ama iş bitince içime sinmedi neden alev deseni çizmedimki dedim kendime ...
- Son olarakta gidonun altında duran filtre hava filtresi, malum bu modellerde karbüratöre kadar giden yolu boru niyetine şaseyi kullanmışlar başka alternatifim yoktu bende direkt oraya monteledim filtreyi olmamışmı ...
Tekrardan yorum,eleştri,öneri ve tavsiyede bulunan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum farınız ve yolunuz açık olsun kazasız sürüşler dilerim ...
GT! ...
depodakı etıketlerı cıkarabılırsen daha guzel olabılır
kornayı kucuk scooter kornalarıyla degıstırıp hava fıltresının arka kısmına takabılırsın.arka .zaten baslangıcta yapılabılecek gıdon,ayna,elcık v.s gıbı degısımlerı arkadaslar belırtmıs
bu arada
aku kutusuna bır kapak ve stator'u salıncagın alt kısmına al sinyalleri,far'ı biraz küçültebilirsin
zincir koruma demiri ve reflektorude cıkar
herseyın orjınalı güzel boşuna ugrasmıs arkadas
OGS den geçip plakayı ne olarak okuyo bakmak lazım . Güzel olmuş
Birtek plaka hoşuma gitmedi gerisi güzel olmuş , hiç yoktan üstünde uğraş var emek var. Tebrik ederim ..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
ellerine sağlık
Kardeş arka çamurluk lastiğe biraz daha yakın ve siyah olsaydı bence daha şık bir görüntü çıkardı diye düşünüyorum. Tabiki motor senin zevk senin. Eline sağlık.
arka çamurluk berbat stop yok
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
ön çamurluğu takmalısın bence. güzel olmuş. plakayı da dikleme değil de normal şekilde monte etsen daha hoş durur.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bence güzel ama depodaki beyazın içi boş olsaydı yada üzerine kırmızıda koysaydın daha güzel olmazmıydı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)