gerçekten güzel olmuş, bu sele işine en çokta kediler bayılmıştır, üstüne çıkıp bir yatsak diye.......
gerçekten güzel olmuş, bu sele işine en çokta kediler bayılmıştır, üstüne çıkıp bir yatsak diye.......
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
çok cici olmuş maşallah özellikle koltuk döşemesi gerçekten çok tatlı yapmış motorunu
bi daha maşallah
bencede güzel olmus güle güle kullan. Kappa olmasi bile yeter zaten
Gerçekten çok güzel olmuş.Elinize Sağlık.
Folyo'yu grenajlara uygulamak mümkünmüdür?Herhangi bir yere sürtmüş yada motoru devirmeden oluşmuş çizikleri kapatmada etkili olabilir.
Teşekkürler.
Kediler boş bırakmıyorlar canları sağolsun.
Ön kısımda uyumalarına birşey demiyorum da seleye çıkınca batırıyor yaramazlar.
Aman idrarlarını yapmasınlar da çamur,toz mesele değil.
Teşekkür ederim. Sağolun.
Teşekkürler.
Çanta Kappa fakat eşeğe altın semer vursanız da eşek gene eşektir demeden geçemeyeceğim.
Teşekkürler.
Kaliteli bir folyo tabiki grenajlara da uygulanır fakat çizik olan bölgelerde folyo sırıtabilir.
Çizilen yer zımparalandıktan sonra folyo uygulanırsa daha iyi olur.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
kardeş mademki kırmızıyı seviyorsun motoru kırmızı alsaydın bari uğraşmazdın
hoş ve uyumlu olmuş motoru daha büyük göstermiş.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
inş folyo atmaz yağmurda falan bırakma pek
[B]Kawasaki er 5 arıyorum ısparta çevresinde takasa girebilirim :) [/B]
[COLOR="Red"] [B] MT ISPARTA [/B]:cat:[/COLOR]
Teşekkürler.
Motora branda örttüğüm için folyoda atma ve solma yok 7 ay süre zarfında.
Çantayı eve çıkardığım bir gün dolaptan düşen sert bir cisim folyolu kısma gelmişti. Bu sebepten bir çizik var folyolu kısımda.
Olmadı bir ara tekrar folyo çekip bu folyo üstüne vernik atacağım. (başka bir yerde deneme yaparak)
Yahu şaka maka uygulamayı yapalı 7 ay olmuş bu arada
arkadaşlar yeni üye oldum herkese slm adım serdar eskişehirden benim bi sorunum var bende bisan pasific 125 var çok güzel motor ama orjinali bunların 85 i geçmiyor mondialde aynısından çıkardı tam modelini bilmiyorum ama biriyle konuştum 110 gördüm dedi baktım motorda bi fark yok ama bisan gitmiyor oturdum bende piston kırank silindir sibob debriaj kayış yani aklına ne gelirse mondial yaptım ama bişey değişmiyor kafayı yiyecem 2 side aynı motor ama bisan sanki orjinal 85 km anlıyan varsa yardım edebilirmi
eline sağlık,çok güzel duruyor,çok orjinal olmuş.
bende kaplasam bir tarafını ama neresini.depo yanlarına düşünüyordum dizlik çizmesin diye bundan kaplasam olur siyah renklisinden,heç çıkartırkende sorun olmaz
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ellerine sağlık, zahmete değmiş, güzel olmuş.
eline sağlık hocam cok güzel olmus bende topcase böle bir çalışma istiyorum ama uygun malzemeyi bulamadım bir türlü malzemenin cinsi falan nedir acaba
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
tebrikler süper
AT, AVRAT, MOTOR...
2010 da açılan bir konu. Hortlatmakta fayda var.
Döşemeyi nerede yaptırdınız? Ayrıca Ankara'da YIBA çarşısındaki "moruk" haricinde motosiklet döşeme yapan başka bir yer tanıyor musunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)