Elinize sağlık, yaptıklarınızı görünce ümitleniyorum, işallah bir sorun olmadan yolunuza devam edersiniz kolay gelsin .
Elinize sağlık, yaptıklarınızı görünce ümitleniyorum, işallah bir sorun olmadan yolunuza devam edersiniz kolay gelsin .
eline sağlık bu motorları pek sevmiyorum ama emek var tebrik ederim
bobber cycle;
en kısa zamanda tekrar ziyaretine geleceğim... son durumu çok merak ediyorum...
kolay gelsin.
Hocam ellerinize sağlık. Tek kelimeyle harikasınız... Bende sonucu görmek için diğer arkadaşlarla birlikte merakla bekliyorum... Başarılı çalışmalarınızın devamı dilegiyle...
Bir garip yolcu...
hazır almaktansa malzemeyı alıp teker yapmıssın,tebrıkler
Ayberkcm gel tabi beklerim ya kahve hep sıcak hehe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------
teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
teşekkürler greyhorse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------
Arkadaşlar selamlar,
akü için bir platform yapmak istedim ve en hafif malzemeyi kullanmak gerekiyordu tabiki en doğru seçim uzun ömürlü olması açısından aluminyum du
45 derece açı ile kenarları keserek akünün boyuna göre ayarlayıp alt yüzüne taş ile kaynak ağızı açıp kaynattım ve kaynak yapılan yüzeyi zımpara makinası ile düzelttim
2 farklı ölçüde yaptım sanırım resimde gördüğünüz üzere kalın malzemeden olanı daha iyi olacak mat eloksal kaplama ile sanırım nefis bir sonuç olacak
herkeze iyi günler
http://deryaatmaca.blogspot.com
Diyecek söz bulamıyorum inanın cok heyecan verici hayırlı olsun şimdiden.Yeriniz mecidiye köy polis karakolunun az üstündeki o goca binaların dibindeki motosikletcimi cok merak ettim.bu tarz yapılan motorlar görmüştüm orada.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
harley davidson bosphorus mu olmuş, custom' cılar.
Değişik olmuş
Ne soylenebilir ki, tüm proje için; ellerinize sağlık. Hevesli olup, hangi yolu izleyeceklerini bilmeyenler için rehber niteliğinde paylaşımlarınız.
Sabırlı ve özenli çalışma sonucu ortaya çıkan eser, bence seri
üretime geçmen gerekiyor.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Helal olsun
Everything goes the way it should...
Usta helal olsun valla.
Yapan yapıyor yaw.Sizin gibi abilerimin yanımda kendimi çok beceriksiz ve cahil hissediyorum.Daha bir çamurluk bile değiştiremedim.İnşallah zamanla bizde esinlene esinlene yapacaz bişeyler
Kolay gelsin.
Beğeni konusunda yapılan yorumlara ekleyecek bişeyim yok da ben bu chain tensioner olayını kavrayamadım
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
teşekkürler Hakan,
ihtiyacın olduğu zaman mecburen sökeceksin sonrada alışırsın başlarsın dağıtmaya
kolay ya bişi yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
selamlar kankavi,
zincir gergisi o sadece zincir sallanmasın diye kullanıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)