Bende öyle tahmin etmiştim, bu işin en garanti yolu arkadaş yanında getirilmesi bende aynı şekilde ne alırsam arkadaşlara getirtiryorum
bu arada depo çok şık oldu elinize sağlık...
diğer parçalardan bahsetmiyorum bile
Bende öyle tahmin etmiştim, bu işin en garanti yolu arkadaş yanında getirilmesi bende aynı şekilde ne alırsam arkadaşlara getirtiryorum
bu arada depo çok şık oldu elinize sağlık...
diğer parçalardan bahsetmiyorum bile
habe habe
Hadi abicim az kaldı
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
selam arkadaşlar,
petcockl ların montajını yaptım 2 adet kullandım her birini bir karbüratöre bağladım bakalım beyenecekmisiniz
şimdilik herkeze iyi akşamlar
http://deryaatmaca.blogspot.com
Güzel olmuş eline sağlık.Cafe bobber mı oluyoru bu tarz
>Sewgili arkadaşlar günaydın,
dün kickstand imal ettim biraz aman aldı fakat bence güzel oldu çokda sağlam
tam istediğim gibi oldu sizlerle paylaşmak istedim hemen,
ilk olarak eski kickstand ı kestim ve aynı çapta daha uzun metal malzemeyi tornada konik olarak işlettirdim ve eski parçaya kaynak edip daha sonrada üzerini tekrar tornada düzelttirdim
ve montajını yapıp eğim yapılacak kısmı hesapladım ve doğru açıyı yakalayıp kabasını bitirdim ve ölçü çıkartıp bir yay aldım ve yayın bağlanacağı sportu tamamen elle imal ettim ve yayın takılacağı pim üzerine yükseklik ayarı için tornada 2 ayrı kanal açtırdım
selamlar
Sanki yerde ayak vazifesi gören kısmı çok uzun olmuş gibi. Kapalı haldeyken sağa sola takılıp sorun çıkarmıyo mu
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
Bir şey sorucağım, daha önce yazdıysanız kusura bakmayın. Depo üstündeki hortumun görevi nedir?
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
tebrıkler.miss
hardtail kit'i alırken gumrukte zorluk yasadınızmı?bende getırtmeyı dusunuyorum,bırde sıteye baktım demonte olarakta satılıyor.karar veremedım.
depodaki benzin miktarını görmeye yarıyor.guzel yontem .
o hortum dayanıklımı nede olsa benzin! tehlikeli
asagıya koysaydın daha saglıklı olurdu gıbıme gelıyor
selamlar draggy,
aslında o hortum level control için ve görsel olarakta depo üzerinde güzel birhareket sağlıyor bence tabi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
enzin hortumu
sevgili greyhorse,
benzin tabiki tehlikeli fakat level control için bu tip birşey yaparken muhakkak kaliteli malzeme kullanmak gerekiyor,
volvo s80 benzin hortumu kullandım çapıda tam uyuyordu
hardtail usa da tanıdığın birileri varsa buraya gelen direk alsın yanına getirsin gümrükte sıkıntı yaratıyorlar fakat konuşularak çözülmeyecek sıkıntılar değil
ve ben birdaha getirtmem çok kolay imalatı
Sonucu, herzaman olduğu gibi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bakalım ne gibi süprizler bizleri bekliyor.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
sevgili greyhorse,
benzin tabiki tehlikeli fakat level control için bu tip birşey yaparken muhakkak kaliteli malzeme kullanmak gerekiyor,
volvo s80 benzin hortumu kullandım çapıda tam uyuyordu
hardtail usa da tanıdığın birileri varsa buraya gelen direk alsın yanına getirsin gümrükte sıkıntı yaratıyorlar fakat konuşularak çözülmeyecek sıkıntılar değil
ve ben birdaha getirtmem çok kolay imalatı[/QUOTE]
anladım dedıgınız gıbı saglam malzeme kalıtelı ıscılık onemlı tabı.hardtaıl konusundada ulkeye gırıs yapıpta gıtmesı koyar adama.iyibey.com adlı bir site var orayı takıp edıyorum sorun yasıyanların sayısı azımsanmayacak kadar cok.ithalat iznimi dersin yok zart zurt vergisi o yuzden size sormak istedim
önemli olan ölcüler sanırım.hazır cunku cuk diye oturuyor yerine
ben amortisör baglantılarının oldugu yere demır cubuklar taktım tabikide cok kullanıslı degıl.memnun degılım kokten cozmek ıstıyorum
evet angel ın söylediği gibi hard tail doğru seçim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------
bu gün chain tensioner (zincir gergisi) imal etmeye çalıştım,
kestamid olsa gerek adı tahminimce iyi bir malzemeden 53mm enli sarı renk ağırlıklı olarak tekerleği tornada işlettirdim dış kısmı estetik olarak daha iyi görüneceği için içeri doğru konik yaptırdım ve
arkadan içini 6201 rulman sığacak şekilde işlettirdim ve normalde 2 adet rulman yetrli olacaktı fakat 3 adet içine sığdırdım,
sport uda bildiğimiz demir malzemeden elde işledim birkaç resim ile paylaşıyorum sizlerle
yorumlaraınızı bekliyorum ,
Merhabalar , gerçekten çok güzel bir çalışma ve paylaşım yapılan veya yapılacaklara tam puan , teşekkürler takipteyiz selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
guzel olmus, saglam bir yay bul ona simdi
bir sure sonra eriyor ve kuculuyor tekerlek, o zaman degistiriyorsun, kendin yapman daha iyi olmus o yuzden.
www.sungurtekin.com
Zevkle ve heyacanla takip ediyorum.Aslında hemen bitmesini istemiyorum, çünkü sizin aşama aşama bizimle paylaşıyor olmanız bizlere bir pazıla ortak olmuşuz gibi ayrı bir haz veriyor.Kolay gelsin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
çok teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
angel selam,
yay yok sistemde wheel in bağlı olduğu freze li kısım yukarı doğru açılı sabitleyip sıkıyorsun okadar basit yani
dediğin doğru tabiki eriyecek ondan baya bi etli yaptırdım parçayı ve çok kolay işleniyor sadece 2 renk var yanlız bendeki ve beyaz :( farklı bişey bulamadım
robokof ve bobber cycle,
çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. bizzat tanışmak, çalışmalarınızı yerinde görmek isterim.
Aslanlar kendi yazarlarına kavuşuncaya kadar, kitaplar avcıyı övecektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)