Süperrr . Çok hızlı ilerliyorsun hakikaten.
Süperrr . Çok hızlı ilerliyorsun hakikaten.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Galiba en nihayetinde , İstanbul yollarında gerçek bir Bobber göreceğiz.
Gelişmeleri dört gözle bekliyoruz Derya.
hayırlı olsun gercekten çok güzel bi proje olmuş bitsede görsek duysak
kullandığın gas tank oldschool bobber style için favorim...........bayılıyorum o benzin deposuna.... 60" lı yıllardan çıkagelmiş gibi....
born to be wild....
Yeni gas tank ı modifiye etmeye kara verdim çünki hoşuma gitmeyen yerleri vardı mesela şase üzerindeki duruşu ve fazla sade görünmesi gibi bunun içinde birkaç işlem uyguladım bunları sizlere sunuyorum
bu işlemler sonunda ortaya bağlayacağımız şeffaf bir pipe ile level görebileceğiz aslında sadece deponun üzerinde bir hareket olmasını amaçlamıştım diğer işede yarayabilir gibime geliyo
ve deponun şase üzerindeki duruşunu değiştirmek için kesmeye başladım
deonun tünel kısmını çıkartıp dahada derinleştirdim ve deponun dahada aşağıda durmasını sağladım
ve tünel için formunu verdiğimiz 1.2mm lik saç parçayı yerine alıştırıp fazlalıkları keserek kaynattım
plakalığı imal etmeye başladım ve çok kısa süren bir işlemden sonra detayları aktarmak istedim size
ilk olarak arka aks a montajını yaptım ve bir müddet sonra arka jant ve tekerleğin bütününün görüntüsünü bozduğuna karar vererek oradan kaldırdım
ve plakalığı buradan sökerek sol şaseye montaj yaptım
şimdilik bu kadar arkadaşlar görüşmek dileği ile
http://deryaatmaca.blogspot.com
ellerinize sağlık, istanbulda atölyenize uğramak isterim,
gerçekten çok güzel oluyor, tam benim istediğim tarzda bir motosiklet olucak,
birşey soracağım amerikadan getirttiğiniz parçalar gümrükte sıkıntı yaratmadı mı acaba?
kolay gelsin.
habe habe
Süper işçilik, eline sağlık. Kafama takılan tek soru işareti şasinin ön kısmıyla, yeni getirttiğin arka kısmının birleşme noktası. O kaynak yükü taşır mı diye düşündürdü beni. Allah korusun bir sakatlık çıkarmasın yolda. O şasi bu motoru modifiye etmek için özel mi imal edilmiş yoksa sen mi ayarladın ?
Böyle düşündüğüm için de darılma aynı şeyleri Orange County Choppers motorları için de düşünürüm ben, yapım böyle
Tebrik etmekten başka birşey denmıyor Amerikada görüyoruz heriflerde para var birsürü tv programları vs yapıyorlar Örn: American Chopper. '' vereceksin bizim türklere parayı bak neler cıkarıyor ortaya.Ee Ne demişler 1 türk dünyaya bedel.
selam,
yurt dışından getirttiğin her şey sıkıntı burda gümrükden mal çekmek deveye hendek atlatmak
bu işin en kolayı ya parçalarınızı tek tek getirteceksiniz
yada kendiniz gidip toplayıp valize doldurup getireceksin herparçadan 1 adet olursa sıkıntı çıkmaz ama dediğim gibi burası tr bellide olmaz
ben parçalarımı elden getirtiyorum angel spears alıyor parçalarımı ki onun bilgisi ve kanalları tartışılmaz hepsini bir yerde biriktiriyorum ve biri muhakkak geliyor zaten buraya getiriyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
sevgili seko,
getirttiğim hardtail (arka şase) tc bross firması tarafından xs 650 için imal edilmiştir
bu firma şu anda ayda 60 adet bu şaseden satıyor ve güvenilir,birde şu var dünya üzerinde metalleri birleştirmenin 3 yolu var güvenilirlik sırasıda şudur
1 mümkünse kesinlikle puntalama,2eğer puntalanamıyosa cıvata ile 3 son seçenek kaynak
dolayısı ile bu motorda kaynak yapmak gerekiyor ve ek yerlerinin içinde metal parçalar var kırılmaz güvenilirdir
şu bilgiyide vermek isterim mesela triumph larda arka şase cıvata ile birleştirilmiştir bir gün triumph sahibi olmak isterim
umarım aydınlatabilmişimdir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
teşekkür ederim
adamların yaşam standartları yüksek ve ülkeleri zengin ve en önemlisi bu tip işler için yada hangi iş olursa olsun engelleme kısıtlama yok
yok muayeneden geçmemek,yok şase numarası, yok motor numarası kimsenin bunlarla ilgilendiği yok (devlet)
emisyonun iyi ise devam ediyosun
insanlar enerjilerini bir yerlere aktarabiliyor malesef burda yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
sevgili ayberk
fikrine saygı duyuyorum fakat plakayı ordan kaldırmamın sebebi arka
lastik jant drum dişli zincir kombinasyonundaki güzelliği kapatıyordu bence ondan değiştirdim yerini
Helal olsun diyorum başka kelime bulamıyorum....
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
herkese selamlar...
dün akşam üstü sonunda bobber cycle'la tanışabildim!!! samimiyetinden ve misafirperliğinden dolayı burdan da teşekkür etmek istiyorum.
proje harika gidiyor ve çok kışkırtıcı bir duruşu var,heyecanlanmamak elde değil yani...
projenin fotoğraflarını çektim,ama bu gün yükleme şansım yok gibi. en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım...
şasenin,gidonun,motorun yani aklınıza gelebilecek her yerde çok ciddi bir EL EMEĞİ var! hiç göze batmayan yerlerde bile çok ince işçilik mevcut,tabi bu arada mekan SANAYİ SİTESİ'nde olduğu için şartlar biraz daha kolaylaşmış durumda. Ancak esas yetenek DERYA ABİ'den gelmekte... (ABİ diyorum çünkü,birazcık benden büyük ama maaşallah yaşını hiç göstermiyor!!)
bobber cycle'nın geçmişten gelen çok güçlü teknik ve mekanik bilgisi mevcut,elindeki imkanları kullanmasını çok iyi biliyor ve anladığım kadarıylada çoook geniş bir çevresi ve seveni var... ÖRNEK : EGZOS (burdan yazmıyorum,ama müthiş olacak)
Aslında bu proje hakkında yazılacak çok şey var... nerden başlayacağımı bilmiyorum. en iyisi fotoğrafları yüklediğimde açıklamalarıda orda yaparım...
kendinize iyi bakın... bobber cycle; sanada kolay gelsin
selam arkadaşlar,
bu gün depoyu ve sele yi sabitledim onlarla artık işim kalmadı,yarın ise kickstand ile ilgili çalışacağım+fren yağını koyup havasını alacağım+akü kutusu için ölçü vereceğim tek parça bişey yapmaya çalışacağım ve birkaç resşm eklemek istedim
herkeze iyi akşamlar
guzel gorunuyor, 21" cantla on takimin orantisi cok guzel
saglam birsey ortaya cikacak
www.sungurtekin.com
Hayırlı olsun motorunuz.
Projenizde de başarılar diliyorum.
Gelişmeleri merakla bekliyoruz.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Çok güzel gidiyor sabırsızlanıyorum sonucunu görmek için...Bir de video koyun sesini de duyalım...Başarılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)