Ayberk, bu konu tamamlandi, jig bitti.
herhalde jigi kullanacagim projeyi/projeleri soruyorsun?
elimde 3 tane proje var.
1. cb750 "turk kahvesi" onun acelesi olmadigindan diger projelere ve onlarin gereclerinin (burdaki jig gibi) yapmina oncelik veriyorum.
2. 1956 Triumph T110 Tiger:
bu musteri isi ve yaza kadar bitirme sozu verdim(off
)). resimde motoru teslim aldigim gun kamyonetten indirirken.
bu projede jigi kullanmak durumundayim, sasenin komple arka kismini sifirdan imal edicegim, sasenin arkasi uzatilmis ve cok cirkin yapilmis, resimde belli olmuyor.
ayrica tum kaporta aksamini (depolar/camurluk vs..) cekic & takoz ve ingiliz tekerleginde serbest el sekillendirecegim,
yani projenin tamami motor dahil kendim uzerinde calisacagim ve tum componentler el yapimi olucakdir. motoru/sanzimani sokdum kendim topluyorum, bu projeyi uluslararasi forumlardada yayinlayacagim.
3. Evet bloguma bakanlar gormusdur, alp racing diye geciyor benim atolyenin adi. bunun sebebi motor sporlarina donus yapdim. bu sene agustosda bonneville speed week'e 1952 Triumph 6T Thunderbird ile katilimaya karar verdim.
bu 52 triumph'i de komple atolyemde topliyacagim, ancak bu 56'nin aksine daha sade/hafif yani "competizione"
model olucak.
asagidaki resimdeki sase 52 degildir, 1952 motor o sasenin icinde geldi, orjinal hardtail 52 saseside vardi aldim sahibinden
2011 planlari bunlar, goricegiz.
iki numarali proje enteresan olucak burdada yayinlamak istiyorum.
gorusmek uzere,
alp