Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

p r o j e k o d a d ı t u r k k a h v e s ı

REKLAM ALANI
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Harika gidiyor.

Depoda sizdirmazliga karsi , icini benzine karsi bir recine (resin) ile kaplayabilirsin. Boylece paslanmaya karsi da onlem olur.

Bizim biraz da 3D leri paylasir isen sevinirim. Tasarima ne kadar sadik kaldigini gormek istiyorum acikcasi

Birde benim merak ettigim. Satik boya dedin. 1940-1950 lerde ne tur teknik ile boyanirmus bu motorlar bilgin varmi?
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrikler. Gerçekten çok güzel işler çıkartıyorsunuz. CB'nin son halini merakla bekliyorum
    tesekurler ELINT, bende sabirsizlikla sonunu bekliyorum, baska bir proje var ona baslamam gerek.

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    El yapımı diye buna derim emek,gözyaşı,alın teri... Kolay gelsin.
    Tesekurler

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harika gidiyor.

Depoda sizdirmazliga karsi , icini benzine karsi bir recine (resin) ile kaplayabilirsin. Boylece paslanmaya karsi da onlem olur.

Bizim biraz da 3D leri paylasir isen sevinirim. Tasarima ne kadar sadik kaldigini gormek istiyorum acikcasi

Birde benim merak ettigim. Satik boya dedin. 1940-1950 lerde ne tur teknik ile boyanirmus bu motorlar bilgin varmi?
    Tesekurler zeda3000,
    Evet haklisin, ic kaplama yapiliyor. Bazi urunler iyi bazilari kotu, iyi yapmak gerek yoksa dagiliyorlar icerde.
    Ancak benim depo aluminyum, paslanma problemi yok.
    3d ler bir onceki sayfada ve benzin deposu 100% tasarima sadik oldu, bittiginde resimlerini yayinlayacagim.
    Cogu motor astar/standard boya ile boyanmisdir o yillarda, bu CB 77 model buda oyle.
    elektrostatik toz puzkurtme en uygun sasede oluyor, bu boyama neticesi sert/saglam oldugu icin.
    www.sungurtekin.com

Motosikleti
    4 teker
    pek yazmasamda merkla takipçinizim
    sonunu merak ediyorum

kolay gelsin
    :
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    alp abi hayranlık ve şehvet içerisinde izliyorum projelerini, eline koluna sağlık, işallah bende birgün bi kafama göre chopper sahibi olurum belki el emeğinden destek bile alabilrim nacizane..
    What goes around, Comes back arround...

Ben de konuyu merakla takip ediyorum ama uzun bir süredir gelişme yok, umarım bir sorun yoktur.

Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı barkın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de konuyu merakla takip ediyorum ama uzun bir süredir gelişme yok, umarım bir sorun yoktur.
    selam barkın, hersey yolunda. elimdeki islerin yogunlugundan bu projeyi beklemeye aldim, yaza yetistirmem gereken iki tane proje var.
    Jig imalati konusunda izah etmisdim, (haklisin burdada belirtmem iyi olurdu)

Alıntı Angel Spear adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayberk, bu konu tamamlandi, jig bitti.
    herhalde jigi kullanacagim projeyi/projeleri soruyorsun?
    elimde 3 tane proje var.

1. cb750 "turk kahvesi" onun acelesi olmadigindan diger projelere ve onlarin gereclerinin (burdaki jig gibi) yapmina oncelik veriyorum.

2. 1956 Triumph T110 Tiger:

bu musteri isi ve yaza kadar bitirme sozu verdim(off )). resimde motoru teslim aldigim gun kamyonetten indirirken.
    bu projede jigi kullanmak durumundayim, sasenin komple arka kismini sifirdan imal edicegim, sasenin arkasi uzatilmis ve cok cirkin yapilmis, resimde belli olmuyor.
    ayrica tum kaporta aksamini (depolar/camurluk vs..) cekic & takoz ve ingiliz tekerleginde serbest el sekillendirecegim,
    yani projenin tamami motor dahil kendim uzerinde calisacagim ve tum componentler el yapimi olucakdir. motoru/sanzimani sokdum kendim topluyorum, bu projeyi uluslararasi forumlardada yayinlayacagim.

3. Evet bloguma bakanlar gormusdur, alp racing diye geciyor benim atolyenin adi. bunun sebebi motor sporlarina donus yapdim. bu sene agustosda bonneville speed week'e 1952 Triumph 6T Thunderbird ile katilimaya karar verdim.
    bu 52 triumph'i de komple atolyemde topliyacagim, ancak bu 56'nin aksine daha sade/hafif yani "competizione" model olucak.
    asagidaki resimdeki sase 52 degildir, 1952 motor o sasenin icinde geldi, orjinal hardtail 52 saseside vardi aldim sahibinden

2011 planlari bunlar, goricegiz.
    iki numarali proje enteresan olucak burdada yayinlamak istiyorum.

gorusmek uzere,
    alp
    konunun tamami icin
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...g-imalati.html

teskurler,
    alp
    www.sungurtekin.com

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Tebrikler tekrardan,güzel işler çıkartıyorsunuz,yakıntakipteyim.
    Önceki projelerinde çok çok güzeldi buda öyle olacak eminim , eline emeğine sağlık
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

nere.f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    oda olur inşallah :D
    Kalite kokuyor her fotoğraf
    Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!

Markopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Gts 250İ Evo
    Takipteyiz, merakla bekliyoruz.
    Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
    GARAJ Müdavimi

Motosikleti
    1977 cb750
    arkadaslar cok tesekur ederim,
    elimdeki diger projeler bittiginde buna devam edicegim,
    ilk once 56 Triumph'i bitirmek durumundayim
    yapimi burada;
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...h-projesi.html

gorusmek uzere,
    www.sungurtekin.com

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler