coq hatun kolay ya orta yaş bi hatuna kumaş pantolon giydirip göbeğine kadar çektiririz al sana hatun standart yani sizler motora odaklanın
starsky ye gerek yok A takımının chevysini yapıorz
o arada dikkat eden warmı bilmem ama eski amerikan filmlerinde polis araçları falan hep hemi cuda flaan o zamanlar polis olmak warmıs :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------
az sonra motorun satısını almaya gidiorm alacaam eleman bana güzel bi sissy bar hediye etmiş :D gel al dedi gidicem ordanda boya bakacam sonrada jant bakacam
ön jantı R80 jantı takıorm ama maalesef 17 tekerim yok
Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!
ulem bu nasil is?
Google da jinlun diye arattiriyorum.
Hiç bir motor otekine benzemiyor.
Bi tane saglam çozunurluklu resmini bulamayacakmiyiz bu meretin?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
A takımı ne diziydi be çok severdim hey gidi günler
ama bence sen motorunla hiç uğraşma bence yakışmaz
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
a takımında böyle kuyumcuyu üstünde taşıyan bir zenci vardı yanlış hatırlamıyorsam
onun çıkartmalarından yaptırın bence anlaşılsın noldugu
b.a baracus,hannibal smith,bi çatlak bi yakışıklı bi de kız vardı onların isimlerini unuttum
tema orjinal olmuş gerçekten. şimdiden kolay gelsin güzel olur inşallah.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
arabanın sahibi zencinin adı Biyeydi
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
çapkının adıda face miydi neydi....bi de murdoch vardı...mördak derdik...takımın kırığıydı...severdik kendisini
A takımı vayt :D cocuklugumuzun...
Bu motor izmir de mi ?
Bir Baska yapan da var bunu çok begendim istersen bundan fikir edinebilirsin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
Bir bende denedim senin motor'u birebir çok benzetmeye ama o sekil benzetme motor'u bozuyor bence baska bir proje düsün ,.. yukarda verdigim chopper tam kivaminda ama ona benzetmek 'de cebimizi hirpalar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)