Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Airbrush Kaskta Kaplan ( Anatolian Tiger)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Maltintash abi,saygılarımı sunarım ilk başta sanatın karşısında.
    Yaptıklarını görünce içim cısss etti, ben zaten çocukluğumdan beri tiger ve lion hastasıyımdır.
    Bu aralarda Anatolian tiger antalya grubundan bi arkadaş ile aram samimi belki tanırsın
    ( apache serdar yamaha 1100 e biniyor şimdi ) bende anatolian tiger'a üye olmayı düşünüyorum.( Suzuki gsx-r 600 srad 97 imi alınca, veya başka bi motor ) En son yaptığın anatolian tiger kaskı ise tam anlamı ile mükemmel, bütün tigercilar başını ağrıtacak gibime geliyor abi. Bende graffiti yapmayı çok severim amatörce kağıt üzerinde isim şekil vb,
    Gerçekten bileğine sağlık abi.
    MErhaba
    Apachi Serdar kardeşimi tanımazmıyım...Bu arada övgü dolu yazın için çok teşekkür ederim. beğendiğine çok sevindim. Ayrıca. Anatolian Tigers ' a katılmayı düşünmeni de takdirle karşıladım ve sevindim.. İnşallah katılırsın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Maltintash abi, En kısa zamanda apache serdarı d400 yolu üstünde yakalayıp Anatolian tigers'a ne gerekiyo öğreneceğim. son motorum geçenlerde sekman kırdı ve motor kilitledi. bende o yüzden yeni bitane alıyorum, ( ona 500 lira masraf etmek cazip gelmiyor maxi scooter dı sekman kıran) eğer dilediğim motoru alırsam ve ehliyetim de hazır olursa yaz bitmeden yanına gelmeyi isterim, Anatolian Tigers' a er veya geç üye olup montumdaki o yazı beni gururlandıracak. Yakışır bir üye olmak için elimden geleni de yaparım.

Alacağım motorun rengine göre de bi kaskım olur en tigerlisindan :D allah izin verirse..
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    Merhaba benim kaskımın kapmlaması biraz soyuldu ve biraz çizikler var acaba komple Airbrush yapsak hepsini kapatırmı?
    Teşekürler...
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

Motosikleti
    Alıntı serhan123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba benim kaskımın kapmlaması biraz soyuldu ve biraz çizikler var acaba komple Airbrush yapsak hepsini kapatırmı?
    Teşekürler...
    Merhaba dostum

Şimdi şöyle güzel açıklama yapayım sana fikir vermiş olurum aynı zamanda;

Genelede şöyle bir kanı vardır. Eh! kaska boya atıldımı kaskın özelliği gidiyor falan muhabbeti var. Elbette eğer Yağlı boya gibi solvent bazlı bir kimyevi maddeyle kaska boya atarsan , gözle görülmeyen mikro çatlaklar oluşacaktır. Ancak Bunun için kaska airbrush yaparken Akrklik boya kullanmak daha akıllıcadır ve kaska zarar vermez. Airbrush yapıldık tan sonra üzerin 4 veya beş kat Vernik atılırki bu kaskın mevcut dayanıklılığını artırır.
    Çiziklere gelince, çizikler ince zımparayla kapatılır. Zaten eğer çok derinse macun ile o çizik kapatılır ve tekrar zımparalanır. Lakin sağlamlığı konusunda kaska güvenilmez. Airbrush yapılır ardından son işlem vernik atıldıktan sonra Fabrikadan yeni çıkmış gibi bir görüntü ile teslim edilir

Motosikleti
    VN 800~
    Ben airbrush almayı dusunuyorum en kısa zamanda param mevcut fakat tek sorun nerden ve ıstedıgım markayı nerelerden teğmin edebilecegim.Sata ve ya Iwata olsun dıyorum Resım kabileyetim iyidir fakat ilk airbrush'a gecisim cokda yuksek baslama desenizde ben almısken saglam olsun tek olsun kafasındayım malesef o yuzden bı kere paraya kıyıp saglam bısey alıcam fakat bana yol gosterıcek bı buyugum yok abilik yaparsanız sevinirim İzmirdeyim Guvenilir bir site olur yada izmirde bu markaları yada saglam air brush set satan bıyer tavsiye ederseniz cok sevinirim . Tesekkurler

Motosikleti
    Alıntı Dogancan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben airbrush almayı dusunuyorum en kısa zamanda param mevcut fakat tek sorun nerden ve ıstedıgım markayı nerelerden teğmin edebilecegim.Sata ve ya Iwata olsun dıyorum Resım kabileyetim iyidir fakat ilk airbrush'a gecisim cokda yuksek baslama desenizde ben almısken saglam olsun tek olsun kafasındayım malesef o yuzden bı kere paraya kıyıp saglam bısey alıcam fakat bana yol gosterıcek bı buyugum yok abilik yaparsanız sevinirim İzmirdeyim Guvenilir bir site olur yada izmirde bu markaları yada saglam air brush set satan bıyer tavsiye ederseniz cok sevinirim . Tesekkurler
    Dostum.
    Gittigi...yorda .. airbrush yaz.. badsector adında bir satıcı var arkadaşın malları fena değil. bir bak derim.

Motosikleti
    VN 800~
    Tesekkurler tavsıyede bulundugunuz arkadasın baya bir potansiyeli var aradıgımı bulacagımı sanıyorum saolun

Motosikleti
    nasib..
    Acaba fiyat konusunu özelden mesaj atabilirmisiniz . ilginize teşekkürler
    [B]EAT - SLEEP - RIDE !!![/B]

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    güzel olmuş ama fotolar biraz zor açılıyor.

Motosikleti
    mondial-125mg
    eline saglık kardeşim çok güzel olmuş hayran oldum

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bende niyetliyim biryerden başlamaya fakat kabiliyetime güvenemiyorum açıkcası ve zamanla ve pratikle öğrenilebilicek birşeymi dir onuda bilmiyorum.
    Nereden nasıl başlasam ...vsvsvs
    Kafam karışık anlayacağınız.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bende niyetliyim biryerden başlamaya fakat kabiliyetime güvenemiyorum açıkcası ve zamanla ve pratikle öğrenilebilicek birşeymi dir onuda bilmiyorum.
    Nereden nasıl başlasam ...vsvsvs
    Kafam karışık anlayacağınız.

Sana şööle sööyleyeyim.. Airbrush için yetenek faktörü yüzde 20 dir.. geri kalanı ise tamamen teknik bilgidir.

Yane tekniğini öğrenirsen airbrush yapabilirsin..

Harika bir Anadolu kaplanı olmuş elinize sağlık, burnunun üstü biraz bulanık olmuş.

M.ERKUT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya As-125
    Fotoğraflar gözükmüyor :(

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    sadıç, fotoları yenile gözüm, bol bol foto koy ortam renklensin

kardeş görüntüleri göremedim ama benim konum farklı.ben antalyada tekne ve motor yat boya işçiliği yapıyorum,bir müşterim sürat teknesine alev efekti istiyor yaklaşık 30 metrekare alan var fiyat nedir

Motosikleti
    mesajlarına bak... yada maltintash@yahoo.com a mail atarsan ayrıntılı görüşürüz..

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    Alıntı fatih07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş görüntüleri göremedim ama benim konum farklı.ben antalyada tekne ve motor yat boya işçiliği yapıyorum,bir müşterim sürat teknesine alev efekti istiyor yaklaşık 30 metrekare alan var fiyat nedir
    facebook üzerinden kendisine ulaşırsanız daha sağlıklı fiyat alabilirsiniz. hayırlı olsun
    http://www.facebook.com/maltintash
    CRF250L; KLR650, Pioner200, STR250, Skygo200, MCT 250

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler