bıyıkları biraz daha güzel olabilirdi sanki yinede çalışma spr
bıyıkları biraz daha güzel olabilirdi sanki yinede çalışma spr
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Ellerine sağlık çok canlı olmuş.
[B]Yaşa, ya da yalan ol..................::lac::[/B]
eline sağlık harkulade olmuş
Güzel olmuş,elinize sağlık.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Airbrush ayrı bi sanat.Mükemmel olmuş.Ellerine sağlık dostum.
daha yeni fark ettim olayı. gerçekten air brush çok başarılı. ellerine sağlık arkadaşım.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Maliyetini Banada yazarsanız sevinirim KARgo ile gonderim sonucu istediğim resim'ide internetten atsam olurmu? yoksa belirli resimlerimi yapıyorsnz
[COLOR="Red"][B]ÖNCE KASK[/B][/COLOR] Sonra MARŞ
Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın böyle kask uzerınde kı uygulamalar kaskın saglamlıgını azaltıyormus dogrumu ?
çok güzel ,gerçekten yeteneklisin tebrik ederim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
cok güzel emegine sağlık
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Çok güzel bir uygulama! Elinize, gözünüze, emeğinize sağlık!
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Böyle bir önerme pek mantık dahilinde görünmüyor zira bu tür bi çalışma yapılırken sadece kaskın üzerinde bulunan boyayı çizdirecek kadar ince bi zımpara kullanılıp üzerine kat kat boya atılır. Kaskın korumayı sağlayan sertleştirilmiş plastik (yada bazı kasklar için karbon fiber) tabakasına zarar verilmediği gibi (çok zorlanırsa) üzerine atılan ekstra boya katmanı sayesinde kalınlaşan dış yüzeyin daha iyi koruyacağı bile iddia edilebilir
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
SanaTsal yönüne diyecek bir laf olamaz harika olmuş ancak insan sağlığı her tür sanaatdan daha önemli
Kask üreticileri kaskın dış kabuğuna mukavemetini etkileyecek her tür müdahaleden men eder!
kısacası; sticker (çıkartma) boyamanın her türlüsünü ve temizlik için bazen çözücü kullananlarıda uyarırlar.
Kaskın kabuğu elle yoklandığında gayet sağlam ve sağlıklı görünebilir ancak sert bir darbene karpuz gibi çatlayabileceğide imkanlar dahilinde....
Kaderde ölmek varsa her şey bahane diyenleri duyar gibiyim sizlerde haklısınız..kendi kaderinizi yaratmakta özgürdünüz.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Bu konuda arkadaşıma katılmadan edemeyeceğim.
Kask üreticilerin kaska her hangi bir kimyevi uygulamalardan kaçınılmasını tavsiye etmektedir. Bunu sebebide Kaskın dış kabuğuna uygulanan solvent bazlı kimyevi maddelerin kaskın yüzünde Mikro düzeyde çatlaklar meydana getirdiğini ve mukavemetinin zayıflattığı görünüşündedir.
Ancak ne varki kaska uygulanan solvent bazlı boyaların uygulamasının ardından bir kaç kat uygulanan vernik bu olasılığı kapatmakta ve hata kaskın dış yüzeyini bir kat daha fazla güçlendirmektedir.
Benim tavsiyem;
Eğer kaskınıza Airbrush yaptıracaksanız, bu kaskınızı sadece şehir içindeki yolculuklarınızda takınız. Şehirler arası yollarda bence stardart kaskınızı kullanmak daha garanti olacaktır. Sırf içiniz rahat olsun didye .
harika olmuş elinize sağlık.
ÇAĞDAŞ ÖZDEMİR
2008 HONDA CBR 600RR ;)
Elinize sağlık çok güzel olmuş...
Saygılarımla...
Merhaba Maltintash abi,saygılarımı sunarım ilk başta sanatın karşısında.
Yaptıklarını görünce içim cısss etti, ben zaten çocukluğumdan beri tiger ve lion hastasıyımdır.
Bu aralarda Anatolian tiger antalya grubundan bi arkadaş ile aram samimi belki tanırsın
( apache serdar yamaha 1100 e biniyor şimdi ) bende anatolian tiger'a üye olmayı düşünüyorum.( Suzuki gsx-r 600 srad 97 imi alınca, veya başka bi motor ) En son yaptığın anatolian tiger kaskı ise tam anlamı ile mükemmel, bütün tigercilar başını ağrıtacak gibime geliyor abi. Bende graffiti yapmayı çok severim amatörce kağıt üzerinde isim şekil vb,
Gerçekten bileğine sağlık abi.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)