angel eyes'ını pcye monte et!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline emeğine sağlık güzel olmuş. Ufak tefek eklemelerle daha iyisi olabilir. Linkte yapılışı anlatılıyor eğer yapmak isteyen arkadaşlar varsa yardımı dokunabilir... http://video.google.com/videoplay?do...7339061120203#
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKCA :bounce:
-
-
Power Suppy (Güç Kaynağı)'ndaki Kablolardaki Voltaj Değerleri;
Önemli Olanlar;
Kırmızı : 5V
Sarı : 12V
Siyahta : - Oluyor Herhangi Birine Bağlarsanız İşinizi Görür
Geri Kalan Renklerle Uğraşmayın Onlar Anakarta Gıdıyor (: 3-5 Volt Filan Var Onlardada (:
Bende Bir Ara Kasa Modıfıyesıne Gırmıstım 12 Fan Vardı Bussuru Neon Power Supply Kaldırmıyınca 2 Power Kullanmıstım (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
dostum ilgilendiğin için teşekkürler.bendede ilk başlardaki modifiyemde pc yi açamadım dedim power supplym yandı heralde
hemen gittim yenisini almaya ama son bi kez daha deniyeyim diye bidaha taktım oldu kendimde inanamadım gerçi suanda o sorun devam ediyor kasam canı istediğinde açılıyor heryerine baktım anlıyamadım çok garip
bilgisaryarcıya götürsem oda anlamadan hemen bişi atcak yok anakart bozuk değiştircez dicek diyede götürmüyorum
Fişi Çek 5 Saniye Bekle Tekrar Tak %90 Açılır Power Supplylerde Kısadevre Koruma Vardır Kısadevreye Geçerse Fişi Çıkartıp Takman Gerekir
"TayGuN"
"GuNControll"
-
GuNMember adlı üyeden alıntı
Fişi Çek 5 Saniye Bekle Tekrar Tak %90 Açılır Power Supplylerde Kısadevre Koruma Vardır Kısadevreye Geçerse Fişi Çıkartıp Takman Gerekir
dostum power suuplyi söktüm yere koydum diklemesine artık çalışıyor temassızlıkmı var bilemiyorum ama kesin olarak power suuplyden oldunu biliyorum.değiştirene kadar idare edicem acaba yangın tehlikesi varmıdır bu velletin içini açtım o direnç kısmında kararma gördüm genede makina çalışıyo
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
dostum power suuplyi söktüm yere koydum diklemesine artık çalışıyor temassızlıkmı var bilemiyorum ama kesin olarak power suuplyden oldunu biliyorum.değiştirene kadar idare edicem acaba yangın tehlikesi varmıdır bu velletin içini açtım o direnç kısmında kararma gördüm genede makina çalışıyo
20Tl Lik Bir Parça Değiştir Gitsin Canım (:
"TayGuN"
"GuNControll"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler