Basit Bir Kask Çalışması...(Diğer konuya Resim ekleyemedim)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
iyi güzel olmuş fakat daha belirgin bir renge boyasaydın daha güzel olabilirdi.
-
güzel olmuş ama speirs sinde dediği gibi belirgin bir rek olsaymış daha iyi olurdu ama yinede güzel olmuş
-
eline ve emeğine sağlık....
-
Teşekküker beyler.Basit Bi çalışma zaten.Yeni çalılmalarımı da Gösteririm sonra yine
-
Tebrik ederim yaraticilik her zaman iyi bir seydir. Ilerleyen zamanlarda daha guzel seyler yapacagina eminim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
-
arkadaşım, emek vermişin ve görüntüsü güzel olmuş; ancak kullandığın boyanın, kaskın malzemesine zarar verme olasılığı var.
kask üreticileri de üstüne boya yapılmaması ve bir şey yapıştırılmamasını tavsiye ederler.
-
Emek için tebrikler...Ama zaten o kask 20 lira.. Çok koruyucu özelliği olmayan bir kask... Birde kaskın kayışları yok... Giderken kafandan uçmasını bırak allah vermesin kaza anında senden önce kafanı terkeder...
Nerden mi biliyorum?.. Aynı kask bende de var ve benim de kayışlarım yok...Çok kez kafamdan uçtu...
Bence bu kaskı prototip olarak kullan....Kafana başka kask almaya bak.... Kazasız günler..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
çok haklısın alp_tunay. Fakat Emniyet kemerini boyama için çıkarmıştım, daha takmadan çektim fotoları. Kayışları kilitlemeden gezerken uçuyo dediğin gibi. Ama merak etme kemerini geri takacam
-
zaten biliyosunuzdur shoeı de kaskları böyle üretir,bildiğiniz zımpara macun boya ve özel suyla yapışan stıckerlarla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler