Uşak'ta Custom Chopper yapan ve bunu sadece elde ki imkanlarla yaratan cenk Ustama teşekkürler.
Ustalara Saygı Beyler...
Uşak'ta Custom Chopper yapan ve bunu sadece elde ki imkanlarla yaratan cenk Ustama teşekkürler.
Ustalara Saygı Beyler...
vallaa süperrr...hem gerçekten bizim neyimiz eksikki... devrim arabaları zihniyetini kafalardan atarsak yapılamaz diye bir şey yok ...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Helal derim iste böyle olmali eskiden Türkün yapamiyacagi sey yoktur denilerek hersey becerirdik ama son zamanlarda yapamam olmaz imkansiz kelimeleri duyuyorum ya nasil olmaz Türk'ün marifeti neden geriledi anlamadim???
Yapacaksin kardesim illa ordan burdan parça getirtmene gerek yok yaratacaksin bu adamin elini öperim...
(benimde ugrastigim günleri hatirladim onlar yine birkaç kisi bense yapayalnizim çiragim bile yok).
Basarilar Cenk bey'e...
çok güzel bir çalışma ama bize ket koyan umutsuzluk değil aksinebu isteğimize gem vuran yasalar, kurallar, yönetmelikler. her nekadar teoride mümkün olsada, pratikte kendi imalatınız bir aracı trafiğe sokmak imkansız. yoksa bu yasal engeller olmasa türkiyede custom işi çok daha öncelerde gelişirdi. zira yıllarca ithalat azlığı, parça sıkıntısı ve türk cinliği birleşerek ne makineler çıkardı meydana
Azimle işeyen duvarı delermiş
Mükemmel çalışmalar eline sağlık ustamızın....
eline sağlık usya
saygılar ustamıza,sanatçımıza....
Harika işler çıkmış..Eline sağlık ustanın..
Bu motorlardan bazıları tanıdık geldi gözüme..Anatolian Tigers MC dekilerden bazılarının motorları olabilirler mi acep?
fena fena fena.... fiyatı ne kadar acaba :S
çok zor imkanlarda yapılmış.helal olsun ustalarımıza
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Hepsi tam bir sanat eseri, ustayı tebrik etmek gerek. Ayrıca arka planda çalan şarkıların da isimlerini bilen varsa iki şarkınında ismini yazarsanız süper olur.
Hangi istiklal vardir ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlariyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.K.ATATÜRK
Türkçemizin utanılacak birşeyi yok, ya sizin?
site hazır değil nasıl uşasırız
güzeller.........
izzetkartal@mynet.com eklerseniz sevinirim amerakan chopper düşünüyorum
gördükçe imreniyorum valla...imkanlarımız olsada biz de yapsak...
Aslanlar kendi yazarlarına kavuşuncaya kadar, kitaplar avcıyı övecektir.
cidden güzel olmus!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)