Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
ellerinden öptüğpüm sevgili üstadım zaten az çok bazı şeylerin bilincindeyim yani zorluğunun ,elbetteki ne yağlı boyaya nede kara kaleme benzemez fakat vereceğin teknik ve aynı zamanda ufak ayrıntılarla bende senin gibi 7 değil 10 yılımı bu işe adamaya hazırım (şeytan ufak ayrıntılarda gizlidir),insan isterse yapar zaten öyle şundan bundan iyi yapayım diye bir iddiam asla olmadı olamazda kendime 100 litrelik bir komresör alacağım oto boyası vs. için satanın tabancaları pahalı önerebileceğin hem aırbrush ve normal boya tabancası varmı uygun fiyatlı önce malzemeden başlayalım ve kullandığın renk boyalar yaptığın işe özel boyalarmı yoksa hepimizin bildiği oto boyası renklermidir bunu merak ettim birde vernik olayı bu konuda beni aydınlatırsan konularının şahsen takipçisiyim görüşmek üzere...
Değerli arkadaşım.. ve diğer airbrush öğrenmek isteyen kardeşler...

Lütfen maillim olan maltintash@yahoo.com adresime gerekli bilgileriniz ve kişisel bilgilerinizle irtibata geçerseniz .. sizlere gerekli döküman , püf noktaları ve gerekli ekipmanları sağlayabilir ve yardımcı olurum.