Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Airbrush çalışması birikim ister..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GT 650 R
    üstad şahane ! Tek kelime şahane hasta oldum :S hele o tanka yaptığın kuru kafa kanatlı falan ohohohoho resmen ohohoho :D muhteşem !! Tebrikler çalışmalarının devamını EN İÇTENLİKLE diliyorum... !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SYM GTS 250 olacak
    Motor aldığım zaman mutlaka yanına uğrıcam kütahya falan yapmayı planlıyorum zaten izmir yolunda sende mola veririm

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Alıntı SOrginal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor aldığım zaman mutlaka yanına uğrıcam kütahya falan yapmayı planlıyorum zaten izmir yolunda sende mola veririm
    BEklerim kardeşim...Zevkle..

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    vovvv harikaaaa üstad değil sanatcısınız
    Mustafa Kemal Atatürk

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende 2 senedir falan ugrasiyorum bilen bilir benim kendi kaskimda vardi airbrush bi abimin yardimiyla olmustu ondan sonra birakmadim.

Cok zevkli ama zor ay vernikte akinti oldu ay tabancanin sibobu bozulmus imkanda yok firin falan toz koncak diye parcaya butun heryere gazete ser sonra sula heryeri.

Allah tan simdi yurt disindayim yoksa tinerci olup cikicaktim.
    We are many...

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 2 senedir falan ugrasiyorum bilen bilir benim kendi kaskimda vardi airbrush bi abimin yardimiyla olmustu ondan sonra birakmadim.

Cok zevkli ama zor ay vernikte akinti oldu ay tabancanin sibobu bozulmus imkanda yok firin falan toz koncak diye parcaya butun heryere gazete ser sonra sula heryeri.

Allah tan simdi yurt disindayim yoksa tinerci olup cikicaktim.
    ali naııl yanıi

۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ali naııl yanıi

Hangisine sasirdin airbrush yapmama mi yoksa tinerci olmaktan son anda kurtulmama mi?
    We are many...

Forumdan Uzaklaştırıldı

şu resmin airbrushını yapsana depono çok hoş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 ----------

http://img263.imageshack.us/img263/7545/freddy1m.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

<

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------

[/COLOR]
    [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------

fikir olsun diye koydum yapmak istersen resim

en sondaki resmi photoshopta neon ton lara çevirip yollayayım istersen mavili turkuazlı en üzstteki gibi

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    kaskımı düz siyah alırken bana özel bir çalışma istiyodum bende. kask eskidi ben hala yaptıramadım
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

çok güzel olmuş elinize sağlık.
    ben de motorumun deposuna airbrush istiyorum, kaça yaparsınız acaba

Motosikleti
    Alıntı mr.breeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel olmuş elinize sağlık.
    ben de motorumun deposuna airbrush istiyorum, kaça yaparsınız acaba
    Arkadaşlar... yaptırmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.Ordan konuşuruz. birde .... turkairbrush.com a bakarsanız sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

Alıntı co_takirtukur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şu resmin airbrushını yapsana depono çok hoş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 ----------

http://img263.imageshack.us/img263/7545/freddy1m.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

<

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------

[/COLOR]
    [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------

fikir olsun diye koydum yapmak istersen resim

en sondaki resmi photoshopta neon ton lara çevirip yollayayım istersen mavili turkuazlı en üzstteki gibi
    Eyvallaha.. oldukca ilginç resimler.. aldım kaydettim teşekkürler..Ha.. "yapabilirmisin" yok... kesinlikle " YAPARIM " var.

Motosikleti
    bu da arabalara yapılmış airbrushlar..

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çalışmalarını ciddi anlamda çok hoş harcadığınız emek tartışılmaz bu başlığı inceledikten sonra "keşke" dedim... keşke mono kask alıp sizinle iletişime geçseydim
    Ninja

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    güzel çalışmalar eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

hazakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Viva City 125
    maltintash, sanatınız fevkalade...yetenek göstergesi çalışmalarınızı, bir gün afyon tatlı ve kaymağı yemeğe geldiğimde görmek isterim...
    Doğaya Dönüş, ruha tılsımlı bir dokunuştur
    www.returnnature.blogspot.com

Hepsi harika ama bir tek terminatör olsa kafi,emeğe hürmetler.

Om3R FiLiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daha yok...
    Çok güzel çalışmalar bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
    Motorsiklet'in zararı SİGARADAN azdır.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    sevgili arkadaşım önce seni azmin ve başarılarından ötürü tebrik ederim ..
    bir işi hobi olarak yapıp onu sürekli geliştirmek ne kadar tatlı değilmi ?

ve bunu yaparken herhangi bir maddi karşılık beklememek, ben inanıyorumki arada bir kaç beğenmeyen illaki çıkar ve çıkıyorda

neyse benim adım irfan kocaelinde ikamet ediyorum 36 yaşındayım evli bir kız çocuğu babasıyım uzatmayayım şunu sormak istiyorum sevgili arkadaşım bir atölyede olması gereken her şeyim var aırbrush tabancam dışında ve yaklaşık 5 yıl kadar yağlı boyayla uğraştım 500 ün üzerinde tablo yaptım , ayrıca 18 yıldırda müzisyenlik yapıyorum yani bu işten ekmek yiyorum , ama buda hobim motor sevdasını hobiden saymıyorum o zaten kendimi bildiğim günden beri var

birde böyle bir hobim var bununlada yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyorum

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...imi-buggy.html

sana anlatmaya çalıştığım şey dostane olarak şudur , yukarıda kısa künyemi sayma nedenimde bundan kaynaklanmaktadır ,(bana balık tutup verme) bana balık tutmayı öğret, ustam diye gururla anacağım bir insan ol ve gel şu işi bana göster, mesafelerin önemi yok ankarada da olsan illaki seni bulurum , yani km lerin ehemmiyeti yok , bu olayı uzun zamandır düşünüyorum fakat bana zaman kaybettirecek sen,n kadar olmasamda bu konudada kendi işimi kendim göreyim , senin kadar olmasada ,

sende taktir edersinki bu iş zaman emek ve tecrübe işidir her yaptığım resim bir öncekinden güzel olmuştur ve kural böyledir sendede herkezde

bu işe oldukça hevesliyim uzun zamandır .. şu arkadaşına hiç tanımadığın bir mt dostu olarak el uzatırsan bundan memnuniyet duyarım ve sana dua ederim görüşmek üzere hoşçakal....
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşım önce seni azmin ve başarılarından ötürü tebrik ederim ..
    bir işi hobi olarak yapıp onu sürekli geliştirmek ne kadar tatlı değilmi ?

ve bunu yaparken herhangi bir maddi karşılık beklememek, ben inanıyorumki arada bir kaç beğenmeyen illaki çıkar ve çıkıyorda

neyse benim adım irfan kocaelinde ikamet ediyorum 36 yaşındayım evli bir kız çocuğu babasıyım uzatmayayım şunu sormak istiyorum sevgili arkadaşım bir atölyede olması gereken her şeyim var aırbrush tabancam dışında ve yaklaşık 5 yıl kadar yağlı boyayla uğraştım 500 ün üzerinde tablo yaptım , ayrıca 18 yıldırda müzisyenlik yapıyorum yani bu işten ekmek yiyorum , ama buda hobim motor sevdasını hobiden saymıyorum o zaten kendimi bildiğim günden beri var

birde böyle bir hobim var bununlada yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyorum

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...imi-buggy.html

sana anlatmaya çalıştığım şey dostane olarak şudur , yukarıda kısa künyemi sayma nedenimde bundan kaynaklanmaktadır ,(bana balık tutup verme) bana balık tutmayı öğret, ustam diye gururla anacağım bir insan ol ve gel şu işi bana göster, mesafelerin önemi yok ankarada da olsan illaki seni bulurum , yani km lerin ehemmiyeti yok , bu olayı uzun zamandır düşünüyorum fakat bana zaman kaybettirecek sen,n kadar olmasamda bu konudada kendi işimi kendim göreyim , senin kadar olmasada ,

sende taktir edersinki bu iş zaman emek ve tecrübe işidir her yaptığım resim bir öncekinden güzel olmuştur ve kural böyledir sendede herkezde

bu işe oldukça hevesliyim uzun zamandır .. şu arkadaşına hiç tanımadığın bir mt dostu olarak el uzatırsan bundan memnuniyet duyarım ve sana dua ederim görüşmek üzere hoşçakal....
    Değerli kardeşim.

Öncelikle güzel yazın için teşekkür ederim.Ayrıca Airbrush sanatına ilgi duyman çok güzel. meslek olarak işim devlet okulunda Sınıf öğretmenliği. Ama bu sanat işinde 25 yıllık bir birikimim var. ( Airbrush hariç ) Airbrush işine 7 yıl önce merak saldım. Türkiye de henüz daha emekleme döneminde olan bu sanatı inan ki kimseden yardım alamadım. Fena derecede zorluk çektik. Kesinlikle bir yağlı boya çalışması yada ne bileyim bir karikatür sanataıyla asla karıştırılmamalı airbrush sanatı. Ben tabancıyı elime aldığımda çöp adam çizememiştim. ve kafayı yiyordum nasıl olurda ben bu meretle çizim yapamıyorum diye. İnatla devam ettik . Gerek internetten gerekse diğer kaynaklardan ve yurtdışından dergiler getirteek bu işin püf noktasını öğrenmeye çalıştım. Amerikalı bir Airbrush ustasıyla online ders aldım. Cd lerleden öğrendik. Ve sana şunu söyleyeyim. airbrush %75 teknik bilgi geri kalan % 25 lik bölümü yetenek ve azimden öte değildir. Airbrush sanatını gerçekten adam gibi birinden öğrenirsen herkezin yapabileceği bir sanattır. Gözünüzde büyütmeyin sakın. Gelelim sana: Sana yardımcı olmak bana büyük keyif verir. Bunun için zaman ayırmak ve paylaşımda bulunmak gerekir. Sana yardımcı olurum. Sorun değil.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı maltintash adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli kardeşim.

Öncelikle güzel yazın için teşekkür ederim.Ayrıca Airbrush sanatına ilgi duyman çok güzel. meslek olarak işim devlet okulunda Sınıf öğretmenliği. Ama bu sanat işinde 25 yıllık bir birikimim var. ( Airbrush hariç ) Airbrush işine 7 yıl önce merak saldım. Türkiye de henüz daha emekleme döneminde olan bu sanatı inan ki kimseden yardım alamadım. Fena derecede zorluk çektik. Kesinlikle bir yağlı boya çalışması yada ne bileyim bir karikatür sanataıyla asla karıştırılmamalı airbrush sanatı. Ben tabancıyı elime aldığımda çöp adam çizememiştim. ve kafayı yiyordum nasıl olurda ben bu meretle çizim yapamıyorum diye. İnatla devam ettik . Gerek internetten gerekse diğer kaynaklardan ve yurtdışından dergiler getirteek bu işin püf noktasını öğrenmeye çalıştım. Amerikalı bir Airbrush ustasıyla online ders aldım. Cd lerleden öğrendik. Ve sana şunu söyleyeyim. airbrush %75 teknik bilgi geri kalan % 25 lik bölümü yetenek ve azimden öte değildir. Airbrush sanatını gerçekten adam gibi birinden öğrenirsen herkezin yapabileceği bir sanattır. Gözünüzde büyütmeyin sakın. Gelelim sana: Sana yardımcı olmak bana büyük keyif verir. Bunun için zaman ayırmak ve paylaşımda bulunmak gerekir. Sana yardımcı olurum. Sorun değil.
    ellerinden öptüğpüm sevgili üstadım zaten az çok bazı şeylerin bilincindeyim yani zorluğunun ,elbetteki ne yağlı boyaya nede kara kaleme benzemez fakat vereceğin teknik ve aynı zamanda ufak ayrıntılarla bende senin gibi 7 değil 10 yılımı bu işe adamaya hazırım (şeytan ufak ayrıntılarda gizlidir),insan isterse yapar zaten öyle şundan bundan iyi yapayım diye bir iddiam asla olmadı olamazda kendime 100 litrelik bir komresör alacağım oto boyası vs. için satanın tabancaları pahalı önerebileceğin hem aırbrush ve normal boya tabancası varmı uygun fiyatlı önce malzemeden başlayalım ve kullandığın renk boyalar yaptığın işe özel boyalarmı yoksa hepimizin bildiği oto boyası renklermidir bunu merak ettim birde vernik olayı bu konuda beni aydınlatırsan konularının şahsen takipçisiyim görüşmek üzere...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler