üstad şahane ! Tek kelime şahane hasta oldum :S hele o tanka yaptığın kuru kafa kanatlı falan ohohohoho resmen ohohoho :D muhteşem !! Tebrikler çalışmalarının devamını EN İÇTENLİKLE diliyorum... !
üstad şahane ! Tek kelime şahane hasta oldum :S hele o tanka yaptığın kuru kafa kanatlı falan ohohohoho resmen ohohoho :D muhteşem !! Tebrikler çalışmalarının devamını EN İÇTENLİKLE diliyorum... !
Motor aldığım zaman mutlaka yanına uğrıcam kütahya falan yapmayı planlıyorum zaten izmir yolunda sende mola veririm
vovvv harikaaaa üstad değil sanatcısınız
Mustafa Kemal Atatürk
Bende 2 senedir falan ugrasiyorum bilen bilir benim kendi kaskimda vardi airbrush bi abimin yardimiyla olmustu ondan sonra birakmadim.
Cok zevkli ama zor ay vernikte akinti oldu ay tabancanin sibobu bozulmus imkanda yok firin falan toz koncak diye parcaya butun heryere gazete ser sonra sula heryeri.
Allah tan simdi yurt disindayim yoksa tinerci olup cikicaktim.
We are many...
şu resmin airbrushını yapsana depono çok hoş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 ----------
http://img263.imageshack.us/img263/7545/freddy1m.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------
<
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------
[/COLOR]
[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------
fikir olsun diye koydum yapmak istersen resim
en sondaki resmi photoshopta neon ton lara çevirip yollayayım istersen mavili turkuazlı en üzstteki gibi
kaskımı düz siyah alırken bana özel bir çalışma istiyodum bende. kask eskidi ben hala yaptıramadım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
çok güzel olmuş elinize sağlık.
ben de motorumun deposuna airbrush istiyorum, kaça yaparsınız acaba
Arkadaşlar... yaptırmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.Ordan konuşuruz. birde .... turkairbrush.com a bakarsanız sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
Eyvallaha.. oldukca ilginç resimler.. aldım kaydettim teşekkürler..Ha.. "yapabilirmisin" yok... kesinlikle " YAPARIM " var.
çalışmalarını ciddi anlamda çok hoş harcadığınız emek tartışılmaz bu başlığı inceledikten sonra "keşke" dedim... keşke mono kask alıp sizinle iletişime geçseydim
Ninja
güzel çalışmalar eline sağlık paylaşım için teşekkürler.
maltintash, sanatınız fevkalade...yetenek göstergesi çalışmalarınızı, bir gün afyon tatlı ve kaymağı yemeğe geldiğimde görmek isterim...
Doğaya Dönüş, ruha tılsımlı bir dokunuştur
www.returnnature.blogspot.com
Hepsi harika ama bir tek terminatör olsa kafi,emeğe hürmetler.
Çok güzel çalışmalar bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Motorsiklet'in zararı SİGARADAN azdır.
sevgili arkadaşım önce seni azmin ve başarılarından ötürü tebrik ederim ..
bir işi hobi olarak yapıp onu sürekli geliştirmek ne kadar tatlı değilmi ?
ve bunu yaparken herhangi bir maddi karşılık beklememek, ben inanıyorumki arada bir kaç beğenmeyen illaki çıkar ve çıkıyorda
neyse benim adım irfan kocaelinde ikamet ediyorum 36 yaşındayım evli bir kız çocuğu babasıyım uzatmayayım şunu sormak istiyorum sevgili arkadaşım bir atölyede olması gereken her şeyim var aırbrush tabancam dışında ve yaklaşık 5 yıl kadar yağlı boyayla uğraştım 500 ün üzerinde tablo yaptım , ayrıca 18 yıldırda müzisyenlik yapıyorum yani bu işten ekmek yiyorum , ama buda hobim motor sevdasını hobiden saymıyorum o zaten kendimi bildiğim günden beri var
birde böyle bir hobim var bununlada yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...imi-buggy.html
sana anlatmaya çalıştığım şey dostane olarak şudur , yukarıda kısa künyemi sayma nedenimde bundan kaynaklanmaktadır ,(bana balık tutup verme) bana balık tutmayı öğret, ustam diye gururla anacağım bir insan ol ve gel şu işi bana göster, mesafelerin önemi yok ankarada da olsan illaki seni bulurum , yani km lerin ehemmiyeti yok , bu olayı uzun zamandır düşünüyorum fakat bana zaman kaybettirecek sen,n kadar olmasamda bu konudada kendi işimi kendim göreyim , senin kadar olmasada ,
sende taktir edersinki bu iş zaman emek ve tecrübe işidir her yaptığım resim bir öncekinden güzel olmuştur ve kural böyledir sendede herkezde
bu işe oldukça hevesliyim uzun zamandır .. şu arkadaşına hiç tanımadığın bir mt dostu olarak el uzatırsan bundan memnuniyet duyarım ve sana dua ederim görüşmek üzere hoşçakal....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Değerli kardeşim.
Öncelikle güzel yazın için teşekkür ederim.Ayrıca Airbrush sanatına ilgi duyman çok güzel. meslek olarak işim devlet okulunda Sınıf öğretmenliği. Ama bu sanat işinde 25 yıllık bir birikimim var. ( Airbrush hariç ) Airbrush işine 7 yıl önce merak saldım. Türkiye de henüz daha emekleme döneminde olan bu sanatı inan ki kimseden yardım alamadım. Fena derecede zorluk çektik. Kesinlikle bir yağlı boya çalışması yada ne bileyim bir karikatür sanataıyla asla karıştırılmamalı airbrush sanatı. Ben tabancıyı elime aldığımda çöp adam çizememiştim. ve kafayı yiyordum nasıl olurda ben bu meretle çizim yapamıyorum diye. İnatla devam ettik . Gerek internetten gerekse diğer kaynaklardan ve yurtdışından dergiler getirteek bu işin püf noktasını öğrenmeye çalıştım. Amerikalı bir Airbrush ustasıyla online ders aldım. Cd lerleden öğrendik. Ve sana şunu söyleyeyim. airbrush %75 teknik bilgi geri kalan % 25 lik bölümü yetenek ve azimden öte değildir. Airbrush sanatını gerçekten adam gibi birinden öğrenirsen herkezin yapabileceği bir sanattır. Gözünüzde büyütmeyin sakın. Gelelim sana: Sana yardımcı olmak bana büyük keyif verir. Bunun için zaman ayırmak ve paylaşımda bulunmak gerekir. Sana yardımcı olurum. Sorun değil.
ellerinden öptüğpüm sevgili üstadım zaten az çok bazı şeylerin bilincindeyim yani zorluğunun ,elbetteki ne yağlı boyaya nede kara kaleme benzemez fakat vereceğin teknik ve aynı zamanda ufak ayrıntılarla bende senin gibi 7 değil 10 yılımı bu işe adamaya hazırım (şeytan ufak ayrıntılarda gizlidir),insan isterse yapar zaten öyle şundan bundan iyi yapayım diye bir iddiam asla olmadı olamazda kendime 100 litrelik bir komresör alacağım oto boyası vs. için satanın tabancaları pahalı önerebileceğin hem aırbrush ve normal boya tabancası varmı uygun fiyatlı önce malzemeden başlayalım ve kullandığın renk boyalar yaptığın işe özel boyalarmı yoksa hepimizin bildiği oto boyası renklermidir bunu merak ettim birde vernik olayı bu konuda beni aydınlatırsan konularının şahsen takipçisiyim görüşmek üzere...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)