Cruiser için tank pad yapımı :)
-
Reklamlar
-
hehe güzel olmuş ucuz olmuş, poşet olayı bitirdi beni :D:D:D
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
pek hoş değil ama sonuçta el emeği poşette bazı anadolların depo kapagı düşünce sıkıstırıldı ona benzemis :D
-
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
-
depoya niye hava girişi oluyoda benzin uçuyo ben onu anlamadım
kortejde konuşalım bu konuyu
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
-
arkadaşım,
oradaki conta düşmüş olmalı,
veya kopmuş,
RULMANcılarda O-RIN'ler var,
boy boy ebat ebat değişiyor,
oraya uyumlu bişiyler verebıleceklerdır,
Araştır İstersen...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Depodaki benzinin atmosferle olan temasını tamamiyle engellersen ileride karbüratör problemleriyle karşılaşabilirsin, ki sıkışan benzin gazının nadir de olsa patlama riskini saymıyorum bile..
Benzin deponuzu durup dururken sıfır hava hareketi sağlayacak şekilde yalıtmayın..
Haa contan bozuktur o ayrı dava..O conta da dikkat ederseniz ağzı örtmez, kenarları örter..Çoğunluk depo kapağında iç basınçla açılan bilyalı bir sistem vardır..Hani benzin gazı sıkışıyordu ya..
Bu arada tank pad cidden kötü olmuş
ama bu demek değildir ki takdir etmedim..
Devam çalışmaları bekliyoruz..Ama artık parçalardan olmasın mümkünse
-
Tank-pad kullanma süresince yeterli göz zevkini ulaşamamış olup daha iyisini yapmak üzere çöpe atılmıştır.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
yine güldürdün beni, ellerine sağlık açtığın başlıkları kaçırmadan görür görmez açıp okuyorum
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Yine ben
evet değerli site sakinleri bu gün yine zihni sinir bir o kadar dandik bir projeyle karşınızdayım
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Tank-pad kullanma süresince yeterli göz zevkini ulaşamamış olup
daha iyisini yapmak üzere çöpe atılmıştır.
Bu projeyede, poşetten brandayada, suni deri eldivenede, 15 dk ağlaya ağlaya güldüm
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler