Topcase'e (Kappa-K35) Led Stop yapımı..
Reklamlar
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Çok güzel ve başarılı bir uygulama tebrikler
Eyvallah..Aslında çok basit yapılması..
maerhan adlı üyeden alıntı
o zaman 250 mct nin (bilmiyorum varsa eğer) yan çantaların arkasına led stop yapmayı düşünürsen lehimleri ben yapabilirim
Yok yav mct ye gitmez öyle led işleri
Belki stop lambasına power led koyulabilir ama o da değermi değmez mi emin değilim
Reklamlar
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Yok yav mct ye gitmez öyle led işleri
Belki stop lambasına power led koyulabilir ama o da değermi değmez mi emin değilim
eyvallah o da doğru... ben bi power led düşünüyorum stop lambasına, daha önce patlayan bir ampulu kırıp duya giren tarafını uygun bir platforma bağlayıp sökülür - takılır bir park / stop lambası olacak, ama ne zaman hayata geçer ben de bilmiyorum
-
maerhan adlı üyeden alıntı
eyvallah o da doğru... ben bi power led düşünüyorum stop lambasına, daha önce patlayan bir ampulu kırıp duya giren tarafını uygun bir platforma bağlayıp sökülür - takılır bir park / stop lambası olacak, ama ne zaman hayata geçer ben de bilmiyorum
Aslında kafaya koyup niyet etme meselesi..Her şey yapılır da zaman ve azim lazım..Bir de dediğim gibi motora gözünü kapatıp masraf edebilme yeteneği olması lazım
-
bomba olmuş..bende istiyorum..
-
bu arada lehim işini biraz önce bir arkadaşımla konuşurken benim becerikziliğim değil bilgisizliğimden kaynaklandığını öğrendim :D
lehim pastası diye birşeyin varlığından haberim yoktu o olmadan havya ile tli damlatıp lehimlemeye çalışıyordum pasta sipariş ettim gelsin tekrar ilgileneceğim :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
hacı güzelim çantayı vermişin sattığın kişiye...ben satın alırdım valla çok kullanışlı birşey...gece trafiğinde olduğumdan (işe giderken) tam benlik birşeydi...birde lede 35 bayılmışın çok be hacı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Haziran 2010, 20:40
konu 2 ay hortlayacak ama süper olmuş yaa elinize sağlık..
-
02 Haziran 2010, 20:43
Valla güzel olmuş eline sağlık
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
02 Haziran 2010, 20:50
poyraz010 adlı üyeden alıntı
konu 2 ay hortlayacak ama süper olmuş yaa elinize sağlık..
Aspendos8181 adlı üyeden alıntı
Valla güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler, aslında basit bir sistem azıcık el yatkınlığı yeter
mete_han adlı üyeden alıntı
hacı güzelim çantayı vermişin sattığın kişiye...ben satın alırdım valla çok kullanışlı birşey...gece trafiğinde olduğumdan (işe giderken) tam benlik birşeydi...birde lede 35 bayılmışın çok be hacı...
Lede çok para verdim ama daş gibiydi
Çanta kimbilir ne olmuştur şimdi, çantayı bırak caanım motorumun hali nicedir
-
28 Temmuz 2010, 10:04
Osbourne, selamlar...güzel olmuş senden gördüm bende yaptım...
Ancak direnç koydun mu? - kısma direnç koymak gerekir mi?
Yoksa bu şerit ledlerde direnç de var mıdır..?
Osbourne gitmiş ben anlamadım...
Başka bilen var mıdır..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
10 Ağustos 2010, 14:59
bende arka stopun içine yapmayı düşünüyorum kullandıgın ledler beyazmı yoksa kırmızımı
-
13 Ağustos 2010, 16:18
-
13 Ağustos 2010, 17:22
Kafana taktığın birşeyi mutlaka hallediyorsun hocam, ellerine sağlık.
-
13 Ağustos 2010, 20:05
Levsy adlı üyeden alıntı
Kafana taktığın birşeyi mutlaka hallediyorsun hocam, ellerine sağlık.
Saolasın Levent..
Valla tanıdın beni...
Birde arka teker çamurluğunun altında reflektör var..Onun içinede 6 tane şerit led koydum..Ama montajlamadım..Ne dersin bunları frenlere takmakta yarar mı var parklara mı şu anda olduğu gibi takılı dursun?
-
13 Ağustos 2010, 20:17
Farkedilir olmak adına parklara bağlamak düşünülebilir ama zaten çantaya yapmışsın gerekeni. Bu durumda parklara bağlarsan olay çok abartılı olur gibime geliyor.
Frene bağlarsan hiç olmazsa hoş bir orjinallik olabilir.
-
13 Ağustos 2010, 20:54
Levsy adlı üyeden alıntı
Farkedilir olmak adına parklara bağlamak düşünülebilir ama zaten çantaya yapmışsın gerekeni. Bu durumda parklara bağlarsan olay çok abartılı olur gibime geliyor.
Frene bağlarsan hiç olmazsa hoş bir orjinallik olabilir.
evet ufak ama farkedilebilirlik açısından iyi olur frene bağlamak reklektörü...saolasın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler