5 liraya Suni deriden soft korumalı eldiven yapımı :)
Reklamlar
-
Kendin ugrasman güzel birsey ama önce bir arastirma yapsaydin nasil daha iyi olur diye...
Bende bir ara yapmayi düsünüyordum ve arastirmistim , öncelikle bir eski çöplük bir eldiven bul (iş eldiveni falan) tabii lastik doktor eldiveni degil herhangi bir dikilmis olanindan onu dikişlerinden sök ve ayrilan parçalari yeni yapacagin eldiven deri veya suni üzerine koyarak çiz ve kes ,kestigin parçalari nasil söktün ise yine o şekilde dikebilirsin bu şekilde sanki yeni alinmis gibi model olacak ... Başarilar..
Reklamlar
-
hacıcım o köpükler göz zevkini ve motorun aerodinamik yapısını bozar. ha delikanlıyı bozarmı, bozmaz. laylon poşet ve eldiven çalışmalarını yakinen takip ediyorum
korumaları kauçuk plakadan kesersen fevkalade bişey çıkabilirdi. kauçukta ucuz bişey, ayakkabıcılarda bilene var hani şu kesip topuğa çaktıkları türden.
başarılarının(!) devamını dilerim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
Moderatör
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
hacıcım o köpükler göz zevkini ve motorun aerodinamik yapısını bozar. ha delikanlıyı bozarmı, bozmaz. laylon poşet ve eldiven çalışmalarını yakinen takip ediyorum
korumaları kauçuk plakadan kesersen fevkalade bişey çıkabilirdi. kauçukta ucuz bişey, ayakkabıcılarda bilene var hani şu kesip topuğa çaktıkları türden.
başarılarının(!) devamını dilerim
Şu yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ben. Şu yukarıdaki arkadaşa katıldığım nadir anlardan biridir zaten.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
tek kelimeyle harika kardeş,tebrikediyorum.çirkin falan diyenleri dinleme sen,yeni buluşlara yelken açmaya devam.bekliyoruz.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
Arkadaşlar eldiven sağlamlık ve güvenlik sınıfından kendimce yaptığım testlerden geçememiş olup iyi bir anı olaraka perte ayrılmıştır.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Yani..
eline sağlık denediğin için..
ama senin bu başlığını okuduktan sonra iki + 1 şeye karar verdim..
ilki vakti zamanında aldığım iki adet deri pantolondan yapmak istediğim korumalı pantolon fikri.. yazık derim sadece..
ikincisi.. motosiklet eldivenleri o kadar da pahalı değillermiş. ben boşa 150-200 lük eldivenleri beğeniyor ama alsam mı diyordum. artık tereddütüm kalmadı. almak lazım onları..
3. sü.. eğer bir şeye başlayacaksan önünde olanla başla.. bir eldiven alıp onu korumalı hale getirmek daha uygun olabilirdi buna direk hammadde değilde nazaran bitmiş ürünle işe başlamak diyebiliriz..
biliyorsun kimse sıfırdan bir şey yapmıyor.. customcular bile ellerinde olan birşeyleri çevirerek yeni tarz yaratıyor.. kaldı ki para alet edevat imkan had safhada.. buda üçüncüsü yani +1' i idi..
-
Gözümden yaş geldi son fotolara kadar bişey yoktu.Bu topici bookmark ettim canım sıkıldıkça bakayım sabahtan beridir canım sıkkındı karnıma ağrılar girdi.Çok sağol kardeş.Emeğin ve paylaşımın için ayrıyeten sağol.
-
yok mu bu aralar denemek istediğin bişiler?
-
Var abi olmaz mı ama fırsat+imkan bir araya gelmiyor
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
arkadaşım 5 liralık mesaine çok teşekkürler allah yardımcın olsun yolunu açık etsin artık 10 liralık mesaiye başla
-
straforları koyana kadar ciddi ciddi okuyodum
ayrıca sponsorumuza .ok atmak gibi olmasın ama geçen gittim oraya, ordaki eldivenlerden pekte farkı yoktu Hay.alper.est in yaptığının
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler