cok güzel bi çalışma imrendim valla gelişmeleri merakla bekliyorum kolay gelsin
bende takip ediyorum. başlığa bişiler yazıldıkca heyecanlanıyorum. daha çok fotoğraf görmek istiyorum sabırsızlanıyorum. bilmiyorum.. oluyo bişiler
Usta (usta diyorum lafın gelişinden değil dikkat) sen neler yapmışsın?
Sen baya bi ilerdesin...
Biz burda medeniyeti yeni kuruyoruz ne yaptın, daha dün tekerin icadıydı
Dönüşüm muhteşem olacak...
ağlarım ben o harley motosiklet için... lakin içimden.....
sonuçta motosiklet de, emek te, hayal de sizin.. bol şans ve başarılar dilerim. abone oluyorum ilk defa bi konuya. kolay gelsin.
debriaj kolu braketinin fabrikasyonu
duz metal levhayla basladim ise,
telin kafasini paslanmaz celikten yapmaya karar verdim,
kisaltdigim icin kafayi tekrardan kaynattim,
Bu arada kolun takildigi govdeyi (motorun uzerinden cikan orjinalini) iyice kesip, tasliyip kucultum,
burada yapimi suren braketleri bukup sekillendirdim, debriaj kolunun govdesini tam olarak kavramasi icin.
usteki resimdeki denemeler neticesinde en uygun/kuvetli braket tasarimina karar verdim,
ortaya cikan tasarim bu . . . "form follows function"
hepsi bir arada,
kullanacagim krom civatalar olmadigi icin farkli uydurma civatalar kullandim debriaji deniyebilmek icin,
Simdiye kadar geriden sikmali debriaj tasarimi gormedim, bunu bende ilk defa deniyor olucagim ama goruntusu bile baya bi sert (hardcore) )))
meraktan başka bişe yok çok çalışıyorsunuz bunun için demekki çok güzel bişey çıkacakk süper olcak bnce
Abi sen ne yaptın ya.Burda biyerimiz şişcek.Canım çekti.Bana da yapsana birşeyler.Eline koluna sağlık.Sabırsızlıkla bekliyorum.İmkanlarada imrenerek bakıyorum.
süper çalışma devamını bekliyoruz.sizi yakın takipteyiz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
koparmaya devam ediyosun abicim merakla takipteyiz . ben de yarın boya yapıciim bizde boyadan ote geçmio mod.
Hocam, kolay gelsin.Çalışmalarınızı beğenerek takip ediyoruz.Vites kolu ve debriyaj kolu gerçekten çok hoş olmuş.Arabalarda en zevkli olan şeyi motosiklet üzerinde gerçekleştirmek gerçekten çok güzel olacağa benziyor.Bu da motosikleti kullanırken haz üstüne haz verse gerek.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Angel spear valla sevgilin olmak istiyen cok kız wardır diye düşünüyorum :D:D:D bu motoru gördükten sonra. valla super gidiyosun son gaz devam
merakla bekliyoruz 2 gündür bi ilerleme yok galiba...
Tesekurler arkadaslar
cagri_5 cok sagol, genelde turk kizlarinin boyle isciliklere pek merakli olacagini zanetmiyorum
serbest81, parca falan ismarladim, havada cok sicak, kayda deger ilerleme olunca yayinliyacagim, (avatar supermis )
heehheeh
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)