Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Sportster dan BOBBER projesi

REKLAM ALANI
    snaken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zc
    way be hayatta ugraşmam helal valla
    OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    ya abicim birde senin gülcemalini görelim fotolarda.merak ettik valla seni.
    egsozların ucunu çapraz kesmek daha güzel göstermezmiydi?
    2 teker tek ruh tek yol.

Motosikleti
    Kastino 50
    Hocam ellerınıze saglık hakıkaten cok guzel bı calısma yetenekli ellerden cıkan bır harika daha devamını bekliyoruz

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    emeğine sağlık çok güzel gidiyor çalışman,

bende dukkan varken ne güzel uğraşırdım,
    grenajları zımparalarken 2 gece sabahlamıştım fıber ve çelık macun sonrası,,,

ahhh ahh,
    insanın uğraşacak mekanı olunca gözü bişiy görmüyor :9

Tebrikler...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kolay gelsin..Güzel olacak... Takipteyiz....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    CBF150
    Kolay gelsin o motosiklet calışmaya başladığında, gazı sonuna kadar acmaya kıyabilecekmisin...
    her şey bir bmx'le başladı..

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ Angel spear

Geçenlerde fasılalı hareket eden sileceği icat eden kişinin gerçek hayat hikayesini seyrettim .. evinin garajında icat ediyo sistemi ve patentini alıyo .. şu an dünyada her araç (silecek kullanan) bu sistemi kulanıyor. Bir çok icat zaten bunun gibi arka bahçe depolarında veya garajlarda yapılmıştır. Yıllar önce samsunda 2 kardeş uçak yapmışlardı garajda .. devlet senimisin yapan al sana vergi diye öle bi vergi istemiştiki bu kardeşlerden adamlar ibreti alem olsun diye 19 mayısta yakacazdemişlerdi.

Devrim arabalarını seyrettim geçenlerde aynı hastalık ülen araba bina edilmiş yürüyo devam et 180 günde bir mucize yaratılmış.yine aynı filmde Atatürkün emri ile açılan hatta dışardan sipariş alan teyyare fabrikasının nasıl bile bile batırıldığı anatılıyo..1940 larda uçak yapan türkiye şu an f 16 nın % bilmemkaçını burada üretiyo diye övünüyoz .. yazık

bi aralarda jetpa İMZA diye eyrli yapım otomobil den sözetti batırdılar adamı apartopar.. Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz lafı doğru gibi .. Bu ülkeyi tapar gibi severim hatta dünya üzerinde en değerli pasaporta sahip olduğumu düşünürüm .. Bu zihniyet bi gün acaba bina edeni, icat edeni ödüllendirirmi.

Avrupa karanlık çağları yaşarken osmanlı medreseleri dünyanın her yanından öğrenci ve bilim adamları ile eğitim vermiş. astroloji üzerine çalışılmış daha mercekler yokken .. o aydınlık kafalar nerde şimdi ..

ülen ne dağıttım konuyu be.. devam et arkadaşım en azından sana ekstra vergi kesen yok ..
    abi bu yazının altına imzamı atarım (imza attık diye vergi alan olursada olmazsada)
    türkiyenin tek sorununun sanayileşememe olduğunu düşünen biri için bu yazıdaki gerçekler oldukça üzücü can sıkıca ama gerçek
    eğer birgün bir mücize olurda elime dünya barışı için bir fırsat geçerse amerika olmadı avrupa olmadı bir afrika ülkesine sığınma talep edeceğim
    ''TÜRKİYEDE HİÇBİR BAŞARI CEZASIZ KALMAZ'' ne kadar acı
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hızla giderseniz 2aya kalmaz biter bu çalışma inşallah.
    haklisin arkadasim, aslinda 2-3 haftadada bitebilir ama su anki hizimla 1-2 ayi bulur gibi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------

Alıntı snaken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    way be hayatta ugraşmam helal valla
    sende haklisin tesekurler

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Eline emeğine sağlık,kolaylıklar dilerim..Angel Spear
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

muratboyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rs200
    selam Angel spear.ellerine sağlık baştan sona merakla takip ediyorum ellerine sağlık. bi ara powder coat Türkçesi nedir diye sormuşsun. genel olarak elektrostatik toz boyama işlemi deniliyor. yoksa boyamayı da kendin mi yapacaksın? üzerine mat vernik uygulanacak mı? kolay gelsin

Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abicim birde senin gülcemalini görelim fotolarda.merak ettik valla seni.
    egsozların ucunu çapraz kesmek daha güzel göstermezmiydi?
    tamam '

capraz egzoz bitimi guzeldir bende begenirim, bu sefer duz bitirmek istedim shotgun tipi ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 AM ----------

Alıntı Lantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ellerınıze saglık hakıkaten cok guzel bı calısma yetenekli ellerden cıkan bır harika daha devamını bekliyoruz
    Lantas, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 AM ----------

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emeğine sağlık çok güzel gidiyor çalışman,

bende dukkan varken ne güzel uğraşırdım,
    grenajları zımparalarken 2 gece sabahlamıştım fıber ve çelık macun sonrası,,,

ahhh ahh,
    insanın uğraşacak mekanı olunca gözü bişiy görmüyor :9

Tebrikler...
    serkanADH13, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin..Güzel olacak... Takipteyiz....
    alp_tunay, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 AM ----------

Alıntı SGLs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin o motosiklet calışmaya başladığında, gazı sonuna kadar acmaya kıyabilecekmisin...

sonuna kadar ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline emeğine sağlık,kolaylıklar dilerim..Angel Spear
    tasarslan, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 AM ----------

Alıntı muratboyar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam Angel spear.ellerine sağlık baştan sona merakla takip ediyorum ellerine sağlık. bi ara powder coat Türkçesi nedir diye sormuşsun. genel olarak elektrostatik toz boyama işlemi deniliyor. yoksa boyamayı da kendin mi yapacaksın? üzerine mat vernik uygulanacak mı? kolay gelsin
    muratboyar, tesekur ederim. evet toz boyanin yuzeye yapismasi ve 350-400 derece fahrenheit sicaklikda 2-3 saat bekletilmesi islemi, cok saglam ve farkli yuzeyler (texture) elde edilebiliyor, cekicle uzerine vursan catlamiyor renkli kaplama.

Bunu yapan yerler var oraya goturcam powdercoat olucak parcalari, 2-3 gunde geri veriyorlar.

Merakla takip ediyorum hadi bitir şunuda sende kurtul bende kurtulayım

Motosikleti
    xs 650

hehehe

naber be nasılsın olm,
    tunçla beraberiz selam sölüyo çok ,
    her şey iyi gidio görüyorum zaten bu kadar işi bir arada senden başka kim yapabilirki ?
    kaynak elektrik mekanik tasarım elektronik ayar (hepsini bir arada yapabilcek adam yok)

bravo

öptüm kolay gelsin bişi lazımsa yaz bana

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    tebrıkler super bende takıpteyım

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    merakla takip ediyorum , umarım kısa sürede biter. elinize kolunuza sağlık
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı Angel Spear adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teskurler arkadaslar,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------

bilmiyorum bir kac hafta surer herhalde, bunu kiz arkadasima yapiyorum, biraz mecburiyetten oldu .. benim motor tek kisilik oldugundan ikinci motora ihtiyac vardi, boylelikle benim kizida motorcu yapicagiz,

valla kız arkadaşa motor yapmak ne güzel birşey, burda en fazla kağıttan gemi yapıp verebliiriz beraber bir fotonuzu görebilirsek iyi olur şahsen merak ettim uğruna motosiklet yapılan bayanı...

konuyu unutma lütfen Angel Spear.. Merakla bekliyoruz!!!!

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    şiddetle takipteyim
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    Panther 100*
    çok güzel olacak keşke videoya çekseniz chopper programı olrdu vallaha

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    konuyu başından beri takip ettim. herkes gibi "amatör"ce bir mucize gerçekleşti sanıyordum. alet-edavatlar için bile dünya kadar övgü okuduk ama taaa ki " sipariş üzerine bu tip üretimler "yaptığınızı okuyuncaya kadar sürdü bu heyecan. elbette ekmek kapınıza saygı duyuyorum, kız arkadaşınız için de yaptıklarınız da övgüye değer elbette, neticede emeğe saygı ve motosiklete ise sonsuz bir sevda taşıyoruz.
    kısaca diyeceğim şu ki;
    tüm " amatörce yapıldığı sanılan " ve bu yüzden daha da övgüde bulunulan bu başlığın hemen ilk mesajlarında, sipariş üzerine bu tip işlemleri yaptığınızı söyleseydiniz daha şık olurdu. -kimse sormadı ki- demeyin sakın, alkışı alırken duymuş olmalıydınız.

bence iyi işçilik sunan bir usta olabilirsiniz ama reklamınızı yaptığınızı düşünüyorum.
    amerikanın suyunu iyi sindirmişsiniz. sinsice yaklaşımınıza hayran kaldım... bu da en az işçilik ve zanaatkârlık kadar zor ve değerli bir şey günümüzde
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    1977 cb750
    Herkese tesekurler,

.
    .

Alıntı bikerboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merakla takip ediyorum hadi bitir şunuda sende kurtul bende kurtulayım
    selam bikerboy35, daha oncede yazdigim gibi, ESAS isimden arta kalan vakitlerde motorla ilgilenebiliyorum, diger bir arkadasimizin gozlemledigi gibi bu projeyi evimin garajinda yapiyorum, esas isim insaat hava kalitesi kontrolorlugu, beni profesyonel motor yapan biri olarak dusunulmesini iltifat kabul ediyorum ;)
    Bugun mesela tum ctesimi motora verecekdim ancak haftanin yorgunlugu vardi ve tum gun dinlendim. bobbercycle olsaydi yardim ederdi daha cabuk biterdi ama oda istanbula 3 hafta evel dondu. neyse cok birsey kalmadi, amacim 4-6 hafta icinde bitirebilmek (?) (!) bi terslik cikmassa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 AM ----------

Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kız arkadaşa motor yapmak ne güzel birşey, burda en fazla kağıttan gemi yapıp verebliiriz beraber bir fotonuzu görebilirsek iyi olur şahsen merak ettim uğruna motosiklet yapılan bayanı...

konuyu unutma lütfen Angel Spear.. Merakla bekliyoruz!!!!
    selam Erdem, motor bitince motorla birlikte resmimizi yuklerim, simdilik ikimizin bu var

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler