bitir de boya artık sunu abicim şase çürüdü beklemekten ben de ..
bitir de boya artık sunu abicim şase çürüdü beklemekten ben de ..
İmkanı olan, becerisi elvereniçin süper bir uğraş.. Ama türkiyede yapılması hayal gibi bir şey .. dikkat ettiyseniz Arkadaşımızın özel garajında dönüyo olay tezgahlı matkaptan tutun 5mm lik krom levhayı kesecek asetilenine yine krom kaynağına kadar çok ileri alet edevat kullanılıyo . ben bu alet ve edavatın türkiyede bırakın bir evin garajını herhangi bir serviste olduğuna inanmıyorum ..asetilen kaynağı sadece bu ile uğraşan yerlerdedir ..alet edevata meraklı biri olarak ben yapılan işlem kadar kullanılan aletlere de hayran oldum ..
Hadi trde bu imkanlarınız var ve böle bir araç imal ettiniz Bürokrosimiz sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder .. nerde len bu motorun faturası şaseyi nerden buldun .. git projesini bi mühendise onaylat .. ülen mühendis yapamazki bunu yapsa yapardı zaten ben bina edecem mühendis bakacak ok diyecek .. bi imza için bi servet alacak benden ..TR de bu motoru yapar sonra üzerine benzin döküp yakarsınız veya işyerinizde, evinizde aksesuar olarak durur çünki mevcut kanunlar bu motoru trafiğe çıkarmaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Becerikli elerden çıkan bır yapıt daha cok güzel devamını beklıyoruz
tesekurler kusadasina
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
gel yapalim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 AM ----------
bende cok istiyorum bitirebilmeyi bir an evel, ancak isden arta kalan vakitlerimde motorun uzerinde calisabildigim icin kolay olmuyo,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------
aynisini bobber cycle de bana hep soyluyor, "Bürokrosimiz sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder" cumlesi kulaga hem komik hem uzucu geliyor,
keske kostek yerine destek olunsa bu tip aktivitelere, eminin bircok insan bos vaktini ve enerjisini bu tip islere yonlendirir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 AM ----------
Lantas, tesekurler
varya burada bir arka sehpa bile yapmak icin gerekli ekipmanı bulmak çok uzun sürer, motoru koyacak yerimiz bile yok çoğumuzun sizin orda garaj var, ekipman var, para da var sanırım vallaha imrenerek, iç çekerek, okudum tüm yazılanları... Ellerinize sağlık sonucu merakla bekliyoruz..
Seri üretime gecmeyi düşünüyor musunzu??
@ Angel spear
aynisini bobber cycle de bana hep soyluyor, "Bürokrosimiz sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder" cumlesi kulaga hem komik hem uzucu geliyor,
keske kostek yerine destek olunsa bu tip aktivitelere, eminin bircok insan bos vaktini ve enerjisini bu tip islere yonlendirir.
Geçenlerde fasılalı hareket eden sileceği icat eden kişinin gerçek hayat hikayesini seyrettim .. evinin garajında icat ediyo sistemi ve patentini alıyo .. şu an dünyada her araç (silecek kullanan) bu sistemi kulanıyor. Bir çok icat zaten bunun gibi arka bahçe depolarında veya garajlarda yapılmıştır. Yıllar önce samsunda 2 kardeş uçak yapmışlardı garajda .. devlet senimisin yapan al sana vergi diye öle bi vergi istemiştiki bu kardeşlerden adamlar ibreti alem olsun diye 19 mayısta yakacazdemişlerdi.
Devrim arabalarını seyrettim geçenlerde aynı hastalık ülen araba bina edilmiş yürüyo devam et 180 günde bir mucize yaratılmış.yine aynı filmde Atatürkün emri ile açılan hatta dışardan sipariş alan teyyare fabrikasının nasıl bile bile batırıldığı anatılıyo..1940 larda uçak yapan türkiye şu an f 16 nın % bilmemkaçını burada üretiyo diye övünüyoz .. yazık
bi aralarda jetpa İMZA diye eyrli yapım otomobil den sözetti batırdılar adamı apartopar.. Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz lafı doğru gibi .. Bu ülkeyi tapar gibi severim hatta dünya üzerinde en değerli pasaporta sahip olduğumu düşünürüm .. Bu zihniyet bi gün acaba bina edeni, icat edeni ödüllendirirmi.
Avrupa karanlık çağları yaşarken osmanlı medreseleri dünyanın her yanından öğrenci ve bilim adamları ile eğitim vermiş. astroloji üzerine çalışılmış daha mercekler yokken .. o aydınlık kafalar nerde şimdi ..
ülen ne dağıttım konuyu be.. devam et arkadaşım en azından sana ekstra vergi kesen yok ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ERDEM860, tesekurler
kisisel siparis uzerine tasarim/fabrikasyon yapiyorum. saygilar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------
tesekurler , tanidigim bir tasarimci/mimar arkadasimin yorumunu gormek sevindirici ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------
Erenay, tekrar beklerim atolyeye ;)
İmkanları sonuna kadar kullanıyorsunuz anlaşılan. Tebrik ederim. Elinize sağlık. Çok güzel bir iş çıkarıyorsunuz. Fotoğrafların devamını bekliyorum.
www.tugsah.com
siteye her girişimde bu konuya bakıyorum hemen merakla takipteyim yani
kolay gelsin
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Harbiden helal olsun imkan var parça var para var beceri var eeee sonucunda adam akıllı birşey olmaması için bir neden yok
evet süper çalışma devamını bekliyoruz bitirin artık şu harika motoru da resimlerini görelim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
her parçasında kendi el emeğinin olduğu bir motosiklete binmenin keyfi paha biçilemez
ne kadar daha işin kaldı? ne zaman görücez ortaya çıkıcak şaheseri?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
teskurler arkadaslar,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------
bilmiyorum bir kac hafta surer herhalde, bunu kiz arkadasima yapiyorum, biraz mecburiyetten oldu .. benim motor tek kisilik oldugundan ikinci motora ihtiyac vardi, boylelikle benim kizida motorcu yapicagiz,
yapilacak isler:
headers/egzoz
debriyaj kolu/baglantilari
yag borulari/baglantilari
motorun orta sase baglanti/kulagi
fren hatlari
gaz teli/kolu
karburatorle ilgili modlar
on far/arka stop braketi
elektrik tesisati
braket ve bazi parcalarin krom kaplanmasi
motor komple powdercoat olucak (sase, depo, yag deposu, arka camurluk) "mat siyah" dusunuyorum, (powdercoat'un turkcesinin ne oldugunu bulamadim bilen varsa lutfen yazsin)
bunlar su anda aklima gelenler,
listeye ileve etmek isteyen varsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------
bu parcalarin ne icin oldugunu anlamissinizdir
508 mm capinda paslanmas celik boru, sagdan soldan topladim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------
.
.
.
eski egzozu kesip, flanjlarini temizleyip capi buyuk borularla tekrar kullaniyorum,
Ellerine sağlık üstat,elindeki imkanlara imrenerek takip ediyorum.Kolay gelsin.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Selam Draggy,
tabi olabilir, sonucda zevk olayi
benim bu tipi secmemdeki sebep sesinin duz boruda (drag pipes) cok guzel olmasi sanada tavsiye ederim, sesi baya iyi oluyo
yeni bitirdim egzozu bugun, resimleri upload etmeye basliyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------
ergün1968, tesekur ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:54 PM ----------
kaldigimiz yerden devam,
.
.
.
arka headers in puntalanip kaynaga hazirlanmasi
.
.
.
on headers in puntalanip kaynaga hazirlanmasi
.
.
.
boylede iyi gorunuyor ama mokap safhasindan sonra paslanmas celik oldugu icin borular parlatma/cila (polish) yapicagim,
cok güzel bi calışma oluyodur heralde hem zevkli hem zahmetli
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
gerçekten sabır ve çok fazla emek isteyen bir çalışma kolay gelsin çok bişi çıkıcak eminim
Love mods hate racism
Bu hızla giderseniz 2aya kalmaz biter bu çalışma inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)