ÇoK güzel gidiyor valla amerİKan cuStom chopper Gibi takiP ediyoRum
ÇoK güzel gidiyor valla amerİKan cuStom chopper Gibi takiP ediyoRum
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
arka camurluk, sportster'in kendi camurlugunu kullandim.
.
.
.
aku tablasi orjinal harley parcasinin kesilip kucultulmesi ile kullanildi, zincir tarafinin kisaltilmasi gerekti.
tablayi yerine koydukdan sonra tableri sabitledim ve puntaladim, boylece tabler yerine kaynatildi ve aku tablasi usten yerine suruldu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------
cok tesekurler arkadaslar,
süper gidiyor sonucunu merakla bekliyorum...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
maşallah
eminimki işin sonunda çok güzel bir yapıt ortaya çıkacak
şimdiden tebrikler zevkli bi iş olsa gerek
Kolay gelsin
gerçekten süper bir çalışma oluyor.
angel spear bende cnc var yapmakta zorlandığın parça olursa heberim olsun katkıda bulunmaktan zevk duyarım .
iyi forumlar...
Video olarak kaydedilebilmis olsa idi bu is tatindan yenmezdi , belkide kaydediliyordur eger oluyorsa torrent e upload ederseniz bizde download eder izleriz
Masallah cok guzel gidiyor , merakla sonucu bekliyorum.
First Day Of My Life
Vallahi bravo Güzel ekipman çok güzel çalışma sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
Tebrikler
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
heryerinde emeğinin geçtiği bir motora binmek farklı bir keyif verecek şimdiden tebrikler . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
dostum sen yurt dışında mı yaşıyorsun? kullandığın malzemeler felan sanki TR den değilsin gibi?
çok güzel çalışmak. bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ;)
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
bunu soylemen iyi oldu, bir cok 3d isi yaptigimdan cnc ye baya ihtiyacim oldu baska projelerimde, ilerde gerekirse irtibata gecerim, tesekurler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------
Sagol Jonturq, ancak simdiye kadar sadece resim cekdim oda telefonumun camerasindan, ama makinayi calistirinca videosunu yapicagim ve onuda buraya yukliyecegim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------
Diger arkadaslara da olumlu ve tesvik edici yorumlarindan dolayi tesekur ederim
su anda arka camurlugu yerine sabitleyebilmek icin gerekli alt braketin uzerinde calisiyorum, resimleri tamalayinca yukleyecem buraya.
rica ederim herzaman beklerim .
bende böyle bir projeye başlamak istiyorum aslında fakat motorlar hakkında yeterince teknik bilgiye sahip değilim .
gercekten bu iş hakkında bişeler bilen biri olsa yanımda ben eminimki harikalar yaratırız.
iyi forumlar...
hocam biyerlerimiz şişmeden bitir artık şuı işi...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
selenin yaylarinin tablerinin ve braketinin yerine kaynatilmasi
ufak ufak da bir demlenme söz konusu hocam ) Tebrikler gerçekden çok merak ediyorum sonucu
O son fotoğrafla ipucu vermeye başladın yavaştan.. Sele inanılmaz! Eline sağlık.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Kolay gelsin... Ortaya kaliteli bir iş çıkacak gibi görünüyor
Sonuncu fotograftaki Porsche' ye de birşeyler yapmayı düşünüyor musunuz?
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
ufaktan ufaktan götürüyorsun bakıyorumda.amerika'da bile rakıdan vazgeçilmiyor sanırsam. :D
2 teker tek ruh tek yol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)