hadi bekliyoruz fotolarını!
hadi bekliyoruz fotolarını!
Aman yarabbim ya,Ne güzel uğraş,Ne güzel beceridir bu...İmreniyorum sana..sabırsızlık resimlerin devamını bekliyorum dostum.
bu tip çalışmalar bana en mükemmel aksiyon filmlerinden daha heyecenlı geliyor bu tip çalışmaları çok imrenek izliyorum tek kelimeyle mükemmel
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
Ellerinize sağlık.Böyle işler yapanları hep özenmişimdir.Çalışmalarınızı sorunsuz bir şekilde bitirmeniz dileğiyle.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
güzel çalışma üzerinde çalıştınız model bana göre en tipsis harley böylece güzelleşecek gibi kolay gelsin.
Ellerine sağlık çok iyi gidiyor...merakla izliyoruz...
Bravo arkadşaım ordaki imkanları cok güzel kullanıyorsun Kolay gelsin
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
herkeze olumlu yorumlarindan dolayi cok tesekurler,
.
.
.
devami geliyo . . .
babam tirip yapmasa neler yapacagım da ooooffff işte karısıyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Muhteşem bir iş çıkarıyorsunuz. Sonucu sizin kadar biz de merakla bekliyoruz.
Kolay gelsin.
Harika ellerine sağlık devamını takip ediceğim
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
işkence gibi resmen. hergün kontrol ediyorum. bi de detay çalışmalarının resimlerini çekerken gövdeyi hiç komple çekmemişsin, nasıl birşey çıkacağını feci merak ettiriyorsun. bu yaptığına zulüm denir! =) eline sağlık bu noktadan sonra gaz kesmez ve bitirirsin motoru öyle tahmin ediyorum. şimdiden hayırlı olsun.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
güzel çalışma helal olsun gerçekten... biz burada motora en ufak parça alırken zorlanıyoruz orda bu işler daha kolay oluyor demekki.
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
springer on takim parcalarinin takilmasi, neck cup (?) disli rod ile yuvasina surulmesi (cektirme), neckin ici gresle kayganlastirilmasina ragmen baya zor oldu!
neck cup lar yuvalarina yerlestirildikten sonra rulman yataklari cup larin icine cakildi sonra rulman kondu.
en son springer'in surulup monte edilmesi pek zor olmadi.
of of...
Motorumun başıma açtığı saçma sapan masraflar olmasaydı bende springer lıyordum Virago'yu, durumumu düzeltirsem ben de alacağım ileride...
Güzel çalışma oluyor Türkiyede ne yazık kı bobber kulturu uzerıne pek fazla bır sey yok,resımler, yabancı dergıler, vıdeolar ve internet sayesınde takıp etmeye çalısıyoruz bızım işimiz sizden emin olun çok daha zor,kolay gelsin Angel Spear
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)