işte bu işte medeni cesaret. sportster in duruşu zaten ben bobber ım beni bobber yap şeklindedir hep. umarım hayalindeki şekilde bitirirsin projeni.
işte bu işte medeni cesaret. sportster in duruşu zaten ben bobber ım beni bobber yap şeklindedir hep. umarım hayalindeki şekilde bitirirsin projeni.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bu işi gerçekten LA demi yapıyosunuz?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
sportster harıka gorunuyor.
Buarada bende merak etmekteyim cıkacak şaheseri ;)
Bu şasinin teknik çizimi ve ölçüleri mevcutmu acaba? Rake açısı nedir? Bu bilgiler varsa çok makbüle geçer. Birde bu tarz bobberlarda v motor şart mıdır? Sizin imkan belli ama belki öncesinde iyi bir araştırma yapmışsınızdır. Bilginizden faydalanmak isterim.
bobberın bana göre en güzel özelliği her türlü motorla yapılabilmesi. sıralı v boxer. nette araştırma yaparsan sıralı 4 silindirden tutunda v motor tek silindirli aklına gelebilecek her türlü motorla bobbe yapılmakta. Ben şu an sıralı silindirli motor kullanmaktayım ve bobbera çeviriyorum. Bitmek üzere. Biter bitmez bende topic açacağım.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Cevap için teşekkürler. Projeyi büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Fotosuz bırakmayın bizi.
çok güzel bi iş yapıyosunuz tebrik ederim ama o canım sporster a nası kıyıp parçaladınız
harika bi calışma sonunu sabırsızlıkla bekleyorum
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
SANKİM PROFESYONEL BİR EKİP VE MEKAN ÇALIŞMASI GİBİ
DİSCOVERY CANNEL DEN FIRLAMIŞ KİBİM
CANIM KIZIM HERŞEYİM
paylaşım için çok teşekkür ederiz. gerçekten güzel bi çalışma. sabırsızlıkla bitmesini bekliyoruz.
umarım isediğiniz gibi bir chopper olur sonunda..
kolay gelsin
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
hocam elinize saglik....calismanizi cok begendim.....
YOL DOSTLARINA SELAMLAR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)