Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Sportster dan BOBBER projesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    bütün sayfaları tek tek okudum aralıksız gerçekten hayran kaldım. bu imkandan öte biraz da beceri meselesi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı cienfuegos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütün sayfaları tek tek okudum aralıksız gerçekten hayran kaldım. bu imkandan öte biraz da beceri meselesi.
    cok tesekur ederim cienfuegos
    sevgiler
    www.sungurtekin.com

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı Angel Spear adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine birinin yaptigi bir yorum silinmis yazikdir o sahsa, usenmemis benim konuya hitaben tuhaf bir yorum yapabilmek icin ikinci bir uyelik acmis, sonra yok olmus
    konuya ilk basladigimdada negatif yorumlar almisdim onlarda silinmisdi.

ancak herkez olumlu yorum yapacak diye birsey yok, yaptigim isin dogru olmadigini, resimlerin sahte oldugunu, reklam yaptigimi vss... bence bunlar benim konuyu dahada ilginc hale getirior
    zaten eger bir yorum gercegi yansitmiyorsa, seviyesisse onlarla vakit kaybedmem, fakat ciddi arkadaslarin yorum ve sorularini elimden geldigince yanitlamaya calisirim.

belliki burda kimler devriye geziyorsa islerini cok ciddiye aliyorlar,
    bu forumu belli bir kalitede tutmaya calisisan mod lara tesekurler
    Kardeşim yaptığın iş önünde saygıyla eğiliyorum malesef fabrika bile hata yapıyor defolu mal üretiyor bizimde içimizde defolu üretim vardır sen onları hiç kafana takma bırak yapmayı yapmasanda bu resimleri eklesen bile harika bir emek diyorum . çünki ben topiciğn sonuna gelemedim adım adım sindire sindire inceliyorum.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cok tesekur ederim cienfuegos
    sevgiler
    dostum konuyubastan sona okudum gercekten yapım asamalarını detaylı olarak gostermıs olman bu ıse baslıyacaklar ıcın onemlı bır bılgı nıtelıgınde.boyamaman ayrı bır hava katmıss.ınternette begendıgım bırkac motordan bırı dgerlerının kupa ıle resımlerı var sende motoru gorucuye cıkarmayı dusunuyormusun?bu sene bende yavas yavas motoru kesıp bıcmeye baslıyacagm turlu sorunlarmda kafanı agrıtabılırm degılmı?
    saygılar

Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı yalnlzkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim yaptığın iş önünde saygıyla eğiliyorum malesef fabrika bile hata yapıyor defolu mal üretiyor bizimde içimizde defolu üretim vardır sen onları hiç kafana takma bırak yapmayı yapmasanda bu resimleri eklesen bile harika bir emek diyorum . çünki ben topiciğn sonuna gelemedim adım adım sindire sindire inceliyorum.
    tesekur ederim,

Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ordayiz geldik

Alıntı greyhorse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum konuyubastan sona okudum gercekten yapım asamalarını detaylı olarak gostermıs olman bu ıse baslıyacaklar ıcın onemlı bır bılgı nıtelıgınde.boyamaman ayrı bır hava katmıss.ınternette begendıgım bırkac motordan bırı dgerlerının kupa ıle resımlerı var sende motoru gorucuye cıkarmayı dusunuyormusun?bu sene bende yavas yavas motoru kesıp bıcmeye baslıyacagm turlu sorunlarmda kafanı agrıtabılırm degılmı?
    saygılar
    problem degil, bu arada arkadasim derya (istanbuldan) Eskisehirden cok guzel bir motor buldu ve getirtti. Su anda parcalari topluyoruz, yakinda sasesini kesecek ve sanirim istanbululun ilk hardtail conversion yapacak ve hersey online yayinlanacak.

Ben ise bugun yeni bir motor aldim (resimler gelecek) cok farkli bir proje sizi bekliyor, ve ustelik bu bobber olmiyacak, hatta 2 silindirli bile olmiyacak. Su anda motora ismini bulmaya calisiyorum.
    www.sungurtekin.com

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    xs 650 çok merak ediyorum ne çıkacak ortaya
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xs 650 çok merak ediyorum ne çıkacak ortaya
    xs mi!?? kimin xs'inden bahsediyorsun
    www.sungurtekin.com

Motosikleti
    Dragstar 650
    Derya isimli arkadaşınız yapmaya başlıyacam diye bahsetmişti, karıştırdım mı acaba
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    1977 cb750
    Derya isimli arkadaşınız yapmaya başlıyacam diye bahsetmişti, karıştırdım mı acaba
    evet haklisin, hangi motoru yapacagini yazdigini unutmusum yada gormemisim,
    yakinda projeyi yayinlamaya baslar.

Ben ise yeni projemde 1977 CB750 yi bastan tasarliyorum,
    Bu seferki tarz avrupayi "CAFE RACER" komple aluminyum depo ve yag tanki disaynlari uzerinde calisiyorum.
    www.sungurtekin.com

Motosikleti
    Dragstar 650
    Şaftlı mı zincirli mi, eski polis motoru

Motosikleti
    1977 cb750
    Şaftlı mı zincirli mi, eski polis motoru
    zincirli
    www.sungurtekin.com

Motosikleti
    Dragstar 650
    zincirli
    Güzel bir şey ortaya çıkacak merakla bekliyoruz

Motosikleti
    yok
    güzel fakat pahalı bir çalışma. herkes yapamaz. ancak maddi açıdan çok çok rahat olup zamanı bol olan kişiler bu projeyi gerçekleştirebilir. tebrikler.

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    evet haklisin, hangi motoru yapacagini yazdigini unutmusum yada gormemisim,
    yakinda projeyi yayinlamaya baslar.

Ben ise yeni projemde 1977 CB750 yi bastan tasarliyorum,
    Bu seferki tarz avrupayi "CAFE RACER" komple aluminyum depo ve yag tanki disaynlari uzerinde calisiyorum.
    eline koluna sağlık tebrik ederim, mükemmel olmuş bobber, kıskanmamak elde değil.
    cb750 bizim arkadaşda da var, oda 1 senedir üzerinde çalışıyor, daha bitiremedi, kendisi konya da uğraşıyor onunla, resimleri bulunca buraya eklerim.
    habe habe

Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı stormwinder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel fakat pahalı bir çalışma. herkes yapamaz. ancak maddi açıdan çok çok rahat olup zamanı bol olan kişiler bu projeyi gerçekleştirebilir. tebrikler.
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eline koluna sağlık tebrik ederim, mükemmel olmuş bobber, kıskanmamak elde değil.
    cb750 bizim arkadaşda da var, oda 1 senedir üzerinde çalışıyor, daha bitiremedi, kendisi konya da uğraşıyor onunla, resimleri bulunca buraya eklerim.
    tesekurler arkadaslar,

ER6iNbay, resimleri cb750 baslikli bir konu altinda gormeyi cok isterim ;)
    www.sungurtekin.com

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    tesekurler arkadaslar,

ER6iNbay, resimleri cb750 baslikli bir konu altinda gormeyi cok isterim ;)
    tabikide, cb750 lik bir hali kalmadı ama amaç o zaten
    birde size bir sorum olucak, springer ön forku nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim, birde fiyat öğrenebilirsem çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.
    habe habe

Motosikleti
    1977 cb750
    tabikide, cb750 lik bir hali kalmadı ama amaç o zaten
    birde size bir sorum olucak, springer ön forku nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim, birde fiyat öğrenebilirsem çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.
    ER6iNbay, springeri gardena, californiadan aldim ancak daha sonra craigs list'de orjinal 1930'lu yillarin harley springeri buldum ve takdim, fiyatlar $300 lerden basliyor eskiler $2500 lere kadar cikiyor.

Original Harley inline bt Springer on takim, 1" stem

www.sungurtekin.com

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    cok tesekkür ederim,
    su an böyle bir proje peşindeyim, ve ön sistemi kesinlikle bu şekil kullanıcam.
    motor seçimi olarak sizinki gibi hd alamıyacağım için, şu an bu tipe en uygun olarak honda shadow vt600 en uygun olarak görünüyor, uygun fiyatlı bulduğum an alıp kenara koymayı düşünüyorum sonrasında yavaş yavaş toparlamayı planlıyorum.
    springerı getirtme imkanım olduğu için soruyorum, peki bir soru daha, bu springerı vt600 e takarken ne gibi sıkıntılarla karşılaşabilirim.
    şimdiden teşekkürler. erginbay.
    habe habe

Motosikleti
    1977 cb750
    cok tesekkür ederim,
    su an böyle bir proje peşindeyim, ve ön sistemi kesinlikle bu şekil kullanıcam.
    motor seçimi olarak sizinki gibi hd alamıyacağım için, şu an bu tipe en uygun olarak honda shadow vt600 en uygun olarak görünüyor, uygun fiyatlı bulduğum an alıp kenara koymayı düşünüyorum sonrasında yavaş yavaş toparlamayı planlıyorum.
    springerı getirtme imkanım olduğu için soruyorum, peki bir soru daha, bu springerı vt600 e takarken ne gibi sıkıntılarla karşılaşabilirim.
    şimdiden teşekkürler. erginbay.

burdan bobber cycle ile irtibata gec, benim yakin arkadasim ve su anda istanbulda esasli bir bobber yapiyor, blogununda gelismeleri gorebilirsin.
    http://deryaatmaca.blogspot.com/

farkli bir on takimi farkli bir saseye takmak mumkun, en onemlisi aksin (stem) capini sasenin baglanti yerine (neck'e) uydurmak, bu stemi degistirerek (farkli capda aks takarak, yada spacer ilave ederek), rulman (ic cap/dis cap) degistirerek yada necki ayrip uygun neck (uygun rulman yatakli neck) kaynatarak yapabilirsiniz, sonuncu opsyon biraz daha uzun surer ama neck acisini degistirmeyide dusunuyorsaniz tercih edilebilir.

bunlarin hepsi kolaydir ancak bu isi yapmak isteyen dogru kisiyi bulmak gerekir, kaynak isleri hassas oldugundan ve guzel gorunmesi acisindan TIG kaynagi yapabilen birini bulmanda fayda vardir , MIG yada oksijen olmaz diye birsey yok ama dedigim gibi yetenkli ve istekli biri olmasi gerek, hersey mumkun ;)

Motor secimi konusunda burdan herkese sesleniyorum,
    bobber tarzi motor yaparken orjinalligini yitirmis bir motor tercih edin fakat eski birsey bulmaya calisin. 2 silindirli 70 lerin guzel japon motorlari var.

tr de bir cok 40/50/60 larinTriumph, BSA, Ariel vs.. bulunuyor, Yada triumph taklidi xs650 cok guzel ve kolay bir motor.
    Bobber cycle orda bulunabilcek motorlar ve teknik konularda fikir verebilir.

bir shadow keser bobber yaparsan satmasi ozellikle Turkiyede zor olabilir ama eski bir triumph duzgun bir sekilde toplarsan e-bayden tum dunyaya cok iyi bir paraya satabilirsin,

su anda dunyada genel bir tarz/trend var bobber lar konusunda o tarzi yansitanlar genelde istek goruyor, ilk yaptiginiz motordan hic bir zaman kar etmeyi dusunmemek gerek.

tavsiyem uluslar arasi blog ve forum lari takip etmeniz.

alp
    www.sungurtekin.com

15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler