Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Sportster dan BOBBER projesi

REKLAM ALANI
    sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    İmkan ve becerileriniz dahilinde harika bir bobber ortaya çıkacak kanımca.Umarım ilerde bir gün benimde böyle bir motosikletim olur.Yapamam o ayrı konu parayla alabilirsem.Naked veya sade görünümlü safkan motorlara ayrıca bir ilgim var.Ailecek takip ediyoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750
    namk, MSM, sularseller tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

yeni gelen on far. eski farin yaninda ne kadar kucuk kaliyor!

,

arka stop lambalari, bu ucunden bir tanesini kullanicagim

,

elektrik switch'leri, klasik tasarim

,

kucuk klasik tip yuvarlak ayna

,

gizli yayli ayak, bunu en son kaplamadan evel saseye kaynaticagim

,

yeni fren baglantilari

,

bu arada elektrik tesisatina basladim

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Allah sabır selamet versin abi mobylette nin elektrik tesisatı bile benm canıma yetmişti

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    şu sürekli yanan amerikan tarzı yan lambalar için bir şey düşünürsen o üç stoptan altta küçük olanı bi gözünde canlandır derim abi
    vaktin olmuyor heralde yoksa çoktan rampadaydı
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

abi ellerine sağlık, forumca takipteyiz
    stop olarak ortadan bölmeli olan yakışır bence
    kolay gelsin.

takip-------------------------->>>

Motosikleti
    1977 cb750

ust motor kulagi

ceyhun__22, umut2738, serdar46

tesekurler arkadaslar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 AM ----------

orjinali yeni saseye kucuk geldigi icin tasarimini degistrdim, yeni kaynak yerlerini gorebilirsiniz,

bu arada yeni kulaga atesleme bobini diklemesine onune takilabiliyor, iki delikli yatay parcanin kaynak yerlerini tasladim

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    eski far daha güzel gibi duruyor sanki angel.birde boya işini acaba daha detaylı anlatabilir misin?bende motorumu boyamayı düşünüyorum bu aralar ve bazı şüphelerim var bu konuyla ilgili.stop olarakda çift camlı olanı kullanabilirsin.güzel duruyor.yada benim naçizane görüşüm ledlerden arka çamurluğun altına çizgi halinde yapabilirsin.
    2 teker tek ruh tek yol.

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Ortaya nasıl bir güzelliğin çıkacağını herkesten çok daha fazla merak ediyorum ve size imreniyorum
    Kolay gelsin ...
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen sene motorumu boyarken bu tarz boyayı çok aradım. gündüz kırmızı akşama doğru iki renk ve gece siyah. ama bırakın bulmayı , yılların boya satıcıları bile bu boyanın ne olduğunu anlayamadı

Alta metalik kırmızı ,üste tek kat siyah atayım dedim.rengi tutturamam diye çekindim vazgeçtim.

BBBR'ye bende katılıyorum. Türkiyede bu tarz işleri yapmak, şimdilik sadece hayal. TT custom veya Şenkalaycı ailesi gibi bu işi profesyonel olarak yapanlar ise , Türkiye şartlarınıda düşünürsek, hatırı sayılı çok ciddi bir bedel istemekte ( ki bence el emeğinin sabit bir bedeli yoktur. ) dolayısıyla custom çalışmaları haliyle motor fiyatını kat kat aşmaktadır.

ithal parça kullanmaya kalktığınızda da gümrük mevzuuatlarından dolayı ve aradaki aracılardan dolayı ,yanı başımızdaki yunanistanda bile her köşe başında satılan ürün 3-4 katı fiyata çıkmaktadır. e bay'da 50 euroluk ürünü dükkanda 200 euro gibi bir fiyata buldumuzda da almaktansa , benzerini yaptırmak daha mantıklı gelmektedir.

Motor kısmına yapılacak modifikasyon müdahaleleri haricinde ,Bu tür projeleri görüpte , kendi motoruna custom çalışması yapmak isteyenlere yegane tavsiyem , bu tür işleri çekirdekten yetişme sanayii ustalarına vermemeye çalışın..mümkünse bir makina mühendisine danışın , onun görüşleri ve tavsiyeleri doğrultusunda ve bizzat onun çalıştığı ustalara yaptırın.Çünkü yapmayı düşündüğünüz bir aparatın veya custom çalışmasının olup olmayacağını ya da motorunuzda düzgün durup durmayacağını , motorun genel yapısıyla uyumlu olup olmayacağını , bir makina mühendisi daha yapmadan bile çok daha iyi görür ve yorumlar. neticede bu tür işleri sanayii ustalarına yaptırsanız , elinizde teknik olarak custom görüntüsü olan ancak motorda kullanımı rahatsızlık veren bir sürü parçanız , ve kullanımı rahatsız bir motorunuz olur.

Kıssadan Hisse : Makina mühendisi arkadaşınız varsa onunla iyi geçinin , yoksa bir an önce edinmeye bakın.anlattıklarımın hepsi bizzat yaşanarak tecrübe edilmiştir.

abi bu dediğin renk benim arkadaşımın arabasında vardı bursada gece dağ yoluna çıkarken polis denk gelmiş durdurmuş ruhsata bakmıslar bide arabaya bakmıslar polis bu araba siyah demiş salmamış adamla iddaalaşmış fenerle falan anlayamamışlar rengini polis sabaha kadar tutmuş arkadaşları türkiyede bu da böyle geçen bi olay
    Love mods hate racism

Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski far daha güzel gibi duruyor sanki angel.birde boya işini acaba daha detaylı anlatabilir misin?bende motorumu boyamayı düşünüyorum bu aralar ve bazı şüphelerim var bu konuyla ilgili.stop olarakda çift camlı olanı kullanabilirsin.güzel duruyor.yada benim naçizane görüşüm ledlerden arka çamurluğun altına çizgi halinde yapabilirsin.
    boya degilde powdercoat yapilcak, bir tur kaplama, bi arkadas izahini yapmisdi onceden burda,
    o safhaya gelince detayli bir sekilde anlaticagim,
    fikirlerin icin tesekur ederim, sevgiler . .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 AM ----------

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ortaya nasıl bir güzelliğin çıkacağını herkesten çok daha fazla merak ediyorum ve size imreniyorum
    Kolay gelsin ...
    SmirnouF, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

Alıntı antifa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bu dediğin renk benim arkadaşımın arabasında vardı bursada gece dağ yoluna çıkarken polis denk gelmiş durdurmuş ruhsata bakmıslar bide arabaya bakmıslar polis bu araba siyah demiş salmamış adamla iddaalaşmış fenerle falan anlayamamışlar rengini polis sabaha kadar tutmuş arkadaşları türkiyede bu da böyle geçen bi olay
    sabaha kadar haa, demekki sabah anlamis aracin rengini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------

bu arada motoru bugun krikonun uzerinde calisdirdim, egzozun sesinden memnunum )) , video ya cekip yayinliycam ;)

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Üstad,ellerine sağlık.Makine ortaya çıktıkça merakım dahada artıyor.Bitir artık şunu .
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    xs 650
    iyi gidiyoooo süper

Motosikleti
    keeway150 sl
    bende merakla takipteyim
    bu arada bitince bi tur verirsin artık ha?
    [COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]

Aceleye gerek yok 10 numara 5 yıldız gidiyosun yola devam imrenerek bakıyorum ve merakla bekliyorum eline sağlık....

Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad,ellerine sağlık.Makine ortaya çıktıkça merakım dahada artıyor.Bitir artık şunu .

ergün1968, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 PM ----------

Alıntı bobber cycle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi gidiyoooo süper
    sagol bobber cycle

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Bu tür imkanların bu denli yetenekli , bilgili bir insanın elinde olmasını görmek inanılmaz mutluluk verici.. Hayranlıkla takip ediyorum , çok iyi bir iş çıkarıyorsunuz.
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

Motosikleti
    1977 cb750

ilk VIDEO :)

Alıntı nf500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende merakla takipteyim
    bu arada bitince bi tur verirsin artık ha?
    neden olmasin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 PM ----------

Alıntı bikerboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aceleye gerek yok 10 numara 5 yıldız gidiyosun yola devam imrenerek bakıyorum ve merakla bekliyorum eline sağlık....
    bikerboy35, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------

Alıntı philetoaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tür imkanların bu denli yetenekli , bilgili bir insanın elinde olmasını görmek inanılmaz mutluluk verici.. Hayranlıkla takip ediyorum , çok iyi bir iş çıkarıyorsunuz.
    philetoaster, cok tesekurler

.
    .
    .

ilk VIDEO, sesini acmayi unutmayin

bu sesı tele kaydedip gece uyumadan önce açıp dinliycem ninni niyetine... arkadaşım harıka bı calısma yapmıssın yenı gordum fotoları gerçekten butun ıçtenlıgımle hayran oldum.. sizin gibi insanlar kolay bulunmuyo bu zamanda bende bobber yapmak için izleyebileceğim kendıme örnek alabılecegım kafamdakı tasarıyı reele dökmek için kullanabılecegim bır yolgösteren arıyodum ama artık gerek kalmadı çok teşekkür ederek yaratıcılığının devamını ve calısmalarını dort gözle beklıyorum...(artık en buyuk takıpcınım )

Oyyy oyyy oyyy sesin güzelliğine bakarmısınız şiir gibi çalıştırıcaksın alıcaksın eline biranı karşısına geçip kafayı çekiceksin...

Devamını merakla bekliyorum hocam eline sağlık....

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zevkler ve renkler tartışılmaz. dolayısyla her custom çalışması , benzersiz olur. zaten amaçta bu değil mi ? fabrikasyon çıkışlı malzemelerle oynayarak , alışılagelmişin dışına , kendi zevkimize göre üretilmiş parçalarla çıkabilmek.

resmini verdiğim far mantığını beğenirmisiniz bilmem. benimksi sadece bir öneri.kendi motorumda ,zamanında yapmayı çok düşündüm , ancak benim far yapısı uygun olmadığı için kendim yapamadım.bu sebeple krom farı mat siyaha boyadım.gerçi deri gibi durmadı ama olsun.

Ön farınızı ( ve eğer kullacaksanız sis farlarını ) selenizde kullanacağınız aynı deri ile kaplamaya ne dersniz ? pek rastlanımayan , değişik bir far olabilir .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 AM ----------

Yularıdaki yorumum için bir düzeltme

Ben selenizin tamamen deri ile kaplı olacağını düşünmüştüm. video yu sonradan seyrettiğimde , selenizin yarı krom yarı deri olduğunu gördüm.ve yukarıdaki önerimi tekrarlayıp , birde ilave yapıyorum.

Ön farınızda , farının ebatlarıa uygun , bir ön ızgara kullanırsanız ,amortisör yayları ile görünüşü uyumlu , eşi benzeri olmayan bir far olacaktır.

bu tarz bir uygulamanın aydınlatma esnasında kısmende olsa ısığı azaltacağınıda göz önüne almak lazım. neticede orjinalinden daha ufak bir far kullanacaksınız.neticede tercih sizin olacaktır. Benimkisi sadece bir fikir.

Ayrıca debriyaj kolunu ve vitesi , elle kumanda etmek için yaptığınız uyarlamayı gösteren resimler ve videolar yayınlarsanız sevinirim.

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler