Kamera Montaj Aparatı Yapımı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2007, 14:00
arkadaşlar yaptığım aparat güzel bir görüntü sağlıyor hatta zaman ayarı ile güzel fotolarda çekiyor.uyarmak istediğim tarafı ise kameranın önüne objektif kısmına toz girmesini engellemeniz lazım taksitlerini hala ödediğim canım makina açılıp kapanmıyor
onuda bir şekilde halledim yeni haliyle fotolarını koyarım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
paylaşım için tşk fakat bizde ilk iş motor kaç basıyo hemen o akla gelir.
dur şu aparatı bi halledeyim gösterecem size benim motor kaç yapıyo diye
aslında bu işler sakat gibime geliyo çünkü rüzgardan ya kamera düşerse diye
hehehehehehhh hahahahahah
-
güzel bir fikir teşekkürler...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
babaçinin benim için hazırladığı aparat ile ilk deneme çekimim
anahtar denk geldiği için açısı daha öne gelmiyor ve titreşim problemi var bence
yorumunuzu bekliyorum...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
ölerime inanamıyorum cbf 150 titreşim yapıyor :S beniömkisinde hiç vibrasyon yoktu eski titanlar gibi senin aletin motor kulakları sakat olmasın?
-
darjeling adlı üyeden alıntı
ölerime inanamıyorum cbf 150 titreşim yapıyor :S beniömkisinde hiç vibrasyon yoktu eski titanlar gibi senin aletin motor kulakları sakat olmasın?
düzelteyim o zaman
burada bahsedilen titreşim motordan değil yoldan kaynaklanıyor
yoldaki bozukluğu, sallantıyı absorbe edemiyor kamera yani...
-
Luxor: abi sen onu bir sıcak hava tabancası gibi bişeyle hafiften öne doğru eğdirsen faydası olurmu acep?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
bayaa bir eğmek gerekir
yani çok havada kalıyor önü
tam anahtara denk geliyor
alt kısmından anahtar kısmını oymayı düşünüyorum ama zaten havalar bozdu
sonra denicem onu...
-
Luxor adlı üyeden alıntı
bayaa bir eğmek gerekir
yani çok havada kalıyor önü
tam anahtara denk geliyor
alt kısmından anahtar kısmını oymayı düşünüyorum ama zaten havalar bozdu
sonra denicem onu...
valla bende yan çanta aldım takmaya üşeniyorum lastikler değişcek hiç yapasım yok hele bi bayram geçsin sonra bakacam çaresine
-
13 Aralık 2007, 01:48
Admin
-
13 Aralık 2007, 02:20
çok faydalı bir buluş teşekkürler patron videoyu koyman çok güzel olmuş eline sağlık
-
13 Aralık 2007, 04:40
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
13 Aralık 2007, 09:55
Süper Moderatör
Valla ben bu videodan kopya çekmedim, ama bu adamda benden kopya çekmemiştir. Nihayetinde akılalmaz bir buluş yapmadık ki Basit bir fikir çok kişi yapmıştır birbirinden habersiz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
13 Aralık 2007, 12:29
arkadaşlar videolara bakıp sizde yapacaksanız uyarıyorum
kamera yada fotoğraf makinanızın önüne bir cam veya şeffaf plexi mutlaka monteleyin aksi halde merceğin aralarına toz giriyor benim fotoğraf makinası pert oldu demedi demeyin
-
17 Aralık 2007, 23:47
abi bu boruya bayrak ta takabiliriz Şehitlerimiz anısına,toplu gezilerde,türkiye isviçre yi yendiğinde,avrupa şampiyonasında başarı yakaladıgımızda vs. aklıma gelmiyen bi çok olay var çünkü bu BAYRAĞIMIZIN ANLAMI ÇOK BÜYÜK
-
gokhan150zat adlı üyeden alıntı
abi bu boruya bayrak ta takabiliriz Şehitlerimiz anısına,toplu gezilerde,türkiye isviçre yi yendiğinde,avrupa şampiyonasında başarı yakaladıgımızda vs. aklıma gelmiyen bi çok olay var çünkü bu BAYRAĞIMIZIN ANLAMI ÇOK BÜYÜK
parçayı direksiyona takıp bayrağı'da çekersen,gideceğin yere kadar bayraktan tokat yersin
-
hayr yanls anlasldım
ben bayrak takalmda önümüzde dursun demedim yok artık daha neler
yani hep düşünmüşümdür nereye bayrak asıyım yapşkan mı yapıştrsam die o yuzden balıklama atladım konuya
motorun arka gövdesinde bi yere sabitleyebilriz heralde diye düşünüyorum
-
-
güzel fikir,teşekkürler aslında mücitlerden icatlar diye başlık açsak hiç fena olmaz hani
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
23 Temmuz 2008, 02:30
25 günceeelll
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler