Crato verdiğin bilgiler ve resimler için teşekkürler canım benim
Fakat para harcayıp bişeyler almak istedikden sonra, motosikletler için üretilmiş tripotlarda var. Genelde depo kapağının civatalarını söküp buraya monte edilen aparatlar bunlar
Crato verdiğin bilgiler ve resimler için teşekkürler canım benim
Fakat para harcayıp bişeyler almak istedikden sonra, motosikletler için üretilmiş tripotlarda var. Genelde depo kapağının civatalarını söküp buraya monte edilen aparatlar bunlar
Isıtmalı ayna önerdim,ne gerek vardan,elma sürmeye kadar bir çok teklif geldi.
Korumalı giysi önerdim,hazırı var dediler.
Basit boyahane dedim,gerek yok dediler.
Benzin göstergesi hemde neredeyse bedava dedim
Neyse
Ben kendi işimi kendim görmekten çok mutluyum.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
GÜZEL ve ucuz bi yapıt.. Teşekkürler olcay bey
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ben gidonun ayni yerine bir digital saat taktım.Evde eski bir siperlik vardı ondan şerit halinde kestim, mikrodalga fırında ısıttım yumuşacık oldu, hemen gidonun üzerinde büktüm ,soğuyunca aldım şahane bir kelepçe oldu.onun üzerine de yine şerit halinde kestiğim,diğer parçayı 2 komponentle yapıştırdım kuruması uzun zaman almasın diye saçkurutma (fön) aletiyle sıcak hava vererek çabuk kurumasını sağladım .digital saatın ayağını da ayni şekilde o şeritin üzerine yapıştırdım.motora binerken takıp eve döndüğüm zaman çıkarıyorum kelepçe gidona şak diye geçiyor ve hiç sallanmıyor,çok güzel oldu.
Çok başarılı bir fikir.
yaw varya dun aksam dusunuyodum kamerayi montun icine soksam objektiifi disari cikarsam sole bi kaydetsem ne olur diye. Simdi topic i gordum bos dusunuyomusum Guzel yazi olmus tebrikler... de ben 1000euro luk kamerayi oraya nasil icim elverirde baglarim =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
alkış alkış,gerçekten guzel dusunce,, havalar ısınsın,, vıdeolarımı ızlersınız cartık
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
süper çalışma olmuş olcay....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Harika birşey ama sarsıntı falan görüntüyü bozmaz mı???
http://www.knick-knack.com/howto/mot...era-mount.html
alın linki inceleyin. orda video da var. aşagı yukarı neye benziyor anlarsınız.
sarsıntıyı azlatmak için titresimi önleyen görüntü sabitleyicili kameralar kullanılabilir.
Burak ÖZCAN
olcay abi tek merak etdiğim bu fikirler nasıl ve ne şekilde aklına geldiği
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Beyfa benim icad ettiğim birşey değil bu, ben sadece nasıl yapılabilir onu anlattım
Geçen sene açılan bir başlıkda kamerayı nasıl monte edebiliriz diye insanlar baya bilgi alışverişinde bulunmuşlardı, o sırada komtan arkadaşımız yabancı bir link vermişti bende ordan görüp bize göre uyarladım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Fikir güzel ve hoş ancak dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var... Boruyu uzun tutup da makineyi biraz daha yukardan çekim yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gerekir... malum kamera olmadığı zamanlarda vida bizler için tehlike teşkil edecektir... Boruyu ileri doğru yatırıp (kadrana doğru) bu unsuru da ortadan kaldırabilriiz. Fotograf makinaları ve videoların tripod balama noktaları aynı görünür ancak piyasada bulunan ucuz fotograf makinelerinde bu standart yoktur bilginiz olsun... o yüzden mutlaka kontrol ederek alış verişinizi yapın...
Saygılar...
Eyong helal olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ellerınesaglıkcokmantıklı bır icat yapmıssın ellerine saglık
Tebrik ederim kardeş walla mukemmelsin işte abi yurdum insanı bi avrupalı yapsa vaybe adam bak ne kafa var adamlarda işte size Türkün zekası tebrikler helal olsun walla...Diyecek bişe yokk
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Olcay birde video çekip, yaptığın işin çalışabilirliğini görseydik iyi olmazmıydı?
bekliyoruz bak!!!!
tripod işi biraz sakat. çünkü,motorun sarsıntısından kameranın tripot yuvası bozulabilir.
daha basit bir yöntem yapmıştım.kamerayı sabitlemek içinde kablo bağı kullanıyoruz.
profili kamera nereye bakacaksa o yöne doğru eğim verin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)