HERO XPULSE 200 ARKA AMORTİSÖRE KORUMA YAPTIM
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
O adamda farklı bir manyaklık var, hiçbirimiz öyle olamayız.
Maaşallahı varmış gerçekten.
Video için buradan buyurunuz: https://www.youtube.com/watch?v=pKGwbibtF7Q
motorhikayesi.com | motorhikayesi@gmail.com
Bilgi temelli, yorum içermeyen yazılar yazıyor, genelde web sitemden yazı bağlantılarıyla cevap veriyorum.
Reklamlar
-
MCV adlı üyeden alıntı
Tamam şimdi anladım. 200t modelinin resimlerinde gördüğüm kadarıyla 200 modelinde kısa olan kısım
bu modelde uzatılmış. Uygun bir malzeme ile dediğiniz gibi bir ilave yapılabilir.
Amacınız görsellikmi? yoksa sıçramalar içinmi? Görsele birşey demem ama amortisöre
gelen sıçramaları azaltsada tam kesmez diye düşünüyorum.
200t modelinde amortisöre çamur, su sıçraması konusunu Ufuk bey kullanıcı olarak aktarırsa seviniriz.
T modelde 200 kadar çok sıçratma olmuyor.
Tabi bunda tekerleklerin yapısıda etken.
Sizin tekerler daha çok çamur tutuyor daha çok çamur atıyor.
-
MCV adlı üyeden alıntı
Tamam şimdi anladım. 200t modelinin resimlerinde gördüğüm kadarıyla 200 modelinde kısa olan kısım
bu modelde uzatılmış. Uygun bir malzeme ile dediğiniz gibi bir ilave yapılabilir.
Amacınız görsellikmi? yoksa sıçramalar içinmi? Görsele birşey demem ama amortisöre
gelen sıçramaları azaltsada tam kesmez diye düşünüyorum.
200t modelinde amortisöre çamur, su sıçraması konusunu Ufuk bey kullanıcı olarak aktarırsa seviniriz.
tam üstüne bastınız hocam. Hintli panjabi'lerin videolarını izledim azaltsa bile tam kesmiyor. Sizinki çok efektif bir çözüm. Ben şekilden ziyade amortisörü koruma düşüncem var müsait bir zaman sanayiye uğramak lazım.
-
ufoz adlı üyeden alıntı
T modelde 200 kadar çok sıçratma olmuyor.
Tabi bunda tekerleklerin yapısıda etken.
Sizin tekerler daha çok çamur tutuyor daha çok çamur atıyor.
Bilgi için teşekkürler Ufuk bey, dediğiniz gibi teker yapısı büyük etken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
napolyon17 adlı üyeden alıntı
tam üstüne bastınız hocam. Hintli panjabi'lerin videolarını izledim azaltsa bile tam kesmiyor. Sizinki çok efektif bir çözüm. Ben şekilden ziyade amortisörü koruma düşüncem var müsait bir zaman sanayiye uğramak lazım.
Koruma olayını çözmek için kesin çözüm hocam, ben motoru aldığımdan 1 ay sonra bu işlemi yaptım.
Yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum. Kesinlikle gecikmeden yapın veya yaptırın derim.
Kolay gelsin.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)